Selecteer een pagina

Fractora

Uw mini-facelift

U wordt ouder en uw huid verliest zijn elasticiteit (elastine). Rimpels duiken op en worden elke dag groter en dieper. Uw teint wordt doffer, u zit minder strak in het vel, uw lichaamscontour verslapt, sommige zones worden gevoeliger voor dat extra laagje vet. Kortom, veel kleine ergernissen eigen aan het verouderingsproces.

Wilt u uw huid vernieuwen en verjongen zonder een chirurgische ingreep? Of wilt u uw littekens behandelen? Dan is de Fractora behandeling een ideale oplossing voor u.

De Fractora behandeling vermindert en verwijdert fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acnelittekens. De methode wordt in de VS ook veelvuldig gebruikt voor mini-facelifts.

Fractora behandeling bij huidinstituut Angenies in Oelegem

Wat is een Fractora behandeling?

Een Fractora behandeling is de nieuwste generatie fraxel radiofrequentie. De behandeling breekt oude onderhuidse vezels af met fijne micropennen en maakt zo plaats voor nieuw collageen en elastine.

Op die manier zorgt de Fractora behandeling voor een vernieuwde huid die er veel egaler, gezonder en jonger uitziet.

Het resultaat is meteen zichtbaar en de herstelperiode is zeer kort.

Op die manier kunnen we verschillende problematieken, zoals diepe rimpels, littekens van acné, couperose, pigmentvlekken, striemen, enz… aanpakken.

Fractora™ van Invasix is de eerste, gefractioneerde behandeling met bipolaire radiofrequentie. Gefractioneerde ablatie van de huid en herstructurering van het dieper gelegen weefsel verstrakt de huid, vermindert rimpels en verwijdert de vetcellen. Zonder snijden, zonder injecties van lichaamsvreemde stoffen, weinig pijn, met snel herstel, zeg maar vernieuwing van de huid, zonder veel nazorg*. Vanaf de eerste behandeling een spectaculair resultaat*.

Met de Fractora van Invasix zijn er 4 verschillende behandelingen mogelijk:

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van gefractioneerde energie?

Een Fractora behandeling met gefractioneerde energie levert uitstekende resultaten en verbetert het uitzicht van oudere huid aanzienlijk.  Verschillende wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten van de Fractora behandeling. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de studie “Fractora™ RF Technology Achieves Excellent Results” van The Aesthetic Guide (January/February 2013).”

Bovendien hoeven patiënten niet lang te herstellen. Het herstel wordt ook persoonlijk opgevolgd door je huidcoach. Alsook gebruiken wij om het herstel te versnellen onze Lumi 8 LED-therapie.

Wat zijn de voordelen van RF-energie?

Een Fractora behandeling warmt de huid gecontroleerd op met RF-energie waardoor:

  • uw diepe collageen verstevigt
  • het uitzicht van uw rimpels verbetert
  • uw huid vernieuwt op een zachte, fractionele manier
  • uw teint en huidtextuur verbetert zodat u er stralender uitziet
Waarom is een Fractorabehandeling beter dan een fraxel laserbehandeling?

Een Fractora behandeling gebruikt gefractioneerde energie in de plaats van lasers om uw huid te verbeteren. Daardoor loopt u geen kans op laserlittekens.

Fractionele lasertherapie is bovendien een verouderde manier om littekens te behandelen. De nieuwere Fractora technologie is sneller, veiliger en effectiever dan een fraxel laserbehandeling (ook wel fractional laser behandeling).

Wanneer zie ik resultaat na mijn Fractorabehandeling?

Soms is het resultaat onmiddellijk zichtbaar, maar doorgaans duurt het 2 weken tot 3 maanden voor u het effect duidelijk ziet. Wij nemen voor elke sessie steeds een foto om de evolutie goed op te volgen. Een huid die er beter uitziet went snel! Op deze manier kunnen wij samen terugblikken naar je huid, hoe zij er uitzag voor we de behandeling opgestart zijn.

Welke nazorg is vereist na een Fractorabehandeling?

Na een Fractora behandeling dient u de behandelde zone(s) vochtig te houden met een post-procedure crème Fast skin Repair en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht te vermijden met een aangepaste SPF 50. Uw huidspecialiste geeft het aangepaste advies en volgt het op.

Wanneer kan en mag ik opnieuw make-up aanbrengen na een Fractorabehandeling?

U kunt 1 tot 2 dagen na de Fractora behandeling weer make-up aanbrengen. Vraag advies aan uw huidspecialiste.

Enkele voorbeelden voor en na een Fractora-behandeling

Littekenbehandeling voor en na: 

Littekens voor en na Fractora behandelingLittekens voor en na Fractora behandeling

Striemenbehandeling voor en na: 

Striemen voor en na Fractora behandelingStriemen voor en na Fractora behandeling

Anti – ageing voor en na: 

Anti - ageing voor en na Fractora behandelingAnti - ageing voor en na Fractora behandeling

Fractora behandeling bij Angenies Huidverjonging

 

 

 

Tip van Huidcoach Angenies Somers

Huidinstituut Angenies staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, problemen en wensen eerst tijdens een consultatie eventueel voorafgaand met een wetenschappelijke huidanalyse.  Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Fractora behandeling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.

Huidinstituut Angenies Somers in Oelegem (Ranst)

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.