Selecteer een pagina

Fractora Resurfacing

Natuurlijke face-lifting

De meeste huidvernieuwingstechnieken pakken slechts één of twee symptomen van een ouder wordende huid aan. Sommige producten zijn geschikt om rimpels te behandelen, en andere om de textuur of huidteint te verbeteren. Fractora Resurfacing is uw antwoord op een brede waaier symptomen van een verouderende huid, en dat in één behandeling. Met Fractora Resurfacing verbetert u fijne of diepe lijnen (rimpels), textuur (grove poriën), een onregelmatige teint (pigmentatie), couperose en roodheid (rosacea) in één enkele sessie. Fractora Resurfacing verstevigt uw huid en vervangt twee, drie of zelfs vier verschillende technologieën.

Natuurlijke face lifting: voor het verwijderen van rimpels, rode vlekken (couperose), littekens (acne),… maakt de huid strakker, vermindert sterk bruine pigmentatievlekken,….

Fractora Resurfacing tegen huidveroudering

Al vanaf 20 jaar worden huidcellen trager vernieuwd. Dat maakt de huid doffer en dunner. Bovendien gaan de huidstructuren die uw huid strak houden (collageen en elastine) zich ontspannen en elasticiteit verliezen. Daardoor ontstaan rimpels en gaat de huid uitzakken.

Fractora Resurfacing (fractionele huidverjonging, eigenlijk huidvernieuwing) is een effectieve behandeling die de effecten van een ouder wordende huid vertraagt en de huid herstelt en vernieuwt. U voelt zich niet alleen jonger, u ziet er ook jonger uit.

Gefractioneerde energie is een beproefde techniek die het uitzicht van de ouder wordende huid aanzienlijk verbetert. Fractora Resurfacing gebruikt een matrix aan micropennen om de huid te vernieuwen en levert uitstekende resultaten zonder dat u moet herstellen.

Waarom werkt Fractora Resurfacing?

RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen in de dermis te verstevigen, het uitzicht van rimpels te verbeteren en de huid te vernieuwen, van binnen naar buiten toe. De huidtextuur zal verbeteren en u zult stralen, al na uw eerste behandeling!*

Fractora Resurfacing is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode (couperose) en bruine (pigmentatie) vlekken vertonen. Ook op striemen werkt de Fractora Resurfacing super.

Met Fractora Resurfacing kunnen we verschillende huidaandoeningen behandelen:

Is een combinatie met andere behandelingen mogelijk?

Ja, uw huidcoach Angenies kan Fractora Resurfacing gebruiken na plastische chirurgie, of een paar dagen na andere behandelingen. Vraag zeker advies voor we aan de behandeling beginnen.

Wanneer kan ik na een behandeling met Fractora Resurfacing weer make-up aanbrengen?

Make-up kan 1 tot 2 dagen na een behandeling aangebracht worden.

Welke nazorg is vereist?

Het is normaal dat u enkele dagen na de behandeling minuscule korstjes en een roodheid opmerkt, die 1 tot 2 weken kunnen aanhouden. Make-up kan de volgende dag al wel gebruikt worden als camouflage. U moet het behandelde gebied goed vochtig houden met de post procedure crème Fast Skin Repair, op basis van st-janskruid dat zeer herstellend werkt. U kan dit product zo vaak aanbrengen als u maar wil.

Het is normaal dat de huid wat droger aanvoelt. Blootstelling aan rechtstreeks zonlicht dient u zeker te vermijden. Het opvolgen van deze nabehandeling geeft u de zekerheid van een Fractora Resurfacing kuur zonder zorgen.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Gemiddeld zijn 1 tot 4 Fractora Resurfacing-sessies nodig, met een tussenpauze van 4 weken om de huid te laten herstellen (vernieuwen).

Hoeveel kost een behandeling Fractora Resurfacing?

De prijzen zijn afhankelijk van de te behandelen verschijnselen en de grootte van de te behandelen zone. In elk geval maakt u samen met uw huidcoach Angenies een evaluatie vooraf. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat gekozen en een planning opgesteld.

Uw huidcoach Angenies verstrekt u graag bijkomende inlichtingen. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Ook telefonisch kan u al meer inlichtingen verkrijgen.

Waar en hoe vinden de behandelingen plaats?

Huidinstituut Angenies volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en biedt dan ook de meest vooruitstrevende esthetische behandelingen aan. Naast Fractora Resurfacing kan je bij Huidinstituut Angenies ook terecht voor Fractora TiteFX.

Vooraleer de eigenlijke behandeling start, voert Angenies een intake-gesprek. Zo kent ze ook uw voorgeschiedenis. Soms zijn er immers contra-indicaties mogelijk. Bij de voorbespreking komen zowel de behandeling zelf als de nazorg thuis aan bod. De evolutie van de resultaten wordt per klant op een gepersonaliseerde steekkaart bijgehouden.

Reacties van klanten (Testimonials)

Reactie klant: Mijn man wist niet waar ik mee bezig was, maar zelfs hij zei na enkele weken: “jij wordt er precies jonger op! “ Ik kreeg ook vele reacties van vrienden die me vroegen waar ik mee bezig was, omdat ik zo straalde.