Fractora Firm

Thermische huidversteviging

Wanneer u op zoek bent naar een non-invasieve behandeling voor uw teint, oneffenheden en een lifting met een natuurlijk uitziend resultaat, kan u baat hebben bij Fractora Firm.  Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren. 

Fractora Firm is een radiofrequentietechniek die contracties opwekt tot in de diepste lagen van de huid. Radiofrequentie-energie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en doet de huidlagen samentrekken zodat uw huid strakker wordt.

Volgens onze klanten maakt Fractora Firm hun huid zachter en vermindert het hun rimpels. 

Hoe werkt huidversteviging met Fractora Firm?

Fractora Firm vloeit voort uit de ontwikkeling en het klinische succes van de specifieke A.C.E.-technologie (Axhieve, Control, Extend). A.C.E.-technologie brengt de radiofrequentie-energie tot diep in de huid zodat elke zone de juiste behandeling krijgt. Dat maximaliseert het effect en verzekert een consistent resultaat.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Op het gelaat kan een uitzakkende huid behandeld worden of het gebrek aan huiddefinitie gecorrigeerd worden in bepaalde gebieden zoals:

  • voorhoofd,
  • kraaienpootjes,
  • bovenste en onderste oogleden,
  • nasolabiale plooien,
  • dubbele kin,
  • lachlijnen,
  • nek.

Ook de armen (vleermuisarmen), buik en andere lichaamsdelen die mogelijk contractie nodig hebben, kunnen worden behandeld.

Huidversteviging bij Huidinstituut Angenies

Huidinstituut Angenies in Oelegem volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en biedt dan ook de meest vooruitstrevende esthetische behandelingen aan.  Ook de Fractora-behandelingen worden uitgevoerd door uw huidcoach Angenies. Naast Fractora Firm kan je bij Huidinstituut Angenies in Oelegem ook terecht voor Fractora Resurfacing, Fractora TiteFX en Fractora Total Facial.  Uw huidcoach Angenies neemt graag de tijd om de manier van werken in een vertrouwelijke sfeer toe te lichten.

Vooraleer de eigenlijke behandeling start, voert Angenies een intake-gesprek. Zo kent ze ook uw voorgeschiedenis. Soms zijn er immers contra-indicaties mogelijk. Bij de voorbespreking komen zowel de behandeling zelf als de nazorg thuis aan bod. De evolutie van de resultaten wordt op uw gepersonaliseerde steekkaart bijgehouden.

Instituut voor huidverjonging Angenies beschikt over 2 professioneel uitgeruste behandelruimtes. Ze zijn voorzien van een comfortabele behandeltafel, sanitair, klimatisatie, indirecte verlichting en rustgevende muziek. Huidinstituut Angenies is gelegen aan het Albertkanaal in het mooie dorpje Oelegem, provincie Antwerpen.

Huidversteviging met Fractora Firm – FAQ

Doet een behandeling met Fractora Firm pijn?

Fractora Firm gebruikt een uiterst nauwkeurige technologie voor een veilige en efficiënte huidbehandeling die volledig pijnloos is. De meeste klanten ervaren het zelfs als aangenaam en ontspannend. De huid hoeft na de behandeling niet te herstellen, er kan enkel eventjes wat roodheid optreden die na enkele uren verdwijnt.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het is sterk aanbevolen om gedurende 6 weken wekelijkse sessies uit te voeren, eventueel in combinatie met een medicosmeceutische gelaatsbehandeling van mesoestetic. De planning wordt opgesteld aan de hand van een voorafgaand intakegesprek, zodat uw huidcoach Angenies speciaal voor u, afhankelijk van het huidprobleem een aangepast programma kan opmaken.

Kan dit gecombineerd worden met andere behandelingen?

Ja, Fractora Firm kan gebruikt worden in combinatie met laserbehandelingen, gelaatsbehandelingen, injecties en/of rimpelvullers. Neem contact op met uw huidcoach Angenies als u overweegt om Fractora Firm te combineren met andere behandelingen.

Wanneer kan ik na een behandeling met Fractora Firm weer make-up aanbrengen?

Make-up kan 1 dag na een behandeling aangebracht worden.

Welke nazorg is vereist?

In principe is geen enkele nazorg vereist. Uw huidcoach Angenies kan eventueel verzorgingsproducten aanbevelen van Mesoestetic voor thuisverzorging. Dit garandeert u een Fractora Firm kuur zonder zorgen.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Meestal zijn 6 Fractora Firm-sessies nodig, met een tussenpauze van 1 week om de huid zichzelf en van binnenuit te laten vernieuwen.

Hoeveel kost een behandeling Fractora Firm?

De prijzen zijn afhankelijk van de te behandelen verschijnselen en de grootte van de te behandelen zone. In elk geval maakt u samen met uw huidcoach Angenies een evaluatie vooraf. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat gekozen en een planning opgesteld.
Uw huidcoach Angenies verstrekt u graag bijkomende inlichtingen. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Ook telefonisch kan u al meer inlichtingen verkrijgen.

Heeft u vragen?

U kan mijn contactgegevens hier vinden, of u kan het formulier hieronder gebruiken.

Contactformulier
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vraag te kunnen beantwoorden.