Selecteer een pagina

Hallo, ik ben Angenies Somers

Ik heb een passie voor huidverbetering

Instituut voor huidverbetering en huidverjonging

Instituut voor Huidverbetering Angenies is geen traditioneel schoonheidsinstituut. Al van jongs af aan lag mijn passie voornamelijk in anderen blij te maken met zichzelf, ze ondersteunen in moeilijke perioden.

Zo is ook mijn passie voor huidverbetering tot stand gekomen.

Je kan Instituut voor Huidverbetering Angenies dan ook gerust een Cosmedisch Huidcentrum noemen.

Mijn voornaamste focus is het verbeteren van jouw huid op een professionele manier, uitgetest door mezelf en wetenschappelijk onderbouwd, maar vooral ook op maat gemaakt voor jouw huid.

Huidbehandeling en producten waar ik echt achter sta

Daar ik eerlijkheid hoog in het vaandel draag, kan ik enkel achter behandelingen en producten staan die echt resultaat bieden!

Omdat elk huidtype uniek is, stel ik samen met jou een behandelplan op dat gericht is op de verbetering van jouw huid.

Verder help ik jou heel graag met de behandeling van verschillende huidaandoeningen zoals anti-ageing behandelingen, pigmentvlekken, acné, littekens van acné, couperose, rosacea.

Professionele ontharing, plaatselijk afslanken en behandeling cellulitis

Daarbovenop kan je bij mij ook terecht voor het permanent verwijderen van overtollige haargroei (meer dan 15 jaar ervaring), begeleiding plaatselijk afslanken en cellulitis.

Angenies Somers

Zelf heb ik al meer dan 20 jaar expertise opgebouwd op vlak van huidverbeterende, cosmetische en esthetische behandelingen. Nog steeds ben ik heel nieuwsgierig en vooral leergierig om me in deze materie te blijven verdiepen en me te blijven bijscholen in binnen- en buitenland.

Als ik iets doe, dan doe ik het ook goed is mijn levensvisie en als kers op de taart krijg ik jouw dankbaarheid, je zienderogen zien blaken en stralen van zelfvertrouwen.

Kortom het grootste geschenk dat ik mag ontvangen!

Je zien blaken en stralen van zelfvertrouwen.

Het grootste geschenk dat ik mag ontvangen!

Onze garantie

Instituut voor Huidverbetering Angenies staat garant voor kwaliteit en resultaatgerichtheid op het vlak van behandelingen om huidveroudering tegen te gaan, cosmetische en esthetische behandelingen, figuurcorrectie, en permanente ontharing.

Je kan bij ons rekenen op een persoonlijk gericht deskundig behandelplan met daarbij een vrijblijvend eerlijk productadvies. De combinatie van deze 2 factoren zullen jouw brengen tot het gewenste doel en resultaat.

Zo gaat Instituut voor Huidverbetering en Huidverjonging Angenies te werk

Boek online je afspraak

Ontvang onze bevestiging

Huidonderzoek

Behandeling

Ben jij ook benieuwd naar onze aanpak?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, vertel me wat je wensen zijn, bij een lekkere kop koffie of thee en zo bewandelen we samen de weg naar een stralende, egale, mooie en gezonde huid!

Dit intakegesprek kan