Over Angenies

Beauty on top with a natural look”
Angenies, Instituut voor huidverjonging en huidverbetering: de referentie in Vlaanderen en Nederland.
– met de beste prijs/kwaliteit verhouding – inzake huidverjonging, huidverbetering en schoonheidsbehandelingen. “Beauty on top”

Huidcoach AngeniesSinds 1998 is Angenies Somers de dynamische zaakvoerster van Angenies, Instituut voor huidverjonging en huidverbetering, gevestigd in Ranst (Oelegem). Dankzij haar grondige vakkennis en dankzij investeringen in de nieuwste en best beschikbare technologie is Angenies, Instituut voor huidverjonging en huidverbetering uitgegroeid tot een referentie in Vlaanderen en Nederland. Wij zijn gevestigd in Oelegem en dat mooie dorp ligt in het centrum van de driehoek Antwerpen, Turnhout, Mechelen. ”Beauty on top”

Royaal aanbod van diverse verwenarrangementen, aangepaste massagebehandelingen, complete gelaats- en lichaamsverzorging, definitieve ontharing met de nieuwste apparatuur van Elos (E-lase), harsontharingen, huidverjonging en huidverbetering met de nieuwste apparatuur van INVASIX (Fractora), plaatselijk afslanken, permanente make-up, maquillage, enz. “Beauty is lifestyle”

Alle behandelingen zijn onderbouwd door jarenlange ervaring, permanente opleiding (dermatologie voor huidtherapeuten, holopathie, voeding en beweging) en training voor deskundig gebruik en perfect onderhoud van de best beschikbare technolgie en apparaten. Wij besteden continu en ruim de tijd om onze klanten te adviseren en te verwennen – met resultaat binnen de verwachtingen. Gratis proefbehandelingen na een intakegesprek zijn steeds mogelijk. Neem uw tijd om de juiste behandeling voor uw huid te kiezen. Beauty on top with a natural look.

Angenies, Instituut voor huidverjonging en huidverbetering is een modelinstituut van Sothys schoonheidsbehandelingen en schoonheidsproducten (Beauty on top), reeds meer dan 50 jaar topklasse in professionele beauty en huidverzorging. Crystal Clear levert ons dan weer fantastische producten voor huidverbetering. Atache is een fantastische productlijn voor de huid die een wat hogere concentratie aan werkzame ingrediënten verdraagt en nodig heeft. De behandelingen worden minutieus uitgevoerd door Angenies, uw huidcoach.

NIEUW: Angenies, Instituut voor huidverjonging en huidverbetering, werkt met de meest recente apparatuur van INVASIX namelijk Fractora RESURFACING. Diepe rimpels, couperose (rosacea), littekens, acne, pigmentvlekken,………kunnen nu veilig en definitief behandeld worden voor elk huidtype zonder pijn en met minimale nazorg. Een volledig natuurlijke facelift en huidlift zonder snijden! “Beauty on top with a natural look”

NIEUW: Angenies, Instituut voor huidverjonging, werkt met de meest recente apparatuur van INVASIX namelijk Fractora TiteFx. Cellulite, dubbele onderkin, rug- en buikvet, love handles…….worden nu veilig en definitief verwijderd zonder pijn en met minimale nazorg. Kortom een volledig natuurlijke facelift en huidlift zonder snijden.

NIEUW: Angenies, Instituut voor huidverjonging, werkt met de meest recente apparatuur van INVASIX namelijk Fractora Firm. Stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel en laat de huidlagen samentrekken tot een mooie en strakke huid. Op het gelaat kan Fractora Firm een uitzakkende huid behandelen of het gebrek aan huiddefinitie corrigeren in bepaalde gebieden zoals voorhoofd, kraaienpootjes, bovenste en onderste oogleden, nasolabiale plooien, dubbele kin, lachlijnen en nek. Ook de armen (vleermuisarmen), buik en andere lichaamsdelen die mogelijk contractie nodig hebben, kunnen worden behandeld. Lees meer

NIEUW: Angenies, Instituut voor huidverjonging, werkt met de meest recente apparatuur van ELOS namelijk E-lase. Ook kleine zones zoals: wenkbrauwen, oogcontouren, mondhoeken, lipliner, oren, neus en tussen de wenkbrauwen kunnen nu veilig en definitief onthaard worden voor elke haarkleur en elk huidtype zonder pijn en met minimale nazorg. Lees meer

Huidanalyse
U kan steeds contact opnemen voor een gratis advies (waarde € 50; tijd:1 uur) met de noodzakelijke huidanalyse; wij beantwoorden ook uw vragen telefonisch of per e-mail.
Wij bevelen het gebruik aan van onze zoekfunctie voor meer uitleg over oorzaak, behandeling en opvolging van uw huidaandoeningen.

Wij kunnen u te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

 

 

Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.