Aanpak huidverjonging

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

Huidverjonging - praktijkruimteAanpak huidverjonging en huidverbetering

De conditie van uw huid wordt bepaald door vier factoren: uw genen, uw leeftijd, uw levensstijl (stress) en de mate waarin u uw huid verzorgt. Op onze genen en leeftijd hebben we weinig invloed. Op onze levensstijl en intensiteit van huidverzorging des te meer!

Met 5 producten (een reiniger, lotion,  exfoliant, dagcrème en zonnebrandcrème) houden wij onze huid gaaf en jong. De juiste ingredieëntcombinaties voor ons specifiek huidtype zijn dus van enorm belang om resultaat te zien. Ondersteuning door drank en voeding is daarbij evenzeer belangrijk. Huidcellen nemen namelijk het merendeel van hun voedingsstoffen op uit het bloed. Daarnaast kunt u de huid een handje helpen met de nieuwste techniek om werkstoffen hun werk te laten doen (Fractora). Daarnaast kunnen bepaalde voedingssupplementen zoals collagen 360° Elexir, DNA Elexir of W+ Elexir, afhankelijk van het huidprobleem, een aanvulling zijn

We selecteren onze schoonheidsproducten met deze “feiten” in ons achterhoofd. Elke huid is uniek en wordt beïnvloed door in-en externe  factoren. Elke huid heeft dus behoefte aan een eigen aanpak. Daarom vinden wij het enorm belangrijk om informatie te geven over de ingrediënten. Informatie over wat zij precies doen voor uw huid, over huidtypen en -condities. Daarbij horen uiteraard nog verzorgingsadviezen en -tips, zodat u zelf kunt bepalen wat past bij uw huid én bij uw budget.

Huidcoach Angenies geeft persoonlijk advies, over de behandelingen zelf en over wat u kunt doen om uw klachten te verhelpen. U krijgt een persoonlijk behandelplan. Tijdens de behandeling zelf zal uw huidcoach opvolgen of u de behandeling als prettig en comfortabel ervaart.

Waarom kiezen klanten voor Angenies, Instituut voor huidverjonging?

  • Na uw analyse bevelen wij 5 producten aan (een reiniger, lotion, exfoliant, dagcrème en zonnebrandcrème) met ingrediënten specifiek voor uw huid. Geen aparte producten voor de oogcontouren, geen aparte crème voor dag en nacht,… Met deze 5 producten voor u wordt of blijft uw huid jong en stralend.
  • Angenies is al jaren gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering en gebruikt de nieuwste en bewezen technologie (Fractora van Invasix en E-lase van Elos, Microneedling, Medische peelings met LEDTHERAPIE, Hyperpigmentatie behandelingen met de wereldwijd bekende cosmelan peeling enz…)
  • Angenies is niet de enige in het land die de nieuwste technieken voor huidverjonging volgt maar heeft wel de beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • Via onze website zijn er elke maand nieuwtjes en weetjes te vinden om uw huid in topconditie te houden.

 

*Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.