Selecteer een pagina

Laserontharing E-Lase

Overtollige haargroei permanent vewijderen

Wilt u uw huid effectief ontharen? Dan is een laserontharing met de ELOS E-Lase DIODE laser geschikt voor u. De ELOS ontharing is geschikt voor mannen en vrouwen en kan alle huidskleuren en de meeste haartinten aan.

Na een ELOS ontharing hoeft u uw wenkbrauwen, oksels, benen, bikinilijn of schaamstreek niet meer te scheren, waxen, harsen of epileren.

Disclaimer: Een laserontharing verwijdert enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden, kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

Permanente ontharing e-lase Ranst

Wat is een ELOS Diode Laserontharing?

ELOS® creëerde voor vrouwen, mannen en aankomende jeugd met de innovatieve E-lase een veilig, snel systeem voor medische permanente of definitieve ontharing of laserontharing*.

Verwijdering van ongewenst haar EN dons op aangezicht en lichaam, voor elke haarkleur en voor elke huidskleur is nu snel en gemakkelijk.

ELOS laserontharing E-Lase krachtige en veilige technologie voor laserontharing. De behandeling werd bovendien goedgekeurd door de FDA, de belangrijkste Amerikaanse gezondheidsinstantie.

ELOS laserontharing E-Lase combineert een bipolaire radiofrequentie met krachtig laserlicht om uw huid effectief te ontharen. De lichtflits van de laser verwarmt het haartje om de radiofrequentie beter naar het haarzakje te geleiden. Daarna vernietigt de radiofrequentie het haarzakje.

Permanente Laserontharing: voor- en nazorg

Wilt u uw huid effectief ontharen met een laserbehandeling? Volg dan zeker deze tips:

 • Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
 • Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
 • Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
 • Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing
permanente ontharing met e-lase ranst

Veelgestelde vragen

Is het resultaat van mijn laserontharing blijvend?

Ja. Haarzakjes die vernietigd zijn kunnen niet teruggroeien of herstellen.

Tijdens een laserontharing meten we steeds de warmte van de laser. Zo weten we of de laser de juiste temperatuur haalt om het haarzakje te vernietigen.

U hebt meestal 7 (6+1) behandelingen nodig, nadien is het noodzakelijk om minstens 1x per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen. Hormonen zorgen voor nieuwe haartjes, maar die hoeveelheid haartjes is slechts een fractie van de originele beharing. Wanneer u zwanger bent of in de beginnende menopauze dan is uw hormonenwerking zeer sterk en een kuur permanente ontharing moet dan even uitgesteld worden.

Let op: Een laserontharing verwijdert wel enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of tijdens de menopauze), kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

Is mijn huid geschikt voor een laserontharing?

Onze laserontharing is geschikt voor de meeste haarkleuren en voor alle huidskleuren. Bovendien kunnen wij alle lichaamszones behandelen, zelfs de gevoelige zones.

Opgelet: Witte haren, grijze haren of donshaartjes vergen doorgaans wel meer behandelingen en kunnen enkel door de radiofrequentie (electolyse) behandeld worden. 

In bepaalde omstandigheden is een ELOS ontharing helaas niet aangewezen:

 • Bij open wonden, zweren of psoriasis in de te behandelen zone.
 • Bij aandoeningen die gestimuleerd worden door licht of warmte (lupus, epilepsie, herpes, etc)
 • Indien u lichtgevoelige medicatie of producten inneemt (Roaccutane, Johanneskruid, sommige essentiële oliën, etc).
 • Bij een pacemaker of hartdefillibreerder in het te behandelen gebied.
 • Tijdens de zwangerschap en 3 maanden na de zwangerschap.
 • Bij hormoonkuren of indien korter dan 6 maanden in gebruik.
 • Bij HIV, AIDS, ontregelde diabetes en immuunziekten (vereist toestemming van een arts)
Wanneer kan ik starten met laserontharing?

U kunt op elk ogenblik met een ELOS E-Lase behandeling starten. Aan elke behandeling gaat een grondig intake gesprek vooraf om te controleren of u voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden.

We willen u hier alvast de belangrijkste voorwaarden meegeven:

 • Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
 • Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
 • Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
 • Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing
Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

De haarcyclus bestaat uit 3 fasen: een groeifase, een overgangsfase en een slapende fase. Alleen tijdens de groeifase raakt de stroom van de laser diep genoeg om het haarfollikel te vernietigen. Dagelijks gaan haren van de ene fase naar de andere. Om ieder haarfollikel tijdens de groeifase te kunnen vernietigen, zijn er dus meerdere behandelingen op verschillende tijdstippen nodig.

Het aantal behandelingen hangt af van uw hormoonhuishouding, haarkleur, haartype, huidtype, huidskleur en van de lichaamszone. Donkere en stevige haren vragen doorgaans 6 tot 8 behandelingen om de 4 tot 7 weken.

Personen die enkel een haarvermindering wensen kunnen na enkele behandelingen al stoppen. Denk bijvoorbeeld aan personen die minder haren op de benen wensen, maar niet haarloos willen zijn.

Is laserontharing met E-lase pijnlijk?

ELOS ontharing is niet bij iedereen pijnlijk afhankelijk van uw pijngrens en/of de zone die u laat behandelen, en vereist geen verdoving.

 • uw huid wordt eerst voorverwarmd
 • uw huid wordt tijdens de behandeling afgekoeld tot een comfortabele temperatuur van 3°C
 • het toestel lasert 3 snelle pulsen per seconde die bovendien gefractioneerd zijn

Na de behandeling kunt u dan ook meteen aan de slag. Er is geen herstelperiode.

Wat is het verschil tussen E-lase en andere laserontharingen?

E-Lase van ELOS werkt met een combinatietechniek van diodelaserlicht en radiofrequentie-energie (RF). De lichtflits zorgt voor de voorverwarming van het haartje en de RF-energie gebruikt het voorverwarmde haartje als geleiding naar het haarzakje (follikel) om dit te vernietigen.  De combinatie van de optische energie van de diodelaser tot 60 Joule per cm2 en radiofrequentie (RF) tot 50 Joule per cm2 zorgen voor de krachtigste energie (110 Joule per cm²) op gebied van permanent ontharen.

Laserontharing met E-Lase zal dus duidelijk minder behandelingen vragen dan de klassieke lasers.

De ELOS techniek wordt wereldwijd beschouwd als de meest betrouwbare techniek voor laserontharing. De methode werd ontwikkeld door de uitvinders van het IPL systeem. Doordat de resultaten met IPL of een diode of andere lasers nog steeds niet 100% betrouwbaar bleken heeft men de Elos methode ontwikkeld. Deze is gepatenteerd en daarom enkel beschikbaar in Syneron apparatuur.

E-lase van Elos verdringt nu al de traditionele Laser en IPL definitieve ontharingen.

Is permanente laserontharing met E-Lase van Elos ook voor mannen?

Bij mannen neemt de beharing toe met de jaren. Een man heeft meer haren op zijn veertigste dan op zijn twintigste, en op zijn zestigste nog meer dan op zijn veertigste. Maar we krijgen vragen uit alle leeftijdsgroepen: van jonge twintigers zo goed als van mannen uit de leeftijdsgroep 40 tot 60. Mannen van boven de zestig hebben meestal vrede genomen met hun beharing, tenzij die op plaatsen voorkomt die heel zichtbaar en niet esthetisch zijn. Zo komen er veel vragen voor ontharing van de binnenkant van de neus, van de neus zelf en van de oren. Grijs haar reageert niet meer op laser-epilatie maar kan perfect behandeld worden met E-Lase van Elos.

Is permanente laserontharing met E-Lase van Elos veilig?

De lichtenergie van een klassieke laserontharing berokkent schade aan de huid, is pijnlijk en vergt nazorg voor herstel van de huid.

Bij E-Lase wordt de energie gedoseerd toegevoegd aan de huid naargelang het huidtype. Uw huidcoach Angenies zal na analyse van uw huidtype de correcte verhouding instellen tussen lichtenergie en radiofrequentie-energie. Hierdoor is deze laserontharing zeer effectief en het herstel van de huid veel sneller met minder nazorg.

Met een ervaring van meer dan 10 jaar in permanente ontharing met Elos en vele bijscholingen en opleidingen is Instituut voor Huidverjonging Angenies uitgegroeid tot een vaste waarde in laserontharing en met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Welke nazorg heb ik nodig?

Voor een E-lase permanente ontharing zonder zorgen bevelen we het product van mesoestetic “FAST SKIN REPAIR” aan. Dit product is op basis van vitamine E en F en heeft een helende werking.

U krijgt een lijstje mee vanaf de eerste behandeling met aanbevelingen voor de nazorg:

 • Geen producten aanbrengen op het behandelde gebied, behalve Fast skin Repair  en een zonnebrandcrème met zeer hoge beschermingsfactor.
 • U mag het gebied met een zachte reiniging wassen maar niet scrubben.
 • Niet met het behandelde gebied in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 2 weken voor en na de behandeling.
 • 1 tot 2 weken na de behandeling zullen de haren uitgroeien. Deze mogen dan geschoren worden, maar dat hoeft niet, want ze vallen vanzelf uit.
 • Tussen de behandelingen in niet harsen (waxen) of met het pincet haren uittrekken. Alleen scheren is toegestaan.
 • De huid laten rusten, niet pulken.
{

Ik heb onlangs ook mijn onderbenen en bikinilijn laten flitsen bij Angenies. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik hoef helemaal niet meer te scheren. Af en toe haal ik een haartje weg met een pincet. Dus voor mensen die er nog over twijfelen gewoon doen!

Anoniem
{

Angenies is erg goed en de behandelingen redelijk van prijs. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en ik zie echt het verschil. Ze gebruikt E-lase van ELOS en dat is de beste die er is. Ik heb nl. verschillende technieken gebruikt bij verscheidene instituten.

Anoniem
{

Half augustus 2014 kwam ik bij Angenies terecht voor permanente ontharing voor een infogesprek. Ze nam voor mij persoonlijk tijd om me te ontvangen in haar behandelruimte. Ze gaf me een heel professionele uitleg en liet tegelijkertijd ook zien met welk apparatuur ze werkte.  Ik heb ondertussen al 3 behandelingen gehad met de e-lase en zie al een enorm verschil! Ik had het niet zo snel verwacht, maar ben super tevreden!

Anoniem
{

Half augustus 2014 kwam ik bij Angenies terecht voor permanente ontharing voor een infogesprek. Ze nam voor mij persoonlijk tijd om me te ontvangen in haar behandelruimte. Ze gaf me een heel professionele uitleg en liet tegelijkertijd ook zien met welk apparatuur ze werkte. Ze vroeg me zelfs of ik even wilde voelen wat het was, zodat ik wist waar ik aan toe was. Ik vertelde dat ik nog op vakantie vertrok. Op dat moment zei ze me: “Beter wachten tot na je vakantie dan, daar het pigmentatiestoornissen kan teweeg brengen, als je na een behandeling in de zon komt.” Ik waardeerde haar eerlijkheid.

Ik heb ondertussen al 3 behandelingen gehad met de e-lase en zie al een enorm verschil! Ik had het niet zo snel verwacht, maar ben super tevreden!

Anoniem

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.