Selecteer een pagina

Medische Peelings

Veilige en professionele peelings van Mesoestetic

Onze professionele aanpak voor een peeling

Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Ze veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Een peeling voorkomt verdikking van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.

We pellen je huid lichtjes af (“to peel” van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken zoals dehydratatie, pigmentvlekken, rimpels, littekens van acné, acné, zwangerschapsmasker, wallen onder de ogen, enz,…..

Professionele peelings

“MESOESTETIC” de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Vanuit de dermatologie en de plastische heelkunde zijn de cosmedische en de cosmeceutische producten van mesoestetic nu ook verkrijgbaar in geselecteerde instituten, zoals bij Huidinstituut Angenies.

Logo Mesoestetic

Medische Peeling Mesoestetic Mesopeel

Een ideale peelingkuur bestaat uit 5 behandelingen in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur (aangepast aan uw huidanalyse) die onontbeerlijk is om de gewenste resultaten te behalen! 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om de kuur Mesopeel aan te vullen met LED-therapie.

  • 5 keer Mesoestetic Mespeel
  • 5 keer LED-therapie
  • 4 producten om uw huid thuis te verzorgen

 

 

Het voordeel van een medische peeling

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma professionele peelings voor, die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.

Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in:

Waarom zijn peelings populair?

Een goede uitgevoerde peeling reconstrueert zowel de dermis als de epidermis. De huid verdikt door een verhoogde productie van fibroblasten en de collageenvezels hergroeperen zich.
Peelings zijn opnieuw “hot” en kennen een ruime hernieuwde belangstelling.  Dat komt door de opkomst van nieuwere, meer betrouwbare technieken en minder traumatiserende behandelmethodes. Er is geen down time periode en u kan uw sociale activiteiten meteen verder zetten, terwijl we toch op een efficiënte manier de huidproblemen kunnen aanpakken en een ware huidverbetering kunnen vast stellen.

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.