Selecteer een pagina

Aanpak huidverjonging

Aanpak huidverjonging en huidverbetering

Hoe is de conditie van uw huid ?

Er zijn vier factoren die de conditie van uw huid bepalen:

  • uw genen
  • uw leeftijd
  • uw levensstijl (stress)
  • en de mate waarin u uw huid verzorgt.

Op onze genen en leeftijd hebben we weinig invloed. Op onze levensstijl en intensiteit van huidverzorging des te meer!

Huidcellen nemen het merendeel van hun voedingsstoffen op uit het bloed. Daarom is uw levensstijl (drank en voeding) zeer belangrijk! Daarnaast kunnen bepaalde voedingssuplementen, afhankelijk van het huidprobleem, een aanvulling zijn op uw huidconditie. Met onze Mesocaps kunnen wij specifiek aanvullen waar nodig, afhankelijk van uw doel.

Met 5 basisproducten (een reiniger, lotion, exfoliant, dagcrème en zonnebrandcrème) houden wij onze huid gaaf en jong. De juiste ingrediëntcombinaties voor ons specifiek huidtype zijn dus van enorm belang om resultaat te zien.

Daarnaast kunt u de huid een handje helpen met de nieuwste technieken en/of behandelingen om werkstoffen hun werk te laten doen (Fractora/microneedling).

We selecteren onze schoonheidsproducten met deze “feiten” in ons achterhoofd.

Aanpak huidverjonging en huidverbetering

Elke huid is uniek en wordt beïnvloed door in-en externe factoren. Elke huid heeft dus behoefte aan een eigen aanpak. Daarom vinden wij het enorm belangrijk te starten met een wetenschappelijke huidanalyse. Dit is de basis van alles, meten is weten.

 

Huidcoach Angenies geeft persoonlijk advies, over de behandelingen zelf en over wat u kunt doen om uw klachten te verhelpen. U krijgt een persoonlijk behandelplan. Tijdens de behandeling zelf zal uw huidcoach opvolgen of u de behandeling als prettig en comfortabel ervaart, de evolutie fotograferen, zodat we na enkele behandelingen zelf kunnen waarnemen wat de vooruitgang is, en of de correcte thuisverzorging naar wens verloopt.

Alsook geven wij graag informatie over de ingrediënten van onze productkeuze. Informatie over wat zij precies doen voor uw huid, over huidtypen en -condities. Daarbij horen uiteraard nog verzorgingsadviezen en -tips, zodat u zelf kunt bepalen wat past bij uw huid én bij uw budget.

Waarom kiezen klanten voor Angenies, Instituut voor huidverjonging?

We kunnen overal producten kopen, behandelingen laten uitvoeren, maar helpen ze wel voor mijn huid!?

Om die reden kom JIJ bij mij op de eerste plaats en ga ik gepersonaliseerd te werk!

Welke noden heeft uw huid? Welke behandelingen en producten zijn geschikt op dit moment voor je huid? We volgen alles zeer nauw op, zodat u steeds de beste behandelingen en producten heeft : “GEPERSONALISEERD” !

Alle behandelingen en producten die ik aanbied, heb ik eerst zelf getest. Ik kan niets verkopen waar ik zelf niet achter kan staan. Regelmatig volg ik opleidingen in het buitenland om op die manier met innovatieve technieken te kunnen blijven werken.

  • Na uw analyse bevelen wij 5 basisproducten aan (een reiniger, lotion, exfoliant, dagcrème en zonnebrandcrème) met ingrediënten specifiek voor uw huid. Met deze 5 aangepaste producten voor u wordt of blijft uw huid jong en stralend.
  • Angenies is al jaren gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering en gebruikt de nieuwste en bewezen technologie. (Fractora van Invasix en E-lase van Elos, Microneedling, Medische peelings met LEDTHERAPIE,
  • Depigmentatie behandelingen met de wereldwijd bekende cosmelan peeling enz…)
  • Angenies haar hoofddoel is jou “happy” maken door de nieuwste technieken op te volgen wat huidverbetering en huidverjonging betreft.
  • Via onze website zijn er regelmatig nieuwtjes en weetjes te vinden om uw huid in topconditie te houden. Of relevante vragen vanuit de praktijk worden uitgelegd, zodat ik jullie zo goed mogelijk kan helpen naar een ware huidverbetering!

STAP 1 naar een ware huidverbetering?

Plan eerst een wetenschappelijke huidanalyse in!

Meten is weten, zowel voor jullie, als voor mij om te weten welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid!

Op die manier kan ik een gedetailleerd persoonlijk behandelplan opstellen met resultaten die je zelf zal kunnen waarnemen of zelfs door anderen zullen opgemerkt worden!

Maak hier snel je afspraak!

Afspraak
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.

 

*Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.