Dermatologie

Posted on 26 september-2017 By Angenies Somers

Dermatologie behandelt de aandoeningen van huid, slijmvliezen, nagels en het haar. Bovendien is de dermatologie geassocieerd met de venerologie, zijnde de geslachtsziekten en de seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA).

Cosmetische dermatologie bij huidcoach Angenies

Wat is cosmetische dermatologie?

Cosmetische dermatologie biedt u verschillende mogelijkheden aan om beschadigde huid zoals littekens (ontstaan door trauma, operatie, brandwonden of acne), vocht en vetophopingen, pigmentvlekken en overbeharing te behandelen. Met cosmetische dermatologie probeert uw huidcoach Angenies rimpels te voorkomen en te corrigeren. Welke behandeling voor u de beste is, hangt af van de leeftijd en de conditie van uw huid, zodat het eindresultaat sereen en duurzaam is.

Wat doet uw huidcoach Angenies?

Van jong tot oud komen de meest uiteenlopende aandoeningen voor. Wie kent ze niet… Jeugdpuistjes en andere vormen van acne, overbeharing, vochtophoping (oedeem), pijnlijke of vastzittende littekens, pigment- en wijnvlekken, rosacea, couperose, hinderlijke steelwratjes en verwijde bloedvaatjes in het gezicht of op de benen. De behandeling hiervan is het dagelijkse werk van uw huidcoach Angenies, reeds 15 jaar lang haar derde dochter.

Uw huidcoach behandelt de huid eventueel op verwijzing van een huisarts of specialist. Het eerste consult (gratis) en de behandelingen vinden plaats op afspraak. Vanuit een zorgvuldige diagnose wordt een behandeling voorgesteld. De behandelingen variĆ«ren qua methoden en duur al naargelang van het huidprobleem. Wanneer “vreemde” vlekjes worden waargenomen zal uw huidcoach u onmiddellijk doorverwijzen naar een dermatoloog. Ga minstens elke 6 maanden voor een check-up naar uw huidcoach. Huidkanker verdubbelt elke 10 jaar in de Benelux en is zeer dodelijk. Dit komt door ons puur nonchalant zongedrag.

Veranderingen van uw huid

Kleurveranderingen in de huid ontstaan in de vorm van bruine en rode vlekken. De bruine vlekken zijn het gevolg van een onregelmatige verdeling van het pigment, wat in de meeste gevallen is veroorzaakt door zonschade. De rode vlekken ontstaan door verwijding van bloedvaten, ook wel couperose genoemd.

Oppervlakteveranderingen in de huid presenteren zich in de vorm van droge en ruwe gebieden. Naarmate de huid ouder wordt, houdt ze steeds minder makkelijk vocht vast.

Textuurveranderingen in de huid ontstaan door de afname van het bindweefsel (collageen) en het elastische weefsel in de huid (elastine).

Huidaandoeningen die onder het werkterrein van uw huidcoach vallen kunnen behandeld worden met lasers met RF (de nieuwste Fractora), microdermabrasie, e-lase (permanente ontharing) of worden manueel behandeld. De nazorg thuis wordt in functie van uw huid en de behandeling door uw huidcoach uitgewerkt.

Hulp bij dermatologische problemen door huidcoach Angenies

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Comments are closed.