Selecteer een pagina

Depigmentatie Cosmelan

Professionele Peeling van Mesoestetic

Bij een professionele peeling behandelen we je huid met een chemische substantie. Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken zoals pigmentvlekken
We pellen je huid lichtjes af (“to peel” van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

“MESOESTETIC” de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Vanuit de dermatologie en de plastische heelkunde zijn de cosmedische en de cosmeceutische producten van mesoestetic nu ook verkrijgbaar in geselecteerde instituten, zoals bij Huidinstituut Angenies.

Logo Mesoestetic

Depigmentatie Cosmelan

De wereldwijde NR 1 depigmentatiebehandeling!

Deze behandeling is uiterst doeltreffend bij pigmentatievlekken en zwangerschapsmasker.

Dankzij de revolutionaire cosmelanbehandeling, wordt de melaninevorming plaatselijk uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.

Onze succesformule voor depigmentatie

Een ideale peelingkuur bestaat uit 3 behandelingen in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur (aangepast aan uw huidanalyse) die onontbeerlijk is om de gewenste resultaten te behalen en een ware huidverbetering te zien in de spiegel!

  • 1 behandeling met Mesopeel (48u voor Cosmelan)
  • Behandeling met Cosmelan
  • 3 sessies LED-therapie
  • 5 producten om uw verzorging thuis te ondersteunen