Wallen verwijderen

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

Wallen verwijderen is een probleem van onze klanten waar velen mee worstelen....

Voor velen van onze klanten is het verwijderen van wallen en donkere kringen onder de ogen een ware nachtmerrie! 

Wallen verwijderen bij huidcoach Angenies

Waarom laten mensen de wallen en de donkere kringen onder hun ogen verwijderen?

Hoe ontstaan die donkere kringen en wallen onder je ogen? Hoe kan je zelf dit schoonheidsprobleem inperken?

Te veel zon
Niet alleen bij mensen met een lichte huid, maar ook bij mensen met een donkere huidskleur kan- door blootstelling aan zonlicht-de pigmentatie van de huid onder de ogen toenemen(meer dan bij de normale huidskleur) . Gebruik een oogcrème met lichtreflecterende deeltjes zoals de  collagène 360° oogcrème (80€) en met vitamine C zoals de Energy C eye contour (65€) of de W+ spot eraser plaatselijk aanbrengen die de hyperpigmentatie zal verminderen door haar keratolische werking (59,40€) 

Energy C behandeling voor wallen bij huidcoach AngeniesCollagen 360° behandeling voor wallen bij huidcoach AngeniesUltimate W+ behandeling voor wallen bij huidcoach Angenies

Te veel pigment
Bij sommige mensen worden donkere kringen niet veroorzaakt doordat de huid dun en transparant is, maar doordat de huid onder de ogen te veel pigment bevat. In dit geval kunnen voedingssupplementen zoals W+ Elixir (92€) die een verhelderende en anti-oxiderende werking hebben,  die de tyrosinase verhindert, de melaninesynthese vermindert en tegelijk beschermt tegen foto-oxidatie. Dit supplement wordt in kuurvorm genomen, d.w.z. 1 flesje per avond, 6 avonden en een maand later opnieuw 6 flesjes gedurende 3 maanden.  De resultaten zijn verbluffend!
Ultimate W+ voeddingssupplement bij huidcoach Angenies

Erfelijkheid
Net als couperose zijn donkere kringen onder de ogen vaak erfelijk.  De huid onder de ogen is dun en het bloed stroomt door de aders onder de dunne, transparante huid. Dit kan de huid een blauwige tint geven. Hoe transparanter de huid, hoe donkerder de kringen lijken.
Allergie, astma, eczeem
Aandoeningen die jeukende of tranende ogen veroorzaken, kunnen tot donkere kringen leiden: de huid raakt geïrriteerd door het tranenvocht en wrijven maakt de huid donkerder.
Ook als je last hebt van hooikoorts zullen donkere kringen onder je ogen zich meer manifesteren tijdens het allergieseizoen.
Voeding
Als je voeding niet optimaal is, bijvoorbeeld als je een dieet volgt of onvoldoende gevarieerd eet dan kan dat verkleuringen onder de ogen bevorderen.
IJzertekort of bloedarmoede
Door ijzertekort of bloedarmoede krijg je vaak een bleke huid. De huid onder je ogen is dan doorschijnender en daardoor zijn kringen extra zichtbaar.
Medicijngebruik
Het innemen van bloedvat verwijdende medicijnen kan ook donkere kringen teweegbrengen. Omdat de huid onder de ogen zo dun is geeft een grotere aanvoer van bloed donkere verkleuring.
Vermoeidheid
Slaaptekort of vermoeidheid kunnen een bleekheid van je huid veroorzaken. Hierdoor schijnt het bloed door de dunne huid onder de ogen weer extra door, wat donkere kringen geeft.
Zwangerschap en menstruatie
Tijdens zwangerschap of menstruatie kan de huid ook bleek zijn, met als gevolg dat de huid onder je ogen donkerder lijkt.
Ouder worden
Als je al de neiging had tot donkere kringen, dan kunnen deze met het ouder worden van de huid duidelijker en zelfs permanent worden. Door hormoonveranderingen en omdat de huid slapper, dunner en rimpeliger wordt zullen donkere kringen beter zichtbaar worden.
Zorg voor een goede huidverzorging rond de ogen. Een gewone dagcrème is eigenlijk niet voldoende. Je kunt beter een product kiezen dat zich speciaal richt op donkere contouren rond de ogen.
Zoek naar een oogcrème die verstevigende bestanddelen bezit, zoals b.v. vitamine K en/of A (retinol) wat helpt bij het vernieuwen van de huidcellen waardoor de huid steviger wordt en veroudering tegen gaat zoals de collagen 360 eyecontour (80€)
Collagen 360° behandeling voor wallen bij huidcoach Angenies

Wat kan je doen om donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen?
Niet echt een opwekkend verhaal zal je denken. Aan erfelijkheid, ouder worden, allergieën en medicijngebruik is meestal weinig te doen.

Maar dit kan je wel doen:
Er een gezonde levensstijl op na houden en goed en gevarieerd eten, voldoende drinken en niet roken
de huid (rond je ogen) beschermen tegen de zon (steeds een zonnebril binnen handbereik, ook in de wagen,
stress vermijden en goed slapen
regelmatig bewegen houdt je jong en helpt bij een goede doorbloeding en vochthuishouding van de huid.

Camouflage

Je kan donkere kringen onder je ogen al minder laten opvallen door een goede verzorging van de huid rond de ogen, zodat deze soepel en gehydrateerd blijft. Het camoufleren en corrigeren van donkere kringen is best doenbaar, maar het vereist wel de juiste producten en wat ervaring.

Kringen en/of wallen?
Donkere kringen en wallen onder de ogen worden nog al eens door elkaar gehaald. Maar je kunt best kringen hebben zonder dat je wallen hebt. Wallen zijn die kussentjes onder je ogen en kringen liggen daar vlak onder. Je kunt ook kringen én wallen hebben dan raden we de Roll-on anti-poches/ anti – fatigue aan van Sothys , (49,50€)  te gebruiken , deze metalen kogelapplicator legt een dunne gel aan op de oogcontour om de wallen ogenblikkelijk te doen ontzwellen (Je kan deze in de koelkast leggen voor een nog sneller effect) alvorens de oogcrème DNA van Mesoestetic (85€) te gebruiken die op 3 factoren tegelijkertijd werkt: Draineren, stimuleren van de microcirculatie en anti- ageing.

Roll-on anti-poches van Sothys tegen wallenRadiance DNA van mesoestetic tegen wallen

 

 

Camouflage?
Je hebt camouflagestiften en gekleurde crèmes. Camouflagestiften zijn goed dekkend maar moeten van een goede crème-achtige kwaliteit zijn die goed uitsmeert. Poeder onder de ogen geeft snel een te korrelig effect.Een oranje of perzikachtige kleur werkt goed als camouflage , zoals het anti-cernes product van Sothys (38€) omdat de kringen onder de ogen meestal paars/blauwachtig zijn. Voor een lichte huid gebruik je perzikkleurige concealer. Is je huid donkerder dan kun je feller oranje gebruiken. Zijn je kringen roodachtig, dan werkt een groene camouflagekleur vaak beter. Breng over je concealer een laagje aangepaste foundation aan.
Vraag raad aan je schoonheidsspecialiste.
Anti-cernes van Sothys

 

 

Tip
Voeg een beetje gele oogschaduw aan je camouflagecrème of foundation toe. Dit corrigeert de donkere blauwige kleur.

Professionele hulp nodig?

1) Plaatselijk FRACTORA behandelingen (min. 3 met een tussenpoos van 4 weken) 295€ /sessie

Plaatselijk FRACTORA behandelingen bij huidcoach AngeniesVoor en na plaatselijk FRACTORA behandelingen bij huidcoach AngeniesPlaatselijk FRACTORA behandelingen bij huidcoach Angenies

 

2) Oogbehandeling met peelings : 75€ /behandeling

Voor- foto oogbehandeling met peelings bij huidcoach AngeniesNa- foto oogbehandeling met peelings bij huidcoach Angenies

Before                                            After

 

3) Laat bij je gebruikelijke gelaatsbehandeling steeds een specifieke oogcontourverzorging ( 28€) uitvoeren, om specifiek deze zone extra te verzorgen.

specifieke oogcontouring huidcoach Angenies

 

 

 

 

 

 

 

3) Fillers kunnen bij de dunner wordende huid onder de ogen worden ingespoten worden, zodat de schaduw onder de ogen afneemt. Zelf ben ik hier niet echt voorstander van,  omdat hierdoor de huid zich niet wordt verbeterd.

Maak een afspraak met huidcoach Angenies om je wallen aan te pakken!

 

 

Prijsaanvraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Inschrijven

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
close-link