Selecteer een pagina

Fractora titeFx

Maak komaf met uw cellulitis

Fractora titeFx is een hightech oplossing voor een stevige en strakke huid. Zonder pijn, blauwe plekken of zwelling en u kunt uw activiteiten daarna  direct hervatten. Met TiteFx kunt u gericht uw probleemzones aanpakken. Het pakt niet alleen uw hardnekkig vet aan maar maakt ook slap hangend vel strakker en geeft een steviger lijf.  De procedure is veilig, vriendelijk en zeer effectief met een blijvend resultaat. Bedoeld voor mensen met veel slappe huid, hardnekkige vetrollen en cellulitis.

Behandelgebieden: buik, heupen, billen, dijen, knieën, bovenarmen, rug.  

Het resultaat is een betere lichaamscontour en het verdwijnen van cellulitis. Deze behandeling vormt een risicoloos, non-invasief  alternatief voor de chirurgische liposuctie.

Fractora TiteFx vernietigt uw vetcellen en maakt komaf met uw cellulitis.

Hoe werkt TiteFx?

Fractora titeFx heeft een 3-voudige werking:

 • De vetlaag wordt opgewarmd door de RF energie, waardoor de werking van de pulsjes wordt versterkt. Door het warmte effect op het bindweefsel wordt de huid tegelijk strak getrokken en verstevigd.
 • Vacuümmassage oefent druk uit voor een diepe werking.
 • Hoog frequente pulsjes vernietigen de celwanden van de vetcellen. De vetcellen worden daarbij vernietigd, cellulitis, dat ontstaat door een opeenstapeling van grote vetcellen onderhuids, verdwijnt.

Met als resultaat dat de vetcellen door de opwarming liquide worden en door de huid worden afgevoerd. De meeste vetcellen verbranden hierdoor definitief.

Let op: Algemeen gewichtverlies treedt alleen op wanneer  de energiebalans verandert. De behandeling duurt ongeveer 20-60 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid van het te behandelen gebied.

De meeste cliënten ervaren een aangename warmte sensatie tijdens de behandeling.

Waarom werkt titeFx zo goed tegen cellulitis?

De drievoudige werking van Fractora TiteFX, namelijk opwarming met radiofrequentie, vacuümmassage en pulsen met een hoge amplitude, levert een optimale energie aan de te behandelen zones, waardoor we plaatselijke cellulitis ook kunnen behandelen.

U zult vanaf de eerste behandeling al verschil  zien en voelen.

De behandeling is veilig en efficiënt voor iedereen en voor alle huidskleuren.

De behandelingen met Fractora TiteFX zijn 100% veilig. Het apparaat is goedgekeurd voor Europa voor de huidaandoeningen hieronder vermeld en na een eerste consult door uw huidcoach Angenies (intakegesprek).

Anti-cellulitis behandeling Fractora TiteFx – FAQ

Is het resultaat blijvend?

Mits u 1x per maand langskomt voor een “onderhoudsbeurt” en u een gezonde levenswijze volgt, is het resultaat blijvend.

Zijn er andere mogelijke behandelingen?

– Veel bewegen, veel water drinken,
– Liposuctie (vaak met littekens als gevolg + de pijn, het is immers een operatie).

Hoeveel kost een behandeling Fractora TiteFx voor mijn huid?

De prijzen zijn afhankelijk van de te behandelen verschijnselen en de grootte van de te behandelen zone. In elk geval maakt u samen met uw huidcoach Angenies een evaluatie vooraf. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat gekozen en een planning opgesteld.
Uw huidcoach Angenies verstrekt u graag bijkomende inlichtingen. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Ook telefonisch kunt u al meer inlichtingen verkrijgen.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor mijn probleem en mijn huid?

Het is sterk aanbevolen om gedurende 6 weken een wekelijkse sessie uit te voeren*. De planning wordt opgesteld aan de hand van een voorafgaand intakegesprek met uw huidcoach Angenies zodat, voorafgaand door een cellulitismeting , afhankelijk van uw huidprobleem, een aangepast programma kan opgesteld worden.

Welke nazorg heb ik thuis na een behandeling met Fractora TiteFx?

In principe is geen enkele nazorg vereist. Uw huidcoach Angenies kan eventueel verzorgingsproducten aanbevelen voor thuisverzorging. Dit garandeert u een Fractora TiteFX kuur zonder zorgen.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Meestal zijn 6 Fractora TiteFX-sessies nodig, met een tussenpauze van 1 week om cellulite en vetcellen te verwijderen.

Welke huidaandoeningen komen in aanmerking voor Fractora TiteFX?

Hieronder volgt een lijst met huidaandoeningen die we succesvol, naar de verwachtingen van de klant hebben behandeld.

Aangezicht

 • Wangen (kaken)
 • Onderkin
 • Hals en decolleté

Bovenlichaam

 • Handen
 • Armen (vleermuisarmen)
 • Rug (BH vetcellen)
 • Love handles
 • Buik (bierbuik voor de mannen)
 • Lenden
 • Borsten

Onderlichaam

 • Flanken
 • Heupen
 • Dijen buitenkant
 • Dijen binnenkant
 • Binnenkant knieën

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.