Selecteer een pagina

Verjongingsprogramma Mesoéclat

Intensief verjongingsprogramma met peeling

Bij een professionele peeling behandelen we uw huid met een chemische substantie. Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken en dus ook een doeltreffend anti-aging programma samenstellen.

We pellen je huid lichtjes af (“to peel” van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

“MESOESTETIC” de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Vanuit de dermatologie en de plastische heelkunde zijn de cosmedische en de cosmeceutische producten van mesoestetic nu ook verkrijgbaar in geselecteerde instituten, zoals bij Huidinstituut Angenies.

Logo Mesoestetic

Medische anti-aging peeling: Mesoestetic Mesoéclat

De Mesoéclatmethode is ontwikkeld voor de huiden die onderhevig zijn aan snelle veroudering, door stress, genetische factoren, roken, vervuiling, overmatige ultravioletstralen,….:

Het is een methode die voor celvernieuwing zorgt en de huid haar elasticiteit en vitaliteit terug geeft. Favoriete behandeling bij de hollywoodsterren of ook bij onze bekende BV’s!

Onze succesformule voor uw anti-aging behandeling

Een ideale peelingkuur bestaat uit 5 peeling-behandelingen en 6 sessies met LED-therapie in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur (aangepast aan uw huidanalyse) die onontbeerlijk is om de gewenste resultaten te behalen en een ware huidverbetering te zien in de spiegel!

  • 1 voorbereidende Mesopeel
  • 5 sessies met Mesoestetic Mesoéclat
  • 6 sessies LED therapie
  • 6 producten om uw huid thuis extra te verzorgen

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.