Heeft u onze kerstpakketten al gezien?

Posted on 22 november-2019 By Angenies Somers

Zoekt u een ideaal geschenk voor de feestdagen of wil je je eigen huid eens extra in de watten leggen zodat je straalt met de feestdagen? 

Maak dan gebruik van onze kerstpakketten.

Voor iedere huid wat wils! Daar elke huid een andere aanpak vereist.

  1. Heeft u een gevoelige huid, die snel rood wordt ? Die droog aanvoelt en daardoor ook rimpels vertoont?

 

Oplossing: STEMCELLPAKKET: 199€ i.p.v. 242,95€

Stemcell serum/ Stemcell lipcrème/ Stemcell 24u crème

Wat doen stamcellen nu eigenlijk voor onze huid?

Stem Cell serum:

Ultrageconcentreerd serum met een intensief herstructurerend effect. Het verlengd de levensduur van de huidcellen, daarbij worden diepe rimpels hersteld. Bestaat uit 100% natuurlijk stamcelextract uit Zwitserse appel. Sterke shockbehandeling tegen celveroudering.

Gebruik: Aan te brengen ’s morgens en ’s avonds na een gereinigde huid op gelaat en decolleté, alvorens de stem cell 24u crème aan te brengen.

 

Stem Cell nanofiller lip contour:

Lipcontourcrème met een opvullend plumping effect op basis van stamcellen en hyaluronzuur.

Gebruik: Aan te brengen na de reiniging, alvorens serum, dag-en of nachtverzorging aan te brengen. Mag zo vaak als je wenst, ook zeer goed bij droge lippen in de winterperiode.

 

Stem Cell 24u crème:

Herstellende crème op basis van stamcellen en groeifactoren. Stamcellen herstructureren de huid vanuit de cel zelf. Groeifactoren bevorderen de intercellulaire communicatie en het cellulair reproductiemechanisme. Ze trekken de cellen aan en begeleiden ze naar de plaats waar ze nodig zijn en waar ze zijn betrokken bij de productie van nieuwe cellen door celdeling. Stimuleert de fibroblastenfunctie, een celboodschapper die de huidherstellende processen stimuleert. Anti-oxidant en celbeschermer.

Gebruik: Aan te brengen na een gereinigde huid, serum, lipcrème en dan de 24u crème.

2. Heeft u regelmatig last van acné?

Oplossing: Anti-acnépakket 65€ i.p.v 81,48€

Anti-acnépakket

Purifying mousse + pure renewing mask

Purifying mousse:

Reiniger die de irritatie verzacht en remt de groei van micro-organismen en vorming van comedonen. Gebruik: Bevochtig de huid, breng gelijkmatig aan, zacht wrijvend met de vingertoppen en spoel overvloedig af met lauw water.

Pure renewing mask:

Masker om wekelijks te gebruiken, het absorbeert het teveel aan sebum, het werkt in op post-inflammatoire hyperpigmentatie, celvernieuwend, het zal je producten beter doen inwerken. Gebruik: Wekelijks een laag aanbrengen na de reiniging, 5 a 10 min laten opliggen, zacht inmasseren en overvloedig reinigen met lauw water.

3. Heeft u last van een vermoeide blik? Wallen en kringen onder de ogen? Rimpels rond de ogen?

Oplossing: Oogcontourpakket 95€ i.p.v. 117,60€

Oogcontourpakket

Mesocaps Eye Recovery + Energie C oogcrème

Mesocaps Eye Recovery is een voedingssuplement voor de vermindering en preventie van kringen en veroudering rond de ogen. Gebruik: 1 capsule per dag bij voorkeur ’s avonds en dit 3 opeenvolgende maanden.

Energie C eye contour: Stimulerende oogcontourverzorging die geleidelijk de tekenen va vermoeidheid vermindert en de rimpeltjes rond de ogen dankzij de werkstof elastine. Gebruik: 1 pompje voor beide ogen van binnen naar buiten, na de reiniging en alvorens je dag-en of nachtverzorging aan te brengen.

4. Heeft u regelmatig last van kloven aan uw voeten? Droge handen en pigmentvlekken op de handen?

Oplossing: Voet/Handpakket 44,99€ i.p.v. 57,78€

Voet/Handpakket

Hand en voetcrème

Handcrème DNA:

Regenereert, herstelt en hydrateert de handen intensief, herstelt het comfort en zachtheid. Beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en donkere vlekken. Zijn snel en absorberende textuur geeft een zacht en fluweelachtig gevoel. Gebruik: Zo vaak als men wenst en na het wassen van de handen.

Voetcrème akilenjur specifiek tegen kloven:

Deze crème is een fantastisch middel wanneer men kloven heeft. Tip: breng de crème aan alvorens het slapen gaan, doe een sokje aan gedurende de nacht en de kloven zijn de volgende morgend verdwenen.

5. Ziet uw huid er verouderd uit? Heb je veel rimpels? Voelt je huid niet meer comfortabel?

Oplossing: Anti-ageingpakket 225€ i.p.v. 280,27€

Anti-ageingpakket

DNA nachtcrème+DNA serum+DNAoogcrème+GRATIS mini DNA dagcrème

Mini DNA dagcrème: Globaal werkende anti-aging crème die met name ontwikkeld werd voor het reactiveren van vitale huidfuncties, het versterken van de beschermende huidbarrière. Radiance DNA intensieve crème bevat in zijn formule de krachtige [meso] herstel complex ® verantwoordelijk voor het stimuleren van fibroblasten, collageen en hyaluronzuur productie en het verbeteren van de huidverdediging tegen oxidatieve stress. Helder en lumineus hervindt de huid haar elasticiteit en stevigheid en nemen rimpels steeds meer af.

DNA serum: Geconcentreerd, hermoddelerend serum speciaal ontwikkeld om de huid in de diepte te reconstrueren en zo een stevige celsamenhang en huidverbeterend effect te garanderen. De unieke combinatie van het herstelcomplex samen met de actieve substanties om een liftend en verjongend effect te verkrijgen. Het maakt de huidtextuur fijner en verzacht de rimpels.

DNA oogcrème : Specifieke zorg gemaakt voor de totale oogcontourherstel, hierbij bereikt men een drievoudige werking tegen rimpels, wallen & cirkels onder de ogen. De exclusieve meso herstel complex ® revitaliseert, voert overtollig vocht af en activeert de microcirculatie. Het biedt een langdurige lifting, verstevigend effect en vermindert zichtbaar diepe rimpels. Het strijkt het peri-oculair gebied glad, en geeft een egale, lumineuze uitstraling. Wallen onder de ogen en kringen verdwijnen zichtbaar.

6. Is uw huid verslapt? Heeft u hangende mondhoeken? Verlies aan elasticiteit?

Oplossing: Collagènepakket 204€ i.p.v. 255,09€

Collagènepakket

Collagène 24u crème + Collagèneoogcrème + Collagèneserum

Collagène 24u crème:

verstevigende crème ter bestrijding van het collageenverlies.

In and out verstevigend, penetreert tot in de 2de laag van de epidermis om net daar te reageren waar de huid het meeste collageen nodig heeft.

Verstevigende crème ontwikkeld uit verrijkte zee collageen ter bestrijding van het collageenverlies van ons organisme en bescherming van de driedimensionale structuur van de dermale matrix. Voert een dubbele actie:

  • Het handhaaft het belangrijkste aminozuurprofiel van de natuurlijke collageen: glycine-proline-hydroxyproline.
  • Dit gaat gepaard met retinol en ascorbinezuur, die naast het reguleren van de activiteit van enzymenafbraak, de vorming van nieuw collageen stimuleert.

Collagène oogcrème: Laatste generatie crème speciaal ontworpen voor de behandeling van tekenen van veroudering van de oogcontour. Deze stimuleert de fibroblasten en de synthese van bindweefselcomponenten (collagenen I, III, IV) en polysachariden (glycosaminoglycanen en hyaluronzuur). De werkzame stoffen maken de oogcontouren gladder, verminderen merkbaar rimpels en stimuleren de collageenregeneratie. Bevat exclusieve interferentiepigmenten die de ringen onder de ogen zichtbaar verminderen en de tekenen van vermoeidheid uitvegen.

Collagène serum:

Verstevigend en verstrakkend effect.

Serum met cellulair lifting effect. Reactiveert het huidherstelproces.

Werkzame stoffen :

  • retinol: verbetert de celvernieuwing en egaliseert de huid.
  • Ascorbinezuur (vit c) : Verhoogt het aantal elastische vezels en actieve fibroblasten en verbetert de kwaliteit van de extracellulaire matrix.
  • Matrixyl: Is een kleine endogene peptide en celboodschapper.
  • Argireline: Is een anti-age hexapeptide, die de diepte van de rimpels vermindert (botoxeffect)
  • Aloë Vera: Bezit uitstekende hydraterende en stimulerende eigenschappen.

 

Als goede huidcoach ben ik steeds bereid om per mail al je vragen te beantwoorden wat het gebruik betreft van onze producten of wat voor jouw huid geschikt zou zijn.

Foto ook online is persoonlijk

welkom@huidverjonging-angenies.be

 

Je huidcoach,

Angenies

 

 

 

Comments are closed.