Huidanalyse

 • Wij luisteren naar uw huid

 • Wij luisteren naar uw huid

 • Wij luisteren naar uw huid

Wetenschappelijke huidanalyse inplannen? Welk type huid heeft u?

Wilt u eindelijk eens weten welke producten/behandelingen ons resultaat geven na een wetenschappelijke huidanalyse!

Huidanalyse toestel met cameraProfessioneel huidanalyse-apparaat: uw huid vertelt het ons! Meten is weten! Eindelijk zult u weten welk huidtype u hebt op elk plaatsje van uw huid. Elke huidspecialist weet dat een grondige huidanalyse noodzakelijk is om een optimale huidverzorging aan te raden.
Een nieuwe stap in onze professionele benadering voor uw huid: een volledige en wetenschappelijke huidanalyse, die naast een camera (foto’s) ook alle parameters effectief meet. U bent steeds welkom voor een professionele huidmeting (waarde €60) met ons huidanalyse-apparaat.  Dankzij de degelijke opleiding bij Callegari, fabrikant van o.a. huidanalyse-apparatuur, kunnen wij op zeer professionele wijze een huidanalyse uitvoeren met behulp van een computer. U krijgt dan een accurate en gedetailleerde analyse van uw huid. Wij meten het vochtgehalte (hydratatie), de elasticiteit, het sebum (vetgehalte), de pH (huidbescherming), de pigmentatie (verkleuringen) en de roodheid (couperose, rosacea). Wij nemen ook macrofoto’s, niet alleen van uw gelaat, maar van elk plekje van uw huid waar zich anomalieën voordoen. Onze huidanalyse is de meest wetenschappelijke en volledige en geeft informatie over o.a. de huidstructuur, poriën en vetgehalte, huidreliëf en hoornlaag, doorbloeding, elasticiteit, spierspanning, vochtgraad, vlekken, verborgen littekens, zonschade en de aanwezigheid van huidoneffenheden. Onze wetenschappelijke huidanalyse geeft u zekerheid dat u op de juiste weg bent! Dit professioneel medisch huidanalyse-apparaat wordt gebruikt door dermatologen en apothekers, niet alleen voor het aangezicht maar voor het hele lichaam. Bij abnormale of bedreigende vaststellingen verwijzen wij u door naar een dermatoloog. Met deze huidanalyse kunnen wij u het juiste advies geven voor verbetering of handhaving van uw huidconditie.

De innovaties:

 1. Wetenschappelijke en objectieve beoordeling van de huid, uitgevoerd met meetpennen.
 2. Digitale en visuele beoordeling door het gebruik van de microcamera.
 3. Persoonlijk advies over de huid en aangeraden producten en behandelingen (o.a. Fractora, medische peelings, microdermabrasie), u krijgt een verslag per mail doorgestuurd met uw persoonlijke analyse en advies over wat wij in het instituut kunnen doen, en wat u thuis kan doen.
 4. Het enige onafhankelijke systeem met geïntegreerde pc.

 

Voorbereiding voor de huidanalyse

 • Uw huid mag niet gereinigd worden op de dag van de afspraak, enkel spoelen met water.
 • Uw haar mag niet gewassen worden op de dag van de afspraak.
 • Gebruik geen crèmes of make-up.
 • Breng uw huidverzorgingsproducten en make-up die u normaal gebruikt mee.
 • Noteer welke medicatie en/of voedingssupplementen u gebruikt.

Hoe verloopt uw eerste professionele huidanalyse?

 • Wij zullen eerst luisteren waarom u een wetenschappelijke huidanalyse wil laten doen.
 • Vervolgens zal specifiek in kaart gebracht worden wat uw wensen zijn.
 • Daarna volgt stap voor stap de huiddiagnose.
 • Er zullen foto’s gemaakt worden. Deze zijn afbeeldingen van uw huid die sterk uitvergroot zijn.
 • De computer zal n.a.v. de metingen de resultaten berekenen.
 • Een overzicht wordt uitgedraaid en met u besproken worden enkele dagen later.
 • De eventuele vervolgstappen zullen ook met u besproken worden na verslag analyse.
 1. Allereerst wordt vastgesteld wat voor soort huid u hebt.
  • Normale huid: niet vet en niet droog, zacht en soepel van structuur.
  • Droge huid: fijn van structuur, lijkt vlekkerig doordat het vocht- en vetarm is.
  • Gecombineerde huid: vet op voorhoofd, neus en kin en voor de rest droog of normaal.
 2. Daarna wordt uw huid onderzocht op verdere karakteristieken: heeft u last van acne of couperose, is uw huid extreem gevoelig of zelfs allergisch? Het pigmentgehalte, het reliëf en het vochtgehalte worden vastgesteld.
 3. Aan de hand van alle informatie over uw huid wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. Daarin staat welke verzorgingsmiddelen het beste zijn voor uw huid en welke aanvullende behandelingen of preparaten u nodig heeft of kunt gebruiken om uw huid te verbeteren. Ook wordt er in het verslag uitgeschreven hoe u de producten moet gebruiken, want maar al te vaak merk ik in mijn Instituut dat klanten geen juiste werkwijze hanteren van bepaalde producten.

 

Externe veroudering van de huid, waaronder veroudering door roken, blootstelling aan UV-straling en andere omgevingsfactoren zoals stress en medicijngebruik, maar ook interne veroudering (genetisch) hebben invloed op de conditie van de huid. Aan de buitenkant kunt u zelf al veel zien aan de huid zoals de kleur of teint van de huid, egaliteit (gaafheid, poriën), de structuur van de huid en verslapping van de huid. Met onze professionele huidanalyse worden alle details in kaart gebracht en kan er een vergelijking gemaakt worden van uw leeftijd met uw huidtype. Met de Soft Plus huidanalyse worden alle belangrijke punten gemeten en in percentages en waardes uitgedrukt. Daardoor worden ook vaak niet visuele problemen ontdekt. Met een ultra gevoelige camera worden micro opnames van uw huid gemaakt en digitaal geanalyseerd om zelfs de kleinste, met het oog niet zichtbare, huidcondities te kunnen beoordelen. Met een dergelijk nauwkeurige analyse kan uw huidcoach Angenies een echt wetenschappelijk totaaladvies geven. Wij nemen de nodige tijd om de resultaten met u te bespreken en zo de aangepaste verzorging voor uw huidtype te adviseren. Alle gemeten waarden worden in de persoonlijke database opgeslagen. Professionele uitgebreide rapporten met begrijpelijke adviezen helpen u snel op weg naar een gezondere huid en een stralend uiterlijk!
Met de Soft Plus huidanalyse krijgt uw huid echt de persoonlijke aandacht die zij verdient.

Onderdelen van een volledige huidanalyse

Hydratatie (vochtgehalte) gemeten met een wetenschappelijke en gekalibreerde meetpen.
Is mijn huid te droog? Gebruik ik de juiste vocht inbrengende crème? Gebruik ik voldoende vocht inbrengende crème? Werkt mijn crème lang genoeg? Om de effectiviteit van de behandeling aan te tonen, meten wij de hydratatie vóór en ná de behandeling met de juiste crème. De vaak beloofde hydratatie tot 24 uur na het smeren blijkt een fabeltje te zijn.

VOORBEELD VAN EEN UITGEVOERDE HUIDANALYSE:

 

 

Voorbeeld van een uitgevoerde huidanalyseHuidanalyse resultaat in grafiekvormDe hydratatie (vochtgehalte) van de huid is beperkt (geel is gedehydrateerd of droog). Na verloop van tijd zal het vermogen van de huid om water vast te houden afnemen – zowel om endogene redenen als door de ongunstige milieucondities waaraan de huid vaak blootgesteld is. Als de huid niet voldoende gehydrateerd wordt, zal zij er dof en mat uitzien, er zullen makkelijk schilfers ontstaan en de verouderingsprocessen zullen versneld worden. De levensstijl kan bijdragen tot een betere hydratatie van de huid. Een aantal simpele voorzorgsmaatregelen: vermijd de blootstelling aan koude of warme luchtstromen, bescherm de huid tegen de UV-stralen, slaap voldoende, drink veel water en eet gevarieerd, met veel fruit en groenten (deze kunnen de hoeveelheid water in de hoornlaag vergroten).

Aanbevolen producten: 3Ha serum en crème Sothys, DNA lijn mesoestetic, Collagen 360° mesoestetic,….
Aanbevolen behandelingen: Firm+ medicosmetische gelaatsbehandeling mesoestetic, 3Ha Sothys gelaatsbehandeling,…

 

Sebum (vetgehalte, talgproductie) gemeten met een wetenschappelijke en gekalibreerde meetpen.
Is mijn huid te vet? De huid moet zacht, glad en soepel zijn. Dit wordt volbracht door een dunne film van hydrolipiden op de Stratum Corneum. Het bestaat hoofdzakelijk uit sebum dat afgescheiden wordt door de talgklieren. Deze verplaatst zich tot op de huid langs de haartjes en vult de ruimte tussen de cellen op. Deze hydrolipidische film bevat ook vochtwerende elementen die samen met het zweet uitgescheiden worden.

Huidanalyse resultaat in tabeloverzicht Een teveel aan sebum veroorzaakt verwijding van de poriën (grove of grote poriën) en acne. De “cel turnover” (celvernieuwing) vertraagt en de huid ziet er dik en ruw uit. De huidskleur is geelachtig en er ontstaan mee-eters en puisten. Om het niveau van sebum te verminderen, is de voeding heel belangrijk: minder koffie, alcohol, carbohydraten en suikers. Kies voedsel dat rijk is aan vitamines, vooral van de groep B. De behandelingen moeten als doel hebben het verwijderen van het overtollige sebum en de dode cellen, de huid ontsmetten en kalmeren, de pH-waarde normaliseren en het uitzicht van de huid verbeteren.

Aanbevolen producten: Producten Sothys vette huid, acné one mesoestetic, purifying mousse,…
Aanbevolen behandelingen: Fractora, Reinigende gelaatsverzorging Sothys, Crystal Clear microdermabrasie, crystal clear oxygène, mesopeels + LEDtherapie mesoestetic,…

 

Elasticiteit (stevigheid, rimpels, verslapping) gemeten met een wetenschappelijke en gekalibreerde meetpen.
Hoe stevig is mijn huid? Hoe groter de veerkracht van uw huid, hoe meer ze rimpelbestendig is. De veerkracht van de huid wordt bepaald door zowel de hoeveelheid collageen als het vermogen van het collageen om een dicht collageennetwerk te vormen. Door vermindering en verbrokkeling van de elastine vezels verliest de huid zijn elasticiteit.
Huidanalyse resultaat elasticiteit in grafiek
De huid is helemaal niet elastisch. Met de jaren veroorzaakt de oxidatie (door de zonnestralen, smog en milieuvervuiling) een reeks van structurele en functionele wijzigingen die leiden tot de veroudering van de huid (extrinsieke veroudering). Met verloop van tijd worden de cellen overigens minder doeltreffend gevoed en verliezen ze aan levenskracht (intrinsieke veroudering). Om deze processen te bestrijden is het heel belangrijk de blootstelling aan de schadelijke UV-stralen te beperken en veel groenten en fruit te eten, omwille van de antioxiderende stoffen die ze leveren. In het bijzonder de vitamine C, die ook de celstimulatie bevordert. Indien nodig, als de oxidatie hoog is of er weinig weerstand tegen geboden kan worden, is het nuttig de voeding aan te vullen met antioxidanten.

Aanbevolen producten: Vitamine C lijn Mesoestetic, collagène 360° , …

Aanbevolen behandelingen: FRACTORAbehandeling voor het aanmaken van eigen collageen en elastine, Firm, medische peelings mesoestetic + LEDtherapie.

 

pH (zuurtegraad, huidbescherming, huidbarrière) gemeten met een wetenschappelijke en gekalibreerde meetpen ligt normaliter tussen 4,0 en 5,5.

huidanalyse zuurmantelIs mijn huid voldoende beschermd tegen de luchtverontreiniging, schimmels en bacteriën?
De pH-meting van het huidoppervlak wordt toegepast in klinisch onderzoek om gevaarlijke pH schommelingen te beoordelen ten gevolge van uitwendige agressie en om de toestand van een huid, aangetast door acute of chronische veranderingen, te beoordelen. Daarom is het van belang pH-metingen van het huidoppervlak zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Deze zuurmantel is het belangrijkste harnas van uw huid tegen de agressie van de luchtverontreiniging. Hij speelt een cruciale rol als integraal onderdeel van de barrièrefunctie van het stratum corneum. Elke afname van de goede werking ervan zal dan ook een domino-effect hebben op andere cellen en systemen onder het oppervlak en meer bepaald de goede werking van het immuunsysteem van de huid. Er werd vastgesteld dat, wanneer de pH van het huidoppervlak te hoog wordt, de kans op bacteriële huidinfecties, -beschadiging en -ziekten vergroot.

Een meting van de natuurlijke zuurmantel van gezicht- en lichaamshuid is vereist. Het vaststellen van de zuurgraad geeft inzicht bij huidproblemen of huidaandoeningen. Het is een onmisbare basis voor advisering van o.a. reinigende producten.

Aanbevolen producten: Gebruik na je aangepaste reiniging steeds een aangepaste tonic om de ph-waarde van de huid te neutraliseren.

 

Melanine (kleurpigment, pigmentatie) en Erytheem (roodheid) gemeten met een wetenschappelijke en gekalibreerde meetpen.
Is mijn huid snel geïrriteerd? Weg met die sproeten! Weg met die ouderdomsvlekken. Verwijderen van couperose! Mede dank zij de melanine/erytheem test kunnen wij de juiste Fractora behandeling opstarten en nauwkeurig doseren.
Huidanalyse resultaat melanine

Ophopingen van melanine in uw huid laten zien hoeveel schade er door de zon of zonnebank is veroorzaakt in uw huid. De juiste zonnecrème kan worden aanbevolen zodat uw huid goed beschermd wordt en egaal bruint. Met deze test kunnen wij duidelijk hyperpigmentatie onderscheiden van erytheem (roodheid). Hiermee kunnen wij de intensiteit van een pigmentvlek nauwkeurig meten en de vorderingen met bijvoorbeeld een Fractora behandeling nauwkeurig volgen.

Aanbevolen producten: W+ lijn mesoestetic, cosmelan 1 en 2 gecombineerd met hydra-vital factor K, ….

Aanbevolen behandelingen: FRACTORA , cosmelanpeeling (nr 1 wereldwijd voor pigmentatieproblemen) , mesopeels, ….

 

VOORBEELD VAN EEN UITGEVOERDE ANALYSE

De pigmentatie is eenvormig. De huid is in de loop van de tijd geen overmatige blootstelling ondergaan aan de schadelijke UV-stralen die verantwoordelijk zijn voor het verschijnen van bruine vlekken op de huid. Om de huid in de tijd uniform te houden De verzorging hier is een zonnebescherming. Het is raadzaam de analyse uit te breiden met een waarneming met de microcamera.

Temperatuur gemeten met een wetenschappelijke en gekalibreerde meetpen, voor het meten van cellulite. 
De huid regelt de lichaamstemperatuur door de hoeveelheid bloed, die door de huid stroomt, aan te passen, door de haarvaatjes te doen uitzetten of inkrimpen en door zweetverdamping. Zowel de haarvaatjes als de eccriene klieren worden door het autonome zenuwstelsel gecontroleerd.
De temperatuurmeting geeft de microcirculatie van de huid aan. Afwijkingen van de microcirculatie worden weergegeven. Hieruit kunnen we analyseren of het over een waterretentie of vetretentie gaat en kunnen we de correcte aanbevelingen volgen voor preventieve behandeling van cellulite o.a. met onze techniek de Fractora TiteFx. Crèmes met de juiste werkzame ingrediënten voor thuismassage van de huid hebben hun doeltreffendheid meer dan bewezen. Let op: door deze huidanalyses regelmatig uit te voeren en op te volgen controleert de klant de huidcoach maar ook omgekeerd controleert de huidcoach de thuisopvolging van de klant. Dit is het echte succes van onze professionele huidanalyse.

Aanbevolen producten : Bodyshock mesoestetic, silhouette Sothys,… afgestemd op je analyse.

Aanbevolen behandelingen: Fractora Tite Fx, ….

 

Huidbarrière functie (TEWL= transepidermaal waterverlies)

De constante verdamping van vocht uit de huid is een indicatie hoe de transepidermale barrière functioneert. Deze speciaal ontwikkelde sondes geven een snelle en stabiele meting, ook voor dermatologen.
De meting van de verdamping van vocht uit de huid geeft een indicatie van de kwaliteit van de barrièrefunctie van de huid. De meting wordt uitgevoerd in een open meetkamer met twee sensorparen: temperatuur en vocht om nauwkeurig de watergradiënt te berekenen zonder de huid en haar microklimaat te beïnvloeden. Zelfs de kleinste beschadiging van de huidbarrière (niet noodzakelijk zichtbaar voor het menselijk oog) kan gemakkelijk door deze meting waargenomen worden. De speciaal ontwikkelde sensoren zorgen voor een snelle (15 sec.) en stabiele meting, zelfs bij dermatologie en ergotherapie.

 

Fototype

 • Fototype 1: wordt altijd rood, bruint nooit
 • Fototype 2: wordt altijd rood, bruint soms (Schotland)
 • Fototype 3: wordt soms rood, bruint altijd (België)
 • Fototype 4: wordt nooit rood bruint altijd (Italië, Spanje)
 • Fototype 5: heeft van nature uit een licht gepigmenteerde huid (Aziaten)
 • Fototype 6: heeft van nature uit een sterk gepigmenteerde huid (Zwarte ras)

Biologische leeftijd

Wilt u weten of de biologische leeftijd van uw huid overeenkomt met uw echte leeftijd?

VOORBEELD VAN EEN UITGEVOERDE ANALYSE:

Ondanks de aanwezigheid van vet op de huid, misschien van exogene oorsprong, is het niveau van hydratatie lager ten opzichte van de normale waarde. De pigmentatie is uniform, in tegenstelling tot wat plaatsvindt bij een veroudering veroorzaakt door de UV-stralen. De lage elasticiteit van de huid is dus te wijten aan een algemene fysiologische veroudering. Deze huid heeft behoefte aan heel wat aandacht om zijn toestand te verbeteren Het lipoïdose laagje is een verdediging tegen het verouderingsproces. Het gebruik van te agressieve producten zou de huid blootstellen aan externe factoren die de situatie kunnen verergeren. Gebruik evenwichtige producten die een deel van het sebum wegnemen zonder de andere componenten van de natuurlijke hydraterende factor te verwijderen. Stimuleer de huid met een alcoholvrije lotion rijk aan verzachtende stoffen en die in staat is de microcirculatie te stimuleren en de voeding van de cellen te bevorderen (bioflavonoïden). De vitamines C en E zijn bijzonder nuttig gebleken voor de stimulatie van de celactiviteit en de verbetering van de huidelasticiteit. Verbeter de diepere hydratatie van de huid met functionele stoffen die in staat zijn het water in de huid vast te houden (proteïnen, hydrolisaten, polyalcoholische derivaten). Kies overdag altijd voor een hydraterende crème met UV-filter. Gebruik minstens eenmaal per dag een revitaliserend aangepast serum verrijkt met herstellende extracten die het verouderingsproces bestrijden (jaluronisch zuur, vitamines, oligo-elementen). Geef de voorkeur aan lichte crèmes of gels om de huid niet te vet te maken.

Camera met macro beelden tot 400-maal vergroot
Er worden digitale foto’s gemaakt, niet alleen van de probleemgebieden van uw gezicht of handen, maar van elk abnormaal plekje van uw huid. Daarbij wordt het aantal lijntjes / rimpels, de poriën en textuur van de huid, pigmentvlekjes, roodheid / vaatjes in de huid gemeten. Speciale gepolariseerde filters maken het mogelijk om met de microcamera bepaalde elementen onder het huidoppervlak zoals capillairen en melanine- ophopingen beter te zien. Een afdruk van de huid onder de microscoop test de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes en hiermee kunnen wij zien of de huid toe is aan een dieptepeeling en/ of andere behandelingen.

Deze camera geeft een visuele wetenschappelijke beoordeling voor:

 • Rimpels
 • Pigmentatie
 • Keratine
 • Capillairtjes (haarvaatjes)
 • Poriën
 • Acne
 • Haardichtheid
 • Diameter van de haarschacht
 • Schilfertjes

 

Gedetailleerde en specifieke programma’s voor verschillende lichaamszones:

 • Aangezicht (algemeen)
 • Gevoelige huid
 • Anti-aging (huidveroudering)
 • Cellulite/waterretentie programma
 • Laserbehandelingen (voorbereiding voor correcte instelling en dosering van de laserapparatuur)
 • Zonneweerstand programma en UV (A en B) tolerantie van de huid
 • Met de huidanalyse bepalen we duur en intensiteit in relatie tot plaats, tijd en seizoen, voor een veilige blootstelling aan de zon. Tevens geeft de analyse aan welke SPF of zonbeschermingsfactor uw huid nodig heeft.
 • Handen: uw handen verraden vaak uw leeftijd
 • Hoofdhuid: analyse van haar- en hoofdhuidproblemen

SOFT_PLUS NL

Persoonlijke aandacht
Met ons allernieuwste huidanalyse-apparaat van Callegari krijgt uw huid echt de persoonlijke aandacht die zij verdient. Alle gemeten waarden worden in de persoonlijke database opgeslagen en middels grafische weergaven wordt uw huid in de loop der tijd in kaart gebracht. Professionele, uitgebreide rapporten met begrijpelijke adviezen helpen u snel op weg naar een gezondere huid en een stralend uiterlijk! Dit verslag wordt dan ook nog eens persoonlijk overlopen met U , zodat we op deze manier alles kunnen bespreken, aangepast aan uw wensen, tijd, budget,…U merkt het echt aan uw vrienden of vriendinnen die bij ons klant zijn. Je zult na enkele weken het verschil zien in de spiegel.

CONCLUSIE

Elke huid heeft haar eigen identiteit en kenmerken
De kern van de zaak. Uw huid is uniek en dus zeker niet dezelfde als die van uw beste vriendin of vriend. Uw huid heeft nood aan behandelingen en verzorgingsproducten die aangepast zijn aan uw uniek huidtype. Vandaar wordt er zeer veel tijd gemaakt om uw persoonlijk verslag te maken. De analyse is de basis van alles.

 

Communicatie is bij ons een sleutelwoord: aandachtig luisteren, de behoefte van de klant peilen, duidelijke informatie geven en goede afspraken maken. Als u belt voor bijvoorbeeld wimpers verven of benen harsen, dan maken we daarvoor gewoon een afspraak. Belt u voor een gezichtsbehandeling, dan nodigen we u uit voor een intake. Tijdens die intake maken we een uitgebreide analyse van uw huid. We hebben daarvoor de nieuwste, meest geavanceerde apparatuur in huis. Natuurlijk hebt u zelf een bepaald doel in uw hoofd. Uw wensen vormen dan ook het belangrijkste onderdeel van de intake, wat ú wilt staat centraal.

 

Uw huidconditie evolueert
Het is wetenschappelijk bewezen dat de huid begint te verouderen vanaf de leeftijd van 25 jaar. Wij streven ernaar om het verschil tussen uw actuele huidleeftijd en uw biologische leeftijd te verkleinen. Een gezond lichaam in een gezonde huid zorgt voor een gezonde geest.

 

Hebben de aanbevolen producten en behandelingen echt resultaat? Onze professionele huidanalyse en de opvolging bewijzen het resultaat van een behandeling of gebruik van de juiste producten.

Let op: door deze huidanalyses regelmatig uit te voeren en op te volgen controleert de klant de huidcoach maar ook omgekeerd controleert de huidcoach de thuisopvolging van de klant.

Wij nemen ook regelmatig foto’s die we opslagen in jouw dossier , om op die manier ook de evolutie bij te houden. We zijn immers snel gewend aan een verbeterde huid, zodat we vergeten hoe ze er voordien uitzag. 

Before                                                                        After

Met onze allernieuwste wetenschappelijke huidanalyse-apparatuur van Callegari worden alle belangrijke punten gemeten en in percentages en objectieve waardes uitgedrukt. Daardoor worden ook vaak niet visuele problemen ontdekt. Met een ultra gevoelige camera worden micro opnames van uw huid gemaakt en digitaal geanalyseerd om zelfs de kleinste, met het oog niet zichtbare, huidcondities te kunnen beoordelen. Met een dergelijk nauwkeurige analyse en onze gezamenlijke opvolging kan ik, als uw huidcoach, een echt totaaladvies geven.

Bij vervolgbehandelingen en gebruik van de geselecteerde producten zijn de opvolgende huidanalyses gratis omdat uw huid het verdient! 

 

 

 

 

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Informatieaanvraag

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.