Selecteer een pagina

Microneedling M.Pen

Wilt u uw huid verbeteren en verstevigen? Dan is de Microneedling M. Pen behandeling van Huidinstituut Angenies een geschikte oplossing voor u. Microneedling verbetert verouderde en beschadigde huid.

Bovendien lift en verstevigt Microneedling uw huid en zorgt de behandeling voor een intense verbetering van de totale huidtextuur (rimpels, grote poriën, littekens, pigmentvlekken).

Wat zijn de voordelen van microneedling?

Microneedling is een preventieve of herstellende behandeling met tal van voordelen:

  • Microneedling verbetert verouderde en beschadigde huid.
  • Microneedling zorgt voor een intense verbetering van de totale huidtextuur (rimpels, grote poriën, littekens, pigmentvlekken).
  • Microneedling lift en verstevigt de huid op een natuurlijke manier.

Hoe verloopt een microneedling behandeling?

  • Eerst verwijderen we de dode huidcellen door de huid te reinigen.
  • Vervolgens start de Microneedling met hoogtechnologische serums.
  • Na de Microneedling zetten we het healingprogramma op met LED-therapie en leggen we een sterk geconcentreerd hyaluronmasker, vervolgd door een herstellende crème.

De volledige behandeling duurt ongeveer een uur.

Wij raden minstens 5 behandelingen om de 14 dagen aan om een evolutie op te volgen met voor-en na foto’s.

Voor uw thuisverzorging is een aangepast serum + aangepaste voedingssuplementen een must om een prachtig gegarandeerd resultaat te bekomen. Uiteraard nemen we de tijd voor u voor tussentijdse evaluaties (foto’s)  en gesprekken.

Wat is een microneedling behandeling?

Tijdens een Microneedling M. Pen behandeling maakt de M.pen microscopisch kleine kanaaltjes in uw huid. Uw huid herstelt die micro-wondjes meteen door:

  • oudere en beschadigde collageenvezels af te voeren
  • voedende en herstellende stoffen aan te voeren via het plasma

Tijdens de behandeling brengen we  hoogtechnologische serums aan op uw huid. Dankzij de Microneedling M. Pen neemt uw huid 70% van die voedende serums op in de plaats van 0,3%.

Veel gestelde vragen over Microneedling

Is een microneedlingbehandeling pijnlijk?

Door de snelheid waarmee de Microneedling M. Pen microscopisch kleine kanaaltjes in uw huid maakt, voelt de behandeling eerder tintelend aan.

Wat kan ik verwachten na een microneedlingbehandeling?

Meteen na de behandeling kleurt uw huid rood. Die roodheid vermindert de eerste 24 uur met 80%. U kunt de dag na de behandeling dus terug aan de slag.

Uw huid zal wel nog enkele dagen dode huidcellen afstoten en licht afschilferen. Daarom is het belangrijk om uw huid voldoende te hydrateren met aangepaste verzorgingsproducten geadviseerd door uw specialiste.

Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur. Medische studies tonen aan dat één Microneedling behandeling de collageen- en elastineproductie met 100% verhoogt.

Tijdens de weken na de Microneedling maakt uw huid dus veel collageen en elastine aan. Daardoor verkleinen uw poriën en wordt uw huid steviger, gladder en egaler.

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.