Rimpels

Diepe fronsrimpel

Oorzaak
Fronsrimpels zijn de horizontale of verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Meestal ontstaan ze wanneer u geconcentreerd bent, tegen de zon in kijkt of boos bent. Fronsrimpels kunnen ook zichtbaar blijven als u niet meer boos kijkt. Door het zeer vaak aanspannen van de spiertjes, die er voor zorgen dat de wenkbrauwen naar elkaar toe bewegen, kunnen er ook in rust rimpels blijven bestaan. De spieren kunnen dan moeilijk helemaal ontspannen. Soms kunnen die fronsrimpels best diep zijn. Iedereen fronst, maar niet bij iedereen ontstaat er een duidelijk zichtbare rimpel. Vanaf de jeugd bestaat er kopieergedrag van ouders en/of leraren. Fronsen is dan ook aangeleerd. Het is moeilijk om hier mee te stoppen en geen fronsrimpels te krijgen.

Behandelingen Fronsrimpels:Fronsrimpel behandelen bij huidcoach Angenies

Inspuiten van Botuline Toxine zoals Botox of Azzalure door een erkend arts.
Met het inspuiten van Botuline Toxine, zoals Botox of Azzalure, zullen de spieren ontspannen. Hierdoor is de oorzaak van het ontstaan van deze rimpels weggenomen. Botox / Azzalure helpt de spieren te ontspannen waardoor de diepe rimpels niet kunnen ontstaan. Het pakt als het ware de oorzaak aan van het ontstaan van een fronsrimpel. Die boze blik verdwijnt en je kijkt veel vriendelijker. De wenkbrauwen staan in het midden wat minder laag en komen ietsje hoger te staan. Wanneer er in de huid al wat kleine littekentjes/krasjes zitten door het veelvuldig aanspannen dan blijven die in eerste instantie wel zichtbaar. Op de lange termijn kan de huid zich daar verbeteren waardoor ook deze lijntjes zullen verminderen.
NADEEL: Botulinetoxine is het meest potente gif dat bekend is, met een LD50 van ongeveer 0,005-0,05 µg/kg. Desondanks wordt het gif ook in de medische wereld en cosmetische industrie toegepast; door de verlammende werking kan het gif spierspasmen tegengaan en de effecten van ouderdom verdoezelen.  Men weet nog niet wat voor schadelijke invloeden dat Botox op termijn geeft. Het is een tijdelijke oplossing. Het is pijnlijk.

 

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.
Inspuiten van fillers door een erkend arts
In plaats van het aanpakken van de oorzaak van de fronsrimpel kan je ook het gevolg aan pakken. Dat is het opvullen van de ontstane rimpel. Wanneer je onder de rimpel een filler aanbrengt heeft de huid meer moeite met plooien en zal de rimpel minder diep worden. Het nadeel hiervan is dat de spier nog gewoon zijn werk doet en dus zal trachten de huid te laten plooien. De huid zoekt dus een nieuwe plek die minder bestand is tegen de druk om te plooien en zo ontstaat er op termijn een nieuwe rimpel. Dat is de reden waardoor Botox of Azzalure het middel van eerste keus blijft voor velen. Wanneer er na de behandeling met Botox of Azzalure nog steeds een deuk(je) bestaat kan dit erg goed worden opgevuld met een filler. Wanneer je dan alleen de Botox/Azzalure herhaalt is er een zeer mooi en duurzaam effect te bereiken. Niet alle fillers zijn geschikt voor het vullen van de fronsrimpel. Een hyaluronzuur is het meest geschikte middel. (zie oxygenbehandeling) NADEEL: inspuiten van fillers geeft een tijdelijk effect (5 tot 8 maanden). Het komt niet van binnenuit.

 

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.
Fractora Firm behandeling voor rimpels bij huidcoach Angenies
Fractora: door uw huidcoach Angenies:
Fractora van Invasix helpt jouw huid om van binnenuit collageen en elastine aan te maken met een opmerkelijk resultaat vanaf de eerst beurt! Fractora is een nieuwe technologie die is geregistreerd en is goedgekeurd voor de Europese markt. Het werkt van binnen naar buiten i.p.v. van buiten naar binnen. (zie ook Fractora Firm en Fractora ResurfacingEigen collageen en elastine worden aangemaakt in de dermis. Zonder inspuitingen, injecties en/of operaties met littekens als gevolg. Het toestel brengt d.m.v. een handstuk radiofrequentie-energie (RF-energie) tot in de diepste lagen van de huid. (dermis). Dit gebeurt doelgericht en gecontroleerd (gedoseerd). Het aantal micropennen in de matrix (handstuk) hangt af van het te behandelen verschijnsel (hele diepe rimpel, striemen, of oppervlakkige pigmenteringen,…) en het lichaamsgebied. De warmte verstevigt de onderliggende structuur van de huid, doet de lagen samentrekken (thermische contracties) en stimuleert de aanmaak van eigen collageen en elastine. Op deze manier werkt uw huid zelf van binnen naar buiten. Een ding is zeker: het resultaat blijft niet onopgemerkt! Al vanaf uw eerste behandeling! De Fractora behandeling corrigeert rimpels en groeven in het hele gelaat.(rond de ogen, in het voorhoofd, langs neus en lippen, kraaienpootjes, diepe lachlijnen en zelfs littekens. De behandeling heeft het effect van een niet-operatieve lifting.
Neem contact op met huidcoach Angenies en maak een afspraak voor persoonlijk advies. In een persoonlijk gesprek krijgt u antwoord op al uw vragen.

 

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.