Fractora resurfacing

Natuurlijke face lifting: voor het verwijderen van rimpels, rode vlekken (couperose), littekens (acne),… maakt de huid strakker, vermindert sterk bruine pigmentatievlekken,….*

Resultaat na Fractora resurfacing behandelingDe meeste huidvernieuwingstechnieken pakken slechts één of twee symptomen van een ouder wordende huid aan. Sommige producten zijn geschikt om rimpels te behandelen, en andere om de textuur of huidteint te verbeteren. Fractora Resurfacing is uw antwoord op een brede waaier symptomen van een verouderende huid, en dat in één behandeling*. Met Fractora Resurfacing verbetert u fijne of diepe lijnen (rimpels), textuur (grove poriën), een onregelmatige teint (pigmentatie), couperose en roodheid (rosacea) in één enkele sessie*. Fractora Resurfacing verstevigt uw huid en vervangt twee, drie of zelfs vier verschillende technologieën.

Wat is Fractora Resurfacing? Fractora Resurfacing ( fractionele huidverjonging, eigenlijk huidvernieuwing) is een effectieve behandeling die de effecten van een ouder wordende huid vertraagt en de huid herstelt en vernieuwt. U voelt zich niet alleen jonger, u ziet er ook jonger uit. *

Hoe veroudert de huid?

Al vanaf 20 jaar worden huidcellen trager vernieuwd. Dat maakt de huid doffer en dunner. Bovendien gaan de huidstructuren die uw huid strak houden (collageen en elastine) zich ontspannen en elasticiteit verliezen. Daardoor ontstaan rimpels en gaat de huid uitzakken.
Welk voordeel biedt gefractioneerde energie van Fractora Resurfacing?
Gefractioneerde energie is een beproefde techniek die het uitzicht van de ouder wordende huid aanzienlijk verbetert. Fractora Resurfacing gebruikt een matrix aan micropennen om de huid te vernieuwen en levert uitstekende resultaten zonder dat u moet herstellen.

 

Wat is het voordeel van RF-energie?
RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen in de dermis te verstevigen, het uitzicht van rimpels te verbeteren en de huid te vernieuwen, van binnen naar buiten toe. De huidtextuur zal verbeteren en u zult stralen, al na uw eerste behandeling!*

Welke gebieden kunnen behandeld worden?
Fractora Resurfacing is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode (couperose) en bruine (pigmentatie) vlekken vertonen. Ook op striemen werkt de Fractora Resurfacing super, enkel herstelt het lichaam iets minder snel dan bij Fractora Firm.

Welke huidaandoeningen kunnen behandeld worden met Fractora Resurfacing?
Huidveroudering (rokershuid,…), rimpels (fijne en diepe), Roodheid (rode vlekken, moedervlekken, couperose, rosacea), grove poriën, littekens (acne, striemen, …), pigmentvlekken (sproeten,….)*

Huidcoach Angenies met Fractora resurfacing behandeling

Is een combinatie met andere behandelingen mogelijk?

Ja, uw huidcoach Angenies kan Fractora Resurfacing gebruiken na plastische chirurgie, of een paar dagen na andere behandelingen.

Wanneer kan ik na een behandeling met Fractora Resurfacing weer make-up aanbrengen?
Make-up kan 1 tot 2 dagen na een behandeling aangebracht worden.

Welke nazorg is vereist?
Het is normaal dat u enkele dagen na de behandeling minuscule korstjes en een roodheid opmerkt, die 1 tot 2 weken kunnen aanhouden. Make-up kan de volgende dag al wel gebruikt worden als camouflage. U moet het behandelde gebied goed vochtig houden met de post procedure crème Fast skin Repair, op basis van st-janskruid dat zeer herstellend werkt; u kan dit product zo vaak aanbrengen als u maar wil. Het is normaal dat de huid wat droger aanvoelt. Blootstelling aan rechtstreeks zonlicht dient u zeker te vermijden. Het opvolgen van deze nabehandeling geeft u de zekerheid van een Fractora Resurfacing kuur zonder zorgen.
Om nog betere effecten te verkrijgen, kan men na enkele Fractora Resurfacing behandelingen de kuur Fractora Firm opstarten, eventueel in combinatie met een Medicosmeceutische gelaatsbehandeling Mesoestetic.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?
Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden*. Gemiddeld zijn 1 tot 4 Fractora Resurfacing-sessies nodig, met een tussenpauze van 4 weken om de huid te laten herstellen (vernieuwen)*.

Fractora resurfacing tool
Hoeveel kost een behandeling Fractora Resurfacing?

De prijzen zijn afhankelijk van de te behandelen verschijnselen en de grootte van de te behandelen zone. In elk geval maakt u samen met uw huidcoach Angenies een evaluatie vooraf. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat gekozen en een planning opgesteld.

Uw huidcoach Angenies verstrekt u graag bijkomende inlichtingen. Maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk advies. Ook telefonisch kan u al meer inlichtingen verkrijgen.

 

Waar en hoe vinden de behandelingen plaats?

Huidcoach Angenies praktijkInstituut voor huidverjonging Angenies volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en biedt dan ook de meest vooruitstrevende esthetische behandelingen aan. De jongste nieuwkomer is de Fractora. Ook deze behandelingen worden uitgevoerd door uw huidcoach Angenies.

Fractora Resurfacing, Fractora Firm, Fractora TiteFX en Frac Total Facial vinden bij Instituut voor huidverjonging Angenies in Oelegem plaats. Uw huidcoach Angenies neemt immers graag de tijd om de manier van werken in een vertrouwelijke sfeer toe te lichten. Oelegem ligt in het centrum van de driehoek Antwerpen Turnhout Mechelen en vlakbij Lier.

Vooraleer de eigenlijke behandeling start, voert Angenies een intake-gesprek. Zo kent ze ook uw voorgeschiedenis. Soms zijn er immers contra-indicaties mogelijk. Bij de voorbespreking komen zowel de behandeling zelf als de nazorg thuis aan bod. De evolutie van de resultaten wordt per klant op een gepersonaliseerde steekkaart bijgehouden.
Instituut voor huidverjonging Angenies beschikt over 2 professioneel uitgeruste behandelruimtes. Ze zijn voorzien van een comfortabele behandeltafel, sanitair, klimatisatie, indirecte verlichting en rustgevende muziek. Angenies, Instituut voor huidverzorging is gelegen aan het Albertkanaal in het mooie dorpje Oelegem, provincie Antwerpen.

Reacties van klanten (Testimonials)
Reactie klant: Mijn man wist niet waar ik mee bezig was, maar zelfs hij zei na enkele weken: “jij wordt er precies jonger op! “ Ik kreeg ook vele reacties van vrienden die me vroegen waar ik mee bezig was, omdat ik zo straalde.

Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.