Selecteer een pagina

Depigmentatie Melan Tran3x

Professionele Peeling van Mesoestetic

Bij een professionele peeling behandelen we je huid met een chemische substantie. Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken zoals pigmentvlekken
We pellen je huid lichtjes af (“to peel” van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

Depigmentatieproducten

“MESOESTETIC” de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Vanuit de dermatologie en de plastische heelkunde zijn de cosmedische en de cosmeceutische producten van mesoestetic nu ook verkrijgbaar in geselecteerde instituten, zoals bij Huidinstituut Angenies.

Logo Mesoestetic

Depigmentatie Melan Tran3x

Depigmenterende Mesopeel met een complexe formule die epidermisvernieuwing versnelt voor het verwijderen van de melanine die op het oppervlak is opgebouwd. Het biedt een zichtbare verbetering in toon en helderheid. De formule biedt een perfecte balans tussen werkzaamheid en veiligheid. 

Onze succesformule voor depigmentatie

Voor het meest optimale resultaat combineren we een peelingkuur met Melan Tran3x steeds met Microneedling. Microneedling werkt op de diepere huidlagen terwijl de peeling meer op de oppervlakte werkt. Door de 2 technieken te combineren, krijgen we een nog beter resultaat.

Een ideale peelingkuur bestaat uit 3 peeling-behandelingen, 2 sessies micro-needling en 9 sessies LED-therapie in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur (aangepast aan uw huidanalyse) die onontbeerlijk is om de gewenste resultaten te behalen en een ware huidverbetering te zien in de spiegel!

  • 3 behandeling met Mesoestetic Melan Tran3x
  • 2 sessies micro-needling
  • 9 sessies LED-therapie
  • 4 of 8 producten om uw verzorging thuis te ondersteunen