Fractora TiteFx tegen cellulitis

Fractora TiteFx vernietigt uw vetcellen en maakt komaf met uw cellulitis*.
Deze nieuwe maar bewezen technologie vervangt de nu reeds verouderde liposuctie met laser*.

 

Voor en na Fractora TiteFx behandeling
Fractora TiteFx voor plaatselijke afslanking of cellulitis heeft een drievoudige werking.

 

1) De huid wordt fractioneel en zeer zacht opgewarmd met radiofrequentie-energie

 

2) Tegelijk zorgt de vacuümmassage voor afkoeling  en lifting van de huid

 

3) Tevens leveren pulsen met een hoge amplitude de optimale energie enkel aan de te behandelen zone, waar cellulitis zich bevindt.

 

4) Met als resultaat dat de vetcellen door de opwarming liquide worden en door de huid worden afgevoerd. De meeste vetcellen verbranden hierdoor definitief.  Op dit ogenblik is Fractora TiteFX de enige en best beschikbare technologie die vetcellen en cellulitis daadwerkelijk vernietigt*.

 
 

* Disclaimer: De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

 

1) Hoe werkt Fractora TiteFx van Invasix nu precies? 
De drievoudige werking van Fractora TiteFX, namelijk opwarming met radiofrequentie, vacuümmassage en pulsen met een hoge amplitude, levert een optimale energie aan de te behandelen zones, waardoor we plaatselijke cellulitis ook kunnen behandelen.
2) Kom ik wel in aanmerking? 
De behandeling is veilig en efficiënt voor iedereen en voor alle huidskleuren*. U zult vanaf de eerste behandeling al verschil  zien en voelen*.
 
3) Is de behandeling veilig, hygiënisch en pijnloos? 
De behandelingen met Fractora TiteFX zijn 100% veilig. Het apparaat is goedgekeurd voor Europa voor de huidaandoeningen hieronder vermeld en na een eerste consult door uw huidcoach Angenies (intakegesprek).
 
Onze klanten vinden TiteFX niet onaangenaam. De behandelde zone wordt warm en sommigen voelen een energiestoot tijdens het verbranden van de vetcellen. Uw huidtemperatuur wordt continu gemeten en geregeld zodat maximaal comfort verzekerd is.
 
4) Is het resultaat blijvend? Fractora TiteFx behandeling tool
Mits u 1x per maand langskomt voor een “onderhoudsbeurt” en u een gezonde levenswijze volgt, is het resultaat blijvend*.
5) Zijn er andere mogelijke behandelingen? 
– Veel bewegen, veel water drinken,
– Liposuctie (vaak met littekens als gevolg + de pijn, het is immers een operatie).
6) Hoeveel kost een behandeling Fractora TiteFx voor mijn huid? 
De prijzen zijn afhankelijk van de te behandelen verschijnselen en de grootte van de te behandelen zone. In elk geval maakt u samen met uw huidcoach Angenies een evaluatie vooraf. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat gekozen en een planning opgesteld.
Uw huidcoach Angenies verstrekt u graag bijkomende inlichtingen. Maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk advies. Ook telefonisch kunt u al meer inlichtingen verkrijgen.
 
7) Hoeveel sessies zijn er nodig voor mijn probleem en mijn huid? 
Het is sterk aanbevolen om gedurende 6 weken een wekelijkse sessie uit te voeren*. De planning wordt opgesteld aan de hand van een voorafgaand intakegesprek met uw huidcoach Angenies zodat, voorafgaand door een cellulitismeting , afhankelijk van uw huidprobleem, een aangepast programma kan opgesteld worden.
 
8) Welke nazorg heb ik thuis na een behandeling met Fractora TiteFx?
In principe is geen enkele nazorg vereist. Uw huidcoach Angenies kan eventueel verzorgingsproducten aanbevelen voor thuisverzorging. Dit garandeert u een Fractora TiteFX kuur zonder zorgen.
9) Wanneer mag ik resultaat verwachten?
Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden*. Meestal zijn 6 Fractora TiteFX-sessies nodig, met een tussenpauze van 1 week om cellulite en vetcellen te verwijderen*.
10) Waar en hoe vinden de behandelingen plaats?Huidcoach Angenies met Fractora TiteFx behandeling
Instituut voor huidverjonging Angenies volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en biedt dan ook de meest vooruitstrevende esthetische behandelingen aan. De jongste nieuwkomer is de Fractora. Ook deze behandelingen worden uitgevoerd door uw huidcoach Angenies.
Fractora Resurfacing, Fractora Firm, Fractora TiteFX en Frac Total Facial vinden bij Instituut voor huidverjonging Angenies in Oelegem  plaats. Oelegem ligt in het centrum van de driehoek Antwerpen Turnhout Mechelen vlakbij Lier. Uw huidcoach Angenies  neemt graag de tijd om de manier van werken in een vertrouwelijke sfeer toe te lichten.
Vooraleer de eigenlijke behandeling start, voert Angenies een intakegesprek. Zo kent ze ook uw voorgeschiedenis. Soms zijn er immers contra-indicaties mogelijk. Bij de voorbespreking komen zowel de behandeling zelf als de nazorg thuis aan bod. De evolutie van de resultaten wordt op uw gepersonaliseerde steekkaart bijgehouden.
Instituut voor huidverjonging Angenies beschikt over 2 professioneel uitgeruste behandelruimtes. Ze zijn voorzien van een comfortabele behandeltafel, sanitair, klimatisatie, indirecte verlichting en rustgevende muziek. Angenies, Instituut voor huidverzorging is gelegen aan het Albertkanaal in het mooie dorpje Oelegem, provincie Antwerpen.
 
11) Welke huidaandoeningen komen in aanmerking voor Fractora TiteFX?
Hieronder volgt een lijst met huidaandoeningen die we succesvol, naar de verwachtingen van de klant hebben behandeld*.

 
Fractora TiteFx behandeling evolutie

 

 
1) AANGEZICHT 2) Bovenlichaam 3) Onderlichaam
Wangen (kaken)
– Onderkin
– Hals en decolleté
– Handen
– Armen (vleermuisarmen)
– Rug (BH vetcellen)
– Love handles
– Buik (bierbuik voor de mannen)
– Lenden
– Borsten
Flanken
– Heupen
– Dijen buitenkant
– Dijen binnenkant
– Binnenkant knieën

 

* Disclaimer: De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

 

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.