Lichaamsverzorging

Posted on 26 september-2017 By Angenies Somers

U verwent uw gelaat en handen elke dag met een dagcrème zonbeschermingsfactor minimum SPF15, u gebruikt de 5 producten aanbevolen door uw huidcoach elke dag voor uw gelaat en voor uw handen. Is andere lichaamsverzorging dan minder belangrijk? Hoe pakken we dat aan?

 

Oksels permanent ontharen met E-lase door huidcoach Angenies
Uw oksels
U kan uw oksels heel uw leven blijven waxen (harsen) of epileren. U kan ook eens langsgaan bij uw huidcoach Angenies voor definitieve ontharing van uw oksels met E-lase van Elos. Binnen de 2 jaar terugverdiend!

Uw benen
Na epileren of harsen lijkt het of de haartjes na een week alweer terugkomen. Maar het gaat om andere haartjes, precies ernaast. Haren komen pas na zes tot twaalf weken terug. Als u besluit om u definitief te laten ontharen door uw huidcoach met de nieuwste methode e-lase, is het daarom belangrijk dat u zelf niet meer epileert met een pincet, harst of wax gebruikt. U mag de haren wel afknippen of scheren. Op termijn is permanente ontharing goedkoper dan alle andere technieken en het bespaart u tijd en ergernis. Vraag advies bij uw huidcoach.

Uw decolleté en nek
Wanneer u veel gewicht bent verloren, kan er zich extra huid ontwikkelen in de nek. Of wanneer u ouder bent geworden, is uw huid dunner en heeft u wat onderliggende collageen verloren, hebben uw spieren zich losgemaakt en heeft u een dubbele kin gekregen. Het kan allemaal bijdragen aan nekplooien waardoor uw nek en decolleté er ouder uitzien dan uw gelaat. Vraag uw huidcoach om advies voor een behandeling met Fractora en kies samen met haar de juiste “5 must have” producten uit voor dagelijkse bescherming van uw decolleté en nek.

 

Verzorging van de rug door huidcoach AngeniesUw rug
U ziet uw rug niet elke dag, wat waarschijnlijk ook de reden is dat we hem zo vaak vergeten aandacht te geven. Zoveel aandacht heeft uw rug ook niet nodig, maar als u uzelf in de zomer weer in de topjes met een lage rug hijst, zal u blij zijn dat u uw rug toch een beetje vertroeteld hebt. Schaf een zachte scrubborstel aan om de dode huidcellen van uw rug te verwijderen die er ook voor zorgt dat uw rugspieren mooier naar voren komen. Acne (puistjes) op de rug en schouders komt vaak voor, dit ontstaat niet alleen doordat zweet hier dreigt op te stapelen, het is ook een moeilijk te bereiken gebied. Toch moet u dit niet op dezelfde manier behandelen als puistjes in uw gelaat. De poriën in uw gelaat zijn vaak kleiner dan die op uw rug. Acne op uw rug kan zich uiten in de vorm van puistjes of mee-eters. Vraag uw huidcoach om advies binnen de “5 must have” cosmetica die u samen hebt uitgekozen.

 

Wassen en deppen
Was dagelijks uw rug grondig, zeker na het sporten of zweten. Gebruik geen zeep maar het juiste “5 must have” product voor uw huid. Doe dit met zachtheid en maak ronde bewegingen, zorg dat u alle probleemgebieden goed bereikt en schoonmaakt met een zachte borstel. Vervolgens is het belangrijk te spoelen en droog te deppen. Dit is beter dan te wrijven omdat dit het gebied nog meer kan irriteren.
Een extra tip om dit gebied nog mooier te laten uitkomen, is een verlichtende crème aan te brengen, voor moeilijk bereikbare plekjes gebruikt u best een spray.

Uw knieën en ellebogen
Dit zijn de droogste en ruwste plekken van uw lichaam en juist daarom hebben ze dus heel wat aandacht nodig. Maak gebruik van elke douchebeurt om deze lichaamsdelen een lekkere scrubbeurt te geven. Dit is niet het enige wat u moet doen, nadat u uit de douche bent gestapt smeert u de juiste bodylotion op uw knieën en ellebogen. Als u dit binnen drie minuten doet nadat u onder de douche vandaan bent gekomen wordt uw huid extra gehydrateerd. Benut uw “5 must have” producten!

Verzorging van de voeten door huidcoach Angenies

Uw voeten
Vooral als u in de zomer mooie voeten wilt laten zien, is verzorging erg belangrijk. Neem een voetbad, verwijder harde plekken en eelt van uw voeten en neem een heerlijk voetmasker om de huid van uw voeten te voeden. Daarna smeert u ze in met een speciale voetcrème of uw normale dagcrème en uw voeten kunnen gezien worden zomer en winter! Vraag uw huidcoach om advies binnen de “5 must have” producten!

Puistjes op uw achterste
Kleine witte of rode bultjes op je achterste zijn hoogstwaarschijnlijk Keratosis pilaris (keratosis – verhoorning, pilaris – van de haren), in de volksmond anservel (anser = gans) genoemd. Dit is een onschuldige huidaandoening die ook kan voorkomen op de rug, wangen, bovenarmen en bovenbenen. De aandoening kan jaren aanhouden, maar heeft de neiging om langzaam weg te gaan nadat u de leeftijd 30+ bereikt. De juiste vochtinbrengende crème kan u helpen, pas dit twee keren per dag toe. Vraag uw huidcoach om advies binnen de “5 must have” producten voor uw huid.

 

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.

 

Lichaamsverzorging bij huidcoach Angenies

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Comments are closed.

Contactformulier