Laserontharing E-lase

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

Hoe overtollige haargroei permanent verwijderen met de nieuwste technologie laserontharing E-lase?

 

Permanente of definitieve laserontharing E-lase van Elos

Angenies, Instituut voor Huidverbetering/verjonging, legt zich toe op huidverjonging in al zijn facetten sinds 1998. Wij volgen continu de marktontwikkelingen, geven altijd professioneel advies voor uw huid elk bezoek opnieuw en voeren de gekozen behandelingen uit met toewijding tot het verwachte resultaat: Huidverbetering/Huidverjonging. Wij volgen regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland en bezoeken doelgericht de internationale beurzen in ons doelgebied: Huidverbetering/ Huidverjonging.

Sinds 1 mei 2013 hebben wij een nieuwe, medisch bewezen, techniek gelanceerd en eigen gemaakt:

Wilt u uw huid effectief ontharen? 

Instituut voor huidverjonging Angenies gebruikt de nieuwste generatie ELOS DIODE LASERS om uw huid effectief te ontharen. Deze laser is krachtig maar veilig en kan de meeste haarkleuren en alle huidskleuren aan.

WAT IS EEN ELOS DIODE LASERONTHARING?

ELOS laserontharing E-Lase van Instituut voor huidverjonging Angenies is een nieuwe, krachtige en veilige technologie voor laserontharing. De behandeling werd bovendien goedgekeurd door de FDA, de belangrijkste Amerikaanse gezondheidsinstantie.

ELOS laserontharing E-Lase combineert een bipolaire radiofrequentie met krachtig laserlicht om uw huid effectief te ontharen. De lichtflits van de laser verwarmt het haartje om de radiofrequentie beter naar het haarzakje te geleiden. Daarna vernietigt de radiofrequentie het haarzakje.


 

VOOR WIE IS DE ELOS DIODE LASERONTHARING?
Wilt u uw huid effectief ontharen? Dan is een laserontharing met de ELOS E-Lase DIODE laser van Instituut voor huidverjonging Angenies geschikt voor u. De ELOS ontharing is geschikt voor mannen en vrouwen en kan alle huidskleuren en de meeste haartinten aan.

Na een ELOS ontharing hoeft u uw wenkbrauwen, oksels, benen bikinilijn of schaamstreek niet meer te scheren, waxen, harsen of epileren.

Disclaimer: Een laserontharing verwijdert enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden, kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

LASERONTHARING: VOOR- EN NAZORG
Wilt u uw huid effectief ontharen met een laserbehandeling? Volg dan zeker deze tips:

Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing

Laserontharing E-lase van ELOS: nieuwste technologie voor veilig, snel permanent laserontharen voor elke huidskleur en elke haarkleur. *

laserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenieslaserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

 

 

 

 

 

 

Laserontharing E-lase van Elos:  permanente ontharing *

laserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

VEELGESTELDE VRAGEN

IS HET RESULTAAT VAN MIJN LASERONTHARING BLIJVEND?
Ja. Haarzakjes die vernietigd zijn kunnen niet teruggroeien of herstellen.

Tijdens een laserontharing meten onze experts steeds de warmte van de laser. Zo weten ze of de laser de juiste temperatuur haalt om het haarzakje te vernietigen.

Let op: Een laserontharing verwijdert wel enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of tijdens de menopauze), kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

IS MIJN HUID GESCHIKT VOOR EEN LASERONTHARING?

Onze laserontharing is geschikt voor de meeste haarkleuren en voor alle huidskleuren. Bovendien kunnen wij alle lichaamszones behandelen, zelfs de gevoelige zones.

Opgelet: Witte haren, grijze haren of donshaartjes vergen doorgaans wel meer behandelingen en kunnen enkel door de radiofrequentie (electolyse) behandeld worden. Instituut voor huidverjonging Angenies doet regelmatig promoties , korting op volle klantekaarten, zomeracties, enz…waardoor je regelmatig kan genieten van voordeligere tarieven.

In bepaalde omstandigheden is een ELOS ontharing helaas niet aangewezen:

Bij open wonden, zweren of psoriasis in de te behandelen zone.

Bij aandoeningen die gestimuleerd worden door licht of warmte (lupus, epilepsie, herpes, etc)
indien u lichtgevoelige medicatie of producten inneemt (Roaccutane, Johanneskruid, sommige essentiële oliën, etc).

Bij een pacemaker of hartdefillibreerder in het te behandelen gebied.

Tijdens de zwangerschap en 3 maanden na de zwangerschap.

Bij hormoonkuren of indien korter dan 6 maanden in gebruik.

Bij HIV, AIDS, ontregelde diabetes en immuunziekten (vereist toestemming van een arts)

Tijdens het intake-gesprek worden deze en andere voorwaarden gecontroleerd.

 

WANNEER KAN IK STARTEN MET LASERONTHARING?

U kunt op elk ogenblik met een ELOS E-Lase behandeling starten. Aan elke behandeling gaat een grondig intake gesprek vooraf om te controleren of u voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden.

We willen u hier alvast de belangrijkste voorwaarden meegeven:

– Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
– Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
– Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
– Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing

HOEVEEL LASERBEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

De haarcyclus bestaat uit 3 fasen: een groeifase, een overgangsfase en een slapende fase. Alleen tijdens de groeifase raakt de stroom van de laser diep genoeg om het haarfollikel te vernietigen. Dagelijks gaan haren van de ene fase naar de andere. Om ieder haarfollikel tijdens de groeifase te kunnen vernietigen, zijn er dus meerdere behandelingen op verschillende tijdstippen nodig.

Het aantal behandelingen hangt af van uw hormoonhuishouding, haarkleur, haartype, huidtype, huidskleur en van de lichaamszone. Donkere en stevige haren vragen doorgaans 6 tot 8 behandelingen om de 4 tot 7 weken.

Personen die enkel een haarvermindering wensen kunnen na enkele behandelingen al stoppen. Denk bijvoorbeeld aan personen die minder haren op de benen wensen, maar niet haarloos willen zijn.

IS LASERONTHARING MET E-LASE PIJNLIJK?

ELOS ontharing is niet bij iedereen pijnlijk afhankelijk van uw pijngrens en/of de zone die u laat behandelen, en vereist geen verdoving.

  • uw huid eerst wordt voorverwarmd
  • uw huid tijdens de behandeling wordt afgekoeld tot een comfortabele temperatuur van 3°C
  • het toestel 3 snelle pulsen per seconde lasert die bovendien gefractioneerd zijn

Na de behandeling kunt u dan ook meteen aan de slag. Er is geen herstelperiode.

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.

E-lase van Elos: pijnloze definitieve ontharing *

ELOS® creëerde voor vrouwen, mannen en aankomende jeugd met de innovatieve E-lase een veilig, snel systeem voor medische permanente of definitieve ontharing of laserontharing*.

Verwijdering van ongewenst haar EN dons op aangezicht en lichaam, voor elke haarkleur en voor elke huidskleur is nu snel, en gemakkelijk . De alternatieven zoals scheren, elektrisch ontharen en ontharen met pincet, wax, laser blijven natuurlijk bestaan maar vallen op termijn duurder uit, zijn onaangenaam (stoppels) en tijdrovend. De verwijderde haartjes kunnen na behandeling met E-Lase niet meer teruggroeien: die zijn definitief verwijderd.

resultaat laserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

De combinatie van de optische energie van de diodelaser tot 60 Joule per cm2 en radiofrequentie (RF) tot 50 Joule per cm2 zorgen voor de krachtigste energie (110 Joule per cm²) op gebied van permanent ontharen.

Laserontharing met E-Lase zal dus duidelijk minder behandelingen vragen dan de klassieke lasers.

Het is niet volledig pijnloos door het gefractioneerd (dosering in stapjes) inbrengen van de energie in de huid*. E-lase is de best beschikbare technologie voor laserontharing op dit moment voor elke haarkleur en voor elk huidtype.

Uw huidcoach Angenies werkt met de meest recente apparatuur van ELOS namelijk E-lase. Ook kleine zones zoals: wenkbrauwen, rondom de ogen, mondhoeken, lipliner, oren, neus en tussen de wenkbrauwen kunnen permanent onthaard worden voor elke haarkleur en elk huidtype*.

Neem contact op voor een gratis proef (klein stukje) met de E-lase en beslis dan voor een eventuele kuur permanente of definitieve ontharing met E-lase.

E-lase van Elos verdringt nu al de traditionele Laser en IPL definitieve ontharingen. E-Lase van ELOS werkt met een combinatietechniek van diodelaserlicht en radiofrequentie-energie (RF). De lichtflits zorgt voor de voorverwarming van het haartje en de RF-energie gebruikt het voorverwarmde haartje als geleiding naar het haarzakje (follikel) om dit te vernietigen. E-lase is duidelijk effectiever dan Laser of IPL en er is minder nazorg vereist.

werking E-lase van ELOS bij huidcoach Angenieswerking E-lase van ELOS bij huidcoach Angenieswerking E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

 

 

 

 

 

 

De ELOS techniek wordt wereldwijd beschouwd als de meest betrouwbare techniek voor laserontharing. De methode werd ontwikkeld door de uitvinders van het IPL systeem. Doordat de resultaten met IPL of een diode of andere lasers nog steeds niet 100% betrouwbaar bleken heeft men de Elos methode ontwikkeld. Deze is gepatenteerd en daarom enkel beschikbaar in Syneron apparatuur.

1) Kom ik wel aanmerking? *
E-lase van Elos is geschikt voor elke huidskleur en elk huidtype.
Witte, grijze, rode en blonde haren en donsharen in het algemeen kunnen niet worden behandeld met de klassieke permanente laser-ontharing, maar wel met E-lase van Elos, echter zullen diegene die lichtere haartjes hebben wel meerdere behandelingen nodig hebben, daar deze personen het enkel van de Radiofrequentie moeten hebben, die zorgt voor een coagulatie van het bloedvat naar het haar toe. Als een haartje geen bloedtoevoer niet meer krijgt, kan het ook niet meer groeien. Deze laserontharing werkt met 2 technieken tegelijkertijd.

2) Is permanente laserontharing met E-Lase van Elos ook voor mannen?
Bij mannen neemt de beharing toe met de jaren. Een man heeft meer haren op zijn veertigste dan op zijn twintigste, en op zijn zestigste nog meer dan op zijn veertigste. Maar we krijgen vragen uit alle leeftijdsgroepen: van jonge twintigers zo goed als van mannen uit de leeftijdsgroep 40 tot 60. Mannen van boven de zestig hebben meestal vrede genomen met hun beharing, tenzij die op plaatsen voorkomt die heel zichtbaar en niet esthetisch zijn. Zo komen er veel vragen voor ontharing van de binnenkant van de neus, van de neus zelf en van de oren. Grijs haar reageert niet meer op laser-epilatie maar kan perfect behandeld worden met E-Lase van Elos.

permanente laserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

3) Is permanente laserontharing met E-Lase van Elos veilig?

De lichtenergie van een klassieke laserontharing berokkent schade aan de huid, is pijnlijk en vergt nazorg voor herstel van de huid.
Bij E-Lase wordt de energie gedoseerd toegevoegd aan de huid naargelang het huidtype. Uw huidcoach Angenies zal na analyse van uw huidtype de correcte verhouding instellen tussen lichtenergie en radiofrequentie-energie. Hierdoor is deze laserintharing zeer effectief en het herstel van de huid veel sneller met minder nazorg*. Met een ervaring van meer dan 10 jaar in permanente ontharing met Elos en vele bijscholingen en opleidingen is Angenies, Instituut voor huidverjonging uitgegroeid tot een vaste waarde in laserontharing en met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

4) Is permanente laserontharing met E-Lase van Elos sneller?
E-lase werkt met pulsen aan een snelheid van 3 flitsen per seconde hierdoor duurt de behandeling maar de helft van de tijd in vergelijking met de klassieke permanente laserontharingen.

5) Is het resultaat met E-lase van Elos blijvend?

U hebt meestal 7 (6+1) behandelingen nodig, nadien is het noodzakelijk om minstens 1x per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen. Hormonen zorgen voor nieuwe haartjes, maar die hoeveelheid haartjes is slechts een fractie van de originele beharing. Wanneer u zwanger bent of in de beginnende menopauze dan is uw hormonenwerking zeer sterk en een kuur permanente ontharing moet dan even uitgesteld worden.

6) Is permanente laserontharing met E-lase van Elos pijnlijk?

Afhankelijk van de gevoeligheid van te behandelen zone voelt u mogelijk een licht prikje*. Is uw pijngrens laag dan adviseren wij om een pijnstiller te nemen voor de behandeling.

De lichtenergie van een klassieke laser berokkent schade aan de huid, is pijnlijk en vergt nazorg voor herstel van de huid.

Bij E-lase wordt de energie gedoseerd toegevoegd aan de huid naargelang het huidtype. Uw huidcoach Angenies zal na analyse van uw huidtype de correcte verhouding instellen tussen lichtenergie en radiofrequentie-energie.

Hierdoor is de behandeling zeer effectief en het herstel van de huid veel sneller met minder nazorg*. De pulsen, tot 3 per seconde, worden gefractioneerd (in meerdere porties) gedoseerd in de huid die bovendien eerst wordt voorverwarmd. De meeste klanten voelen enkel een tintelende warmte en sommigen een licht prikje bij het behandelen van gevoelige zones*.

permanente laserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

7) Zijn er andere mogelijke behandelingen?
Klassieke ontharingen zijn scheren, epileren, harsen (waxen), elektrisch ontharen, laser, IPL,…

Er zijn verschillende technieken die ter beschikking staan om overtollig of ongewenst haar te verwijderen:
Scheren – Een simpele methode, het beïnvloedt de stugheid, dikte en groeicyclus van de haartjes niet, maar het blijft een tijdelijke oplossing en vraagt herhaalde handelingen om de huid een haarvrij aanzien te geven. Aan de bikinilijn zijn er ook heel vaak mensen die reageren op scheren. Rode puntjes, irritaties,enz….
Epileren (plukken) – Is een tijdrovend, pijnlijk en niet praktische oplossing voor grotere gebieden.
Harsen (waxen) – Deze behandeling kan uitgevoerd worden op grotere gebieden van het lichaam. De huid blijft gedurende 3 tot 6 weken haarvrij. Echter, ook deze methode is pijnlijk en voor de meeste mensen is het een probleem dat zij een tijdje met zichtbare haren lopen voor er weer geharst (gewaxt) kan worden. Bij deze methode zien we vaak ingegroeide haartjes. Als het haar terug begint te groeien komen er verhevenheden (bobbeltjes), wat geen mooi zicht geeft.
Elektrisch ontharen (Blend) – Bij deze methode wordt een naaldje langs de haarfollikel ingebracht, waarna door verhitting de voedingsbodem van het haartje vernietigd wordt. Omdat je maar één haartje tegelijkertijd kan behandelen, is het een zeer tijdrovend karwei.
IPL (Intense Pulsed Light)
IPL is niet geschikt voor iedereen. Het apparaat werkt het beste op mensen met donkere haren op een lichte huid. Pigmentloze haren, zoals blonde en grijze, kunnen namelijk onvoldoende energie absorberen om definitief vernietigd te worden. Bij een getinte huid kunnen er pigmentveranderingen en verbrandingen optreden. Het is daarom aan te raden om eerst op een onopvallend stukje huid uit te testen hoe de huid reageert.
Laser ontharing: de laser zet licht om in warmte, zodat de haarzakjes worden vernietigd. De laser gebruikt hierbij 1 golflengte (zoals de laser aanwijspen, een rechte rode lichtbundel) terwijl de flitslampen (IPL) een mix van vele soorten licht uitzenden. Door het hoge vermogen van een laser kunnen er ook dieper gelegen haarwortels worden bereikt waardoor er op plaatsen onthaard kan worden waar flitslampen het soms laten afweten. In het algemeen is laserontharen veel effectiever waardoor je in vergelijking met IPL-ontharen veel minder behandelingen nodig hebt om hetzelfde resultaten te bereiken. Als je een speciale bril moet opzetten tijdens de behandeling dan weet je zeker dat je met een laser te maken hebt. Personen met een lichte huid en donker haar kunnen met laser behandeld worden. Donkere haren bevatten meer melanine (pigmentkorrels). Omdat juist de melanine het laserlicht absorbeert, werkt deze methode effectiever bij mensen met bruin of zwart haar. Donkerder tinten rood en donkerblond haar kunnen ook met deze laser behandeld worden, maar bij rode, witte, lichtblonde en grijze haren is enkel E-Lase van ELOS de meest aangewezen techniek, mits het in acht houden, dat bij lichtere haarkleuren meerdere laserontharingen noodzakelijk zullen zijn.

8) Hoeveel kost een bepaalde behandeling voor mijn huid met E-lase?
De prijzen zijn afhankelijk van uw huid, haarkleur en de grootte van de te behandelen zone. In elk geval maakt u samen met uw huidcoach Angenies een evaluatie vooraf. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat gekozen en een planning opgesteld.

Uw huidcoach Angenies verstrekt u graag bijkomende inlichtingen.

Maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk advies. Ook telefonisch kan u al meer inlichtingen verkrijgen of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

9) Hoeveel sessies zijn er nodig voor mijn probleem en mijn huid?
Meestal volstaan 6 sessies, de 7de is gratis,(mits de 6 behandelingen ineens te betalen) voor een optimaal resultaat. U kunt betalen bij elke sessie, maar dan geniet u niet van de 7de behandeling gratis. Slapende haartjes worden wakker na enkele weken en kunnen dan eerst behandeld worden. Stop dus niet voortijdig met de behandeling. Lichtere haren (rode, witte, grijze, blonde of donshaartjes) hebben meer sessies nodig. Ook uw huidskleur is van belang voor het doseren van de energie in uw huid.

10) Welke nazorg heb ik thuis na een behandeling?

producten voor nazorg van E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies producten voor nazorg van E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

De lichtenergie van een klassieke laser berokkent schade aan de huid, is pijnlijk en vergt nazorg voor herstel van de huid.
Bij E-Lase wordt de energie gedoseerd toegevoegd aan de huid naargelang het huidtype. Uw huidcoach Angenies zal na analyse van uw huidtype de correcte verhouding instellen tussen lichtenergie en radiofrequentie-energie. Hierdoor heeft de behandeling minder nazorg nodig.
Voor een E-lase permanente ontharing zonder zorgen beveelt uw huidcoach Angenies het product van mesoestetic ” FAST SKIN REPAIR ” aan. Dit product is op basis van vitamine E en F en heeft een helende werking. U krijgt een lijstje mee vanaf de eerste behandeling met aanbevelingen voor de nazorg:
Geen producten aanbrengen op het behandelde gebied, behalve Fast skin Repair  en een zonnebrandcrème met zeer hoge beschermingsfactor.
U mag het gebied met een zachte reiniging wassen maar niet scrubben.
Niet met het behandelde gebied in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 2 weken voor en na de behandeling.
1 tot 2 weken na de behandeling zullen de haren uitgroeien. Deze mogen dan geschoren worden, maar dat hoeft niet, want ze vallen vanzelf uit.
Tussen de behandelingen in niet harsen (waxen) of met het pincet haren uittrekken. Alleen scheren is toegestaan.
De huid laten rusten, niet pulken.

Reacties van klanten (zie ook Testimonials) *
Angenies is erg goed en de behandelingen redelijk van prijs. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en ik zie echt het verschil. Ze gebruikt E-lase van ELOS en dat is de beste die er is. Ik heb nl. verschillende technieken gebruikt bij verscheidene instituten.
Ik heb onlangs ook mijn onderbenen en bikinilijn laten flitsen bij Angenies. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik hoef helemaal niet meer te scheren. Af en toe haal ik een haartje weg met een pincet. Dus voor mensen die er nog over twijfelen gewoon doen!

 

 

laserontharing E-lase van ELOS bij huidcoach Angenies

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.