Lichaam

 • Wij luisteren naar uw huid

 • Wij luisteren naar uw huid

 • Wij luisteren naar uw huid

Lichaamsbehandelingen

De behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering die toegepast worden voor het gelaat kunnen ook soelaas brengen voor het lichaam. Zo behandelt uw huidcoach Angenies huidverslapping met FRACTORA FIRM , cellulite en plaatselijk afslanken met Fractora TiteFX,  Fractora Resurfacing voor verlies van collageen: denkende aan vleermuisarmen, pigmenteringen op decolleté, handen, littekens op het lichaam,…..

1.Fractora Firm: huidverstrakking voor het ganse lichaam, ,…
2.Fractora Resurfacing: adertjes, acne, littekens, pigmentvlekken, verlies collageen denkende aan vleermuisarmen, decolleté,enz…
3.Fractora TiteFX: plaatselijk vermageren waar u wilt, cellulite, persoonlijke coaching met aangepaste voedingssuplementen,….

1.Fractora Firm : 

Wilt u uw huid liften en verstevigen? Dan is de Fractora Firm huidversteviging van Instituut voor huidverjonging Angenies  een geschikte behandeling voor u. Hieronder leest u meer over de Fractora Firm huidversteviging en haar unieke voordelen.

WAT IS FRACTORA FIRM?
Fractora Firm is een non-invasieve huidversteviging die uw huid diepgaand revitaliseert met fractionele thermische contracties.

De radiofrequentietechniek van Fractora Firm wekt contracties op tot in de diepste lagen van de huid en stimuleert zo de aanmaak van nieuw collageen. Daardoor trekt uw huid samen en krijgt u een stevigere en strakkere huid.

VOOR WIE IS FRACTORA FIRM?
Wilt u uw huid natuurlijk liften en verstevigen? Dan is de Fractora Firm huidversteviging van Instituut voor huidverjonging geschikt voor u. Fractora Firm maakt uw huid zachter, steviger en strakker en vermindert uw rimpels.

Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren. De behandeling is geschikt voor uw gelaat, hals, armen, buik en de meeste andere lichaamsdelen die baat hebben bij contracties.

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE LICHAAMSZONES KAN FRACTORA FIRM BEHANDELEN?
Fractora Firm behandelt uitzakkende huid en corrigeert een gebrek aan huiddefinitie. De behandeling is geschikt voor uw gelaat, hals, armen, buik en de meeste andere lichaamsdelen die baat hebben bij contracties.

DOET FRACTORA FIRM PIJN?

Fractora Firm is een uiterst nauwkeurige, veilige en efficiënte technologie die nagenoeg pijnloos is en geen herstelperiode heeft. Het behandelde gebied kleurt mogelijk wat rood tot enkele uren na de sessie.

Disclaimer: Pijngrens en gevoeligheid variëren per persoon en per behandeling. We kunnen dus niet voor iedereen garanderen dat de behandeling volledig pijnloos is.

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?
Uw huidcoach Angenies stelt eerst een planning op voor uw specifieke situatie tijdens een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek. Doorgaans bevelen wij 1 tot 2 sessies per week aan gedurende 5 weken. Als u een mild doorhangende huid heeft dan volstaan minder sessies en worden de sessies bovendien meer gespreid.

WAT IS EEN FRACTOTAL FACIAL BEHANDELING?
De FracTotal Facial behandeling van Instituut voor huidverjonging Angenies is een combinatie van een Fractora Firm behandeling en een Fractora Resurfacing.

FracTotal Facial is een ultra-efficiente huidvernieuwingsbehandeling die veelvoorkomende gelaatsproblemen kan corrigeren: huidlaxitas, een oneffen teint, een oneffen huidtextuur, rimpels en pigmentatie.

KAN IK FRACTORA FIRM COMBINEREN MET ANDERE BEHANDELINGEN?
Ja, u kunt Fractora Firm combineren met de meeste laserbehandelingen, gelaatsbehandelingen, injecties en/of rimpelvullers.

Neem contact op met uw esthetisch specialist als u Fractora Firm wilt combineren met andere behandelingen.

HOEVEEL KOST EEN FRACTORA FIRM BEHANDELING?
De prijs per Fractora Firm sessie bedraagt € 85. Doorgaans bevelen wij 1 tot 2 sessies per week aan gedurende 5 weken.

Disclaimer: de resultaten en dus het aantal behandelingen variëren per persoon.

Het aantal sessies verschilt van persoon tot persoon. Daarom nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u een beter idee van de totale kostprijs.

 

2. Fractora Recurfacing voor het lichaam: 

Bij een persoonlijk gesprek kan uw huidcoach Angenies analyseren of het over een verlies van huidelasticiteit gaat ja dan neen, en kunnen we de Fractora Recurfacing perfect gebruiken om collageen en elastine en aldus stevigheid te bieden aan bepaalde lichaamsdelen. (vleermuisarmen, binnenkant dijen, knieën, littekens op het lichaam, pigmenteringen, enz..)

Uit ervaring gebruiken we deze techniek ook vaak voor zonbeschadigde decolletés , couperose op decolleté, vroegtijdige veroudering van hals en decolleté,….

3. Fractora TiteFx: plaatselijk afslanken / cellulite

Voorafgaand zal uw huidcoach Angenies een wetenschappelijke cellulitismeting uitvoeren, om op die manier te kijken of het over een water en/of vetretentie gaat om zodoende uw thuisverzorging ook persoonlijk aan te passen aan de analyse en het probleem.

Wat is TiteFx?

TiteFx pakt problematisch vetweefsel aan zodat uw lichaam er beter uit ziet.

TiteFx draagt bij tot een betere lichaamsvorm en -contour en vormt een alternatief voor een chirurgische behandeling zoals liposuctie.

Hoe werkt TiteFx?

De drievoudige werking van TiteFx, namelijk opwarming met radiofrequentie, vacuummassage en pulsen met een hoge amplitude, levert een optimale energie aan de behandelde zones.

Zijn er bijwerkingen?

In de meeste gevallen zijn er geen bijwerkingen en geen herstelperiode. De behandeling is veilig en efficiënt en voor alle huidskleuren.

Doet het pijn? 

Het behandelde gebied wordt vaak warm en sommige voelen een lichte energiestoot tijdens de elektroporatie. Tijdens de behandeling wordt uw lichaamstemperatuur continu gecontroleerd, zodat uw huidtemperatuur en comfortniveau op de voet worden gevolgd.

Het doel dat we voor ogen hebben is steeds een wisselwerking tussen de klant en de esthetische specialiste. Wij adviseren niet zomaar een product, maar een weloverwogen persoonlijk product dat aansluit bij uw wensen en/of uw doel.

Aansluitende thuisverzorgingsproducten: (link webshop) 

Aansluitende thuisverzorgingsproducten Bodyshock na lichaamsbehandeling

De lichaamslijn Bodyshock werd exclusief ontwikkeld door het toonaangevend pharmaceutisch labaratorium Mesoestetic Pharma Group om de opname van de ultrageconcentreerde actieve ingredïenten in de epidermis te verhogen. 100% aanpasbaar aan ieders behoefte, want bodyshock heeft effect op de 6 belangrijkste probleemzones van het lichaam: dubbele kin, armen, borst, buik, billen en benen. Meer nog, het labo ontwikkelde een specifieke thuisverzorgingslijn, bestaande uit 4 cosmeceuticals en 4 nutraceuticals , voor in & out werking.

BODYSHOCK TOTAL REDUCER 200ML : 

 • Vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid
 • Bevordert de microcirculatie en verhindert vochtophoping

BODYSHOCK NIGHT REDUCER 200 ML : 

 • Activeert het cellulaire metabolisme, vermindert vetophoping en hermodelleert het lichaam ’s nachts

BODYSHOCK LOCAL REDUCER 200 ML

 • Vermindert de plaatselijke vetophopingen bij probleemzone

BODYSHOCK PUSH UP 150 ML

 • Een nieuwe verstevigende crème voor borsten en billen
 • Speciaal ontwikkeld om de weefsels te herstellen die in de loop van de tijd minder elastisch en minder sterk zijn geworden door gewichtschommelingen, hormonale veranderingen, borstvoeding en zwangerschap of blootstelling aan de zon.

BODYSHOCK SLIM-UP REDUCER (14 days express plan) 14×10 ml 

 • drinkbare ampullen die het vetweefsel van binnenuit zullen aanpakken.
 • Korte en krachtige 14 dagen -kuur. Detecteert en elimineert gelokaliseerd vet.

BODYSHOCK REDUCER PILLS (30 days plan) 

 • Krachtige vetverbrander en detox. Vermindert vet en vochtophoping. Voor egale en strakke huid.

GRASCONTROL ARTISHOKE EXTRACT (ampoules oral use) 20×5 ml 

 • Vergemakkelijkt de spijsvertering van vetten en bestrijdt indegestie, krampen, misselijkheid en een opgeblazen gevoel.

GRASCONTROL L-CARNITINE (ampoules oral use) 20×5 ml 

 • Zet vetzuren om in energie om zo het afvallen te bespoedigen, afdrijven van vet.
 • Gaat het hongergevoel tegen en helpt de spiertonus te verbeteren.

 

Neem eens contact op met uw huidcoach Angenies voor een vrijblijvend gesprek met uw huidprobleem en kom te weten welke technieken wij kunnen aanbieden om uw persoonlijk probleem aan te pakken. Het kost u niets en u kan vergelijken!

Uw huidcoach Angenies volgt de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen voor de actieve ingrediënten in cosmetica en adviseert u na analyse van uw huid voor de beste samenstelling.
Niet alleen de keuze van producten is belangrijk maar ook het juiste gebruik van die producten wordt in functie van uw huid en de conditie van uw huid als het ware in een recept gegoten en besproken.
Angenies neemt hiervoor ruim de tijd en maakt een persoonlijk verslag op.

 

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.