Selecteer een pagina

Medische Peeling Acnelan

Huidverbetering zelfs voor post inflammatoire acné

Bij een professionele peeling behandelen we uw huid met een chemische substantie. Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken zoals acné en littekens van acné.

We pellen je huid lichtjes af (“to peel” van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

“MESOESTETIC” de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Vanuit de dermatologie en de plastische heelkunde zijn de cosmedische en de cosmeceutische producten van mesoestetic nu ook verkrijgbaar in geselecteerde instituten, zoals bij Huidinstituut Angenies.

Logo Mesoestetic

Medische peeling tegen acné: Mesoestetic Acnelan

Acnelan werd ontwikkeld in samenwerking met dematologen, om zo een maximum aan resultaat, veiligheid en kwaliteit te bieden. Hierdoor zorgt de peeling zelfs bij post inflammatoire acné voor goede resultaten.

Een ideale peelingkuur bestaat uit 3 behandelingen in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur (aangepast aan uw huidanalyse) die onontbeerlijk is om de gewenste resultaten te behalen en een ware huidverbetering te zien in de spiegel!

Onze succesformule voor de behandeling van acné

  • Kuur van 3 sessies met Mesoestetic Acnelan
  • 4 producten om uw huid thuis extra te verzorgen

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.