Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie wat is dat?
Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij Instituut voor huidverjonging Angenies omdat het snel hele mooie resultaten geeft!* Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat.* Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven.*

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk ?
Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn*. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.

Wat doet microdermabrasie jouw huid ?
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Dit is een ideale behandeling om na de zomer te doen, daar de opperhuid dikker wordt door de zon, wat heel vaak een verhoornde huid tot gevolg geeft. De dagelijkse producten gaan daardoor minder goed opgenomen worden. Het is een ideale verzorging om mee te starten begin september.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie ?
Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:*

rimpels
onzuivere huid
huidveroudering
pigmentvlekjes
littekens
zonneschade
rokershuid
grove poriën
grove huidstructuur
futloze huid

Hoeveel behandelingen heb je nodig ?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen*. De meeste klanten starten met een mini kuur van 3 behandelingen (zie onze promotie op onze nieuwsbrief van september 2015) en hebben dan al een mooi resultaat.*


*Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.