Selecteer een pagina

Anti-Aging

Word op een mooie manier oud

Wat is anti-aging?

Het overkomt ons allemaal, rimpels, kraaiepootjes, hangende huid of elasticiteitsverlies, pigmentvlekken, wallen, droge huid, doffe teint, couperose.

We vinden dat uiteraard niet fijn en we willen graag allemaal op een mooie manier oud worden, we weten enkel niet hoe en waar te beginnen..

Je hebt  al meermaals een bepaald serum gekocht waar ze “het van het” in beloofden en waar het resultaat van wegbleef. Een medische ingreep vind je toch net iets té drastisch.

Bestaan er oplossingen?

Gelukkig zijn er een heleboel oplossingen om jouw huid opnieuw te doen stralen en ze fris en gezond te maken.

Start vandaag nog (het is nooit te laat) met de juiste cosmetische behandelingen, het juiste advies en de aangepaste verzorgingsproducten om je huid te verzorgen zodat je huid in optimale conditie blijft of wordt en je er jonger blijft uitzien.

Om jou het juiste advies te geven, starten we met jouw wetenschappelijke huidanalyse.

Met de juiste cosmetische behandelingen,
het juiste advies en de aangepaste verzorgingsproducten 
blijf je er jonger uitzien

Hoe komt het dat we er ouder gaan uitzien?

Onze huid verandert met de jaren. We zien er elke dag fijne lijntjes en rimpels bijkomen, er ontstaan pigmentvlekken, couperose (ontsierende vaatjes) en ons gezicht gaat vaak wat invallen door elasticiteitsverlies. Onze oogleden gaan een beetje doorhangen, enz…

Een deel daarvan is erfelijk bepaald, maar een groot deel kunnen we zelf sturen door onze levensstijl aan te passen en door er een goede huidverzorging op na te houden, afgestemd op jouw leeftijd, huidtype en aan de hand van jouw wetenschappelijke huidanalyse.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Instituut voor Huidinstituut Angenies volgt steeds de nieuwste technieken.  Zo kunnen we jou verschillende mogelijkheden aanbieden en een persoonlijk behandelplan opstellen. Verouderingsverschijnselen tegen gaan begint immers met een persoonlijke, wetenschappelijke analyse.

Wij luisteren naar jouw huid en zullen aan de hand van je specifieke problemen een combinatie van verschillende methoden toepassen zoals :

{

Ik heb juist mijn 2de behandeling Fractora Resurfacing achter de rug en het resultaat is echt wel verbluffend!  M’n huid ziet er zoveel beter uit! M’n rimpels zijn inderdaad verminderd, bruine plekjes vervaagd en de littekentjes die ik overgehouden had aan acne zijn ook minder zichtbaar.

An uit Oelegem
{

Ik heb juist mijn 2de behandeling Fractora Resurfacing achter de rug en het resultaat is echt wel verbluffend!

M’n huid ziet er zoveel beter uit! M’n rimpels zijn inderdaad verminderd, bruine plekjes vervaagd en de littekentjes die ik overgehouden had aan acne zijn ook minder zichtbaar.

Het enige nadeel aan de behandeling is dat ze vrij pijnlijk is, en m’n gezicht was telkens wel zeker 2 dagen rood en gezwollen. Na 3 dagen blijven er nog kleine korstjes over die na +- een week vanzelf verdwijnen.

Ik heb mijn huid die eerste dagen dan ook goed gevoed met de producten die Angenies me had aangeraden, en dat verzachtte wel enorm!

Maar dit nadeel neem ik er graag bij, want het resultaat is super! Ik ga zeker nog een derde behandeling overwegen!

An uit Oelegem

Jouw huid in goede handen

Angenies Somers heeft een passie voor gezonde huid.

Alle behandelingen zijn dan ook onderbouwd door jarenlange ervaring, permanente opleiding en training voor deskundig gebruik van de best beschikbare technologie en apparaten.

Angenies besteed graag en ruim de tijd om haar klanten te adviseren en te verwennen. Neem uw tijd om de juiste behandeling voor uw huid te kiezen.

Beauty on top with a natural look.

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.