Selecteer een pagina
Huidinstituut Angenies Oelegem

Instituut voor Huidverbetering en Huidverjonging

Huidanalyse en Huidbehandelingen

Huidinstituut Angenies zorgt voor jouw huid

Anti-Ageing

Ontdek hoe wij jou helpen om de huidveroudering te verminderen.

Jongeren

Ook jongeren zijn bij ons in goede handen:

Figuurcorrectie

Heb jij ook last van Cellulitis? Wij kunnen jou daarbij helpen!

Huidproblemen

Laat je huidprobleem je leven niet bepalen! Wij hebben de juiste behandelingen voor:

Overtollige haargroei

Heb je last van overtollige haargroei op armen, benen of heb je hypertrichose of hirsutisme? Wij hebben een oplossing die bij jou past.

Liften

Uw huid verliest elasticiteit en rimpels beginnen de kop op te steken. Wacht niet langer en maak een afspraak in ons Huidinstituut!

Huidanalyse

Leer je huid kennen. Waar heeft zij behoefte aan? Alles begint bij een wetenschappelijke huidanalyse. Dan pas kunnen wij u perfect helpen.

Producten

Naast onze professionele behandelingen kan u bij ons ook de nodige producten bekomen van hoge kwaliteit.  Weet u niet welk product u nodig heeft? Wij staan u bij met raad!

Waarom huidanalyse?

Onze huid verandert. Elke dag minuscuul.  Je ziet het bijna niet.

Maar ook de seizoenen hebben een grote invloed op onze huid!

Daarom laat je beter regelmatig een huidanalyse uitvoeren.  Zo zijn we de problemen voor en kunnen we de behandeling van jouw huid aanpassen aan elk seizoen en elke levensfase.

Want mooi oud worden, dat wil jij toch ook?

Wie is Angenies?

Angenies Somers heeft een passie voor gezonde huid. 

Alle behandelingen zijn dan ook onderbouwd door jarenlange ervaring, permanente opleiding en training voor deskundig gebruik van de best beschikbare technologie en apparaten.

Angenies besteed graag en ruim de tijd om haar klanten te adviseren en te verwennen. Neem uw tijd om de juiste behandeling voor uw huid te kiezen.

Beauty on top with a natural look.

{

Ik heb onlangs ook mijn onderbenen en bikinilijn laten flitsen bij Angenies. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik hoef helemaal niet meer te scheren. Af en toe haal ik een haartje weg met een pincet. Dus voor mensen die er nog over twijfelen gewoon doen!

Anoniem
{

Angenies is erg goed en de behandelingen redelijk van prijs. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en ik zie echt het verschil. Ze gebruikt E-lase van ELOS en dat is de beste die er is. Ik heb nl. verschillende technieken gebruikt bij verscheidene instituten.

Anoniem
{

Ik was een tijdje niet meer bij Angenies geweest en voelde het aan mijn huid. Eindelijk terug een afspraak gemaakt en na mijn behandeling had ik meteen weer de motivatie om me maandelijks te laten verzorgen. Mijn huid straalde weer!

Nini uit Ranst
{

Ik heb juist mijn 2de behandeling Fractora Resurfacing achter de rug en het resultaat is echt wel verbluffend!  M’n huid ziet er zoveel beter uit! M’n rimpels zijn inderdaad verminderd, bruine plekjes vervaagd en de littekentjes die ik overgehouden had aan acne zijn ook minder zichtbaar.

An uit Oelegem
{

Half augustus 2014 kwam ik bij Angenies terecht voor permanente ontharing voor een infogesprek. Ze nam voor mij persoonlijk tijd om me te ontvangen in haar behandelruimte. Ze gaf me een heel professionele uitleg en liet tegelijkertijd ook zien met welk apparatuur ze werkte.  Ik heb ondertussen al 3 behandelingen gehad met de e-lase en zie al een enorm verschil! Ik had het niet zo snel verwacht, maar ben super tevreden!

Anoniem
{

De laatste zomer durfde ik geen topjes meer te dragen door de veroudering van mijn decolleté, zelfs mijn man gaf er een opmerking over.  Angenies nam de tijd voor me bij een tasje koffie en gaf me uitleg aan de hand van een video wat voor mij een oplossing zou kunnen bieden.  Ze gaf me ook de juiste verzorgingsproducten mee.

Volgende zomer doe ik met veel zelfvertrouwen terug een topje aan!

Anoniem
{

Angenies nam de tijd voor me bij een tasje koffie en gaf me uitleg aan de hand van een video wat voor mij een oplossing zou kunnen bieden. Na de informatie boekte ik een afspraak. Na 4 fractora’s ben ik al super tevreden!

 

Anoniem
{

Hoewel ik enorm veel sport en een mooi figuur heb kreeg ik mijn cellulitis niet weg. Ten einde raad ging ik langs bij Angenies. De fractora TiteFX heeft mij weer helemaal op weg geholpen. De cellulitis is volledig verdwenen.

Bovendien heb ik nu nog maar enkele verzorgingsproducten in plaats van een kast vol reclame. Een mooie besparing.

Karina uit Schoten
{

Ik had zowel grove poriën als littekens van acne. Na behandeling met de Fractora Resurfacing zoals Angenies mij adviseerde kwam ik er als herboren uit. De littekentjes zijn zo goed als weg en mijn grove poriën zijn vele malen kleiner geworden. Een aanrader.

Peter uit Beveren
{

Ik zag er steeds vermoeid uit door de wallen die ik onder mijn ogen had.  De behandeling met de Fractora Firm voelde zelfs zeer aangenaam aan. Resultaat: niet alles kon weggehaald worden maar de wallen zijn zo’n 70% minder zichtbaar. Ik ben wel zeer tevreden.

Els uit Boechout

Geef een cadeaubon

Altijd het ideale geschenk. Makkelijk en snel, u hoeft de deur niet meer uit om iemand te plezieren met een cadeau uit heel ons assortiment.