Selecteer een pagina

Cellulitis behandelen

Hoe pakken we dat bij Huidinstituut Angenies aan?

Cellulitis: 90% van de vrouwen en 2% van de mannen

Door een slechte bloedsomloop zullen de vetcellen blijven rondzweven en ontstaat er cellulite. De meest voorkomende plekken van cellulitis zijn de bovenbenen. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over wat cellulitis of sinaasappelhuid nu precies is.

Met een goede aanpak en wil van jouw kant uit biedt Instituut voor huidverbetering Angenies een persoonlijk behandelplan aan en werken we samen aan jouw droomlichaam!

Cellulitis behandelen, hoe pakken we dat aan?

Houd er rekening mee dat cellulite niet van de ene op de andere dag ontstaat. Het bestrijden ervan gaat dan ook niet over één nacht ijs. Een lichte vorm van cellulite (fase 1 en fase 2) is gemakkelijk te behandelen. Het weefsel is dan nog stevig en de cellulite wordt alleen zichtbaar als je in de huid knijpt.

Wanneer de stofwisseling van de huid echt verstoord is, dan vraagt cellulite een speciale behandeling door uw huidcoach Angenies. Daarbij moet u ook altijd werken aan gezonde eet- en leefgewoonten. En zoals zo vaak geldt ook hier: geduld is een schone zaak, net als volharding.

TiteFx

TiteFx is een hightech oplossing voor een stevige en strakke huid.

Zonder pijn, blauwe plekken of zwelling  en u kunt uw activiteiten daarna  direct hervatten. Met TiteFx kunt u gericht uw probleemzones aanpakken.

Het pakt niet alleen uw hardnekkig vet aan maar maakt ook slap hangend vel strakker en  geeft een steviger lijf.  De procedure is veilig, vriendelijk en zeer effectief met een blijvend resultaat.

Na één behandeling ziet u dat uw huid écht steviger en gladder is geworden. Iedereen is bij de eerste beurt al laaiend enthousiast. Na een voorafgesproken aantal sessies bent u afgevallen, uw huidstructuur is enorm verbeterd en uw cellulite is verdwenen. Dat effect kan u blijvend maken door gezond te eten, 2 liter water per dag te drinken en goed te bewegen.

Genesis

In combinatie met de medische producten van Mesoestetic Bodyshock kunnen we met Genesis allerlei problemen aangepakt worden zoals huidverstrakking, verbetering van striemen, cellulite of plaatselijk vet verminderen.

Genesis is een combinatie van verschillende technieken waardoor het zeer goede resultaten haalt!

Cellulite crème, lotion, zalf

Het is de bedoeling dat u deze crèmes tegen cellulitis inmasseert op de probleemgebieden; de ingrediënten hebben een vetafbrekende werking. Dankzij een innige massage helpen ze voor lichte cellulite (fase 1 en fase 2).

De crèmes tegen cellulite zijn goed betaalbaar en ook relatief doeltreffend.

Men kan de behandeling thuis uitvoeren, op regelmatige basis. Ze kunnen een goede aanvulling vormen op de andere uiteengezette technieken, of erop volgen.

Bij Huidinstituut Angnies kan u een betrouwbaar assortiment anti-cellulitis producten kopen.  Bovendien hebben we ook een assortiment voedingssupplementen die cellulitis tegen gaan. Maar wij staan u graag bij met het juiste advies!

Tip van Angenies Somers

Sport, het aanvullend wapen bij uitstek tegen cellulite

De sport- en fitnesscentra bieden terecht programma’s “speciaal tegen cellulite” aan. Maar u kunt even gemakkelijk bij u thuis sporten. Het belangrijkste is dat u sport – liefst ’s morgens en elke dag.
Duursporten zoals wandelen en fietsen zijn het best, gekoppeld aan spieroefeningen van de door cellulite getroffen zones. U hebt het vast begrepen: het gevecht tegen cellulite is een gevecht van dag tot dag, elke dag opnieuw.

Meer tips tegen cellulitis? Die lees je. in dit blogartikel.