Selecteer een pagina

Oogcontour Peeling EyeCon

Tegen donkere kringen en wallen

Bij een professionele peeling behandelen we je huid met een chemische substantie. Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken zoals donkere kringen of wallen onder de ogen, depigmentatie, kraaienpootjes, overhangende oogleden, fronsrimpels,…
We pellen je huid lichtjes af (“to peel” van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

“MESOESTETIC” de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Vanuit de dermatologie en de plastische heelkunde zijn de cosmedische en de cosmeceutische producten van mesoestetic nu ook verkrijgbaar in geselecteerde instituten, zoals bij Huidinstituut Angenies.

Logo Mesoestetic

Global EyeCon Periocular

Global EyeCon biedt een oplossing tegen rimpels en expressie lijntjes, wallen en kringen onder de ogen en afhangende bovenste oogleden.

Het is een combinatie van actieve ingrediënten met depigmenterende en ontzwellende actie op de microcirculatie.

Geschikt om te combineren met microneedling + crystal fiber eye mask (Hydrogel masker met een specifieke vorming voor de oogcontour, depigmenterend, hydraterend, verzachtend en verfrissend).

 

Onze succesformule voor verbetering van uw oogcontour

Wij raden een kuur aan van 6 behandelingen op wekelijkse basis in uw huidinstituut. Bovendien zorgen wij voor verzorgingsproducten voor thuis, gebaseerd op uw specifieke noden zoals we hebben geanalyseerd tijdens uw persoonlijke huidanalyse.