Selecteer een pagina

Gelaat- en huidverzorging

Hoe bepaal je de correcte gelaat- en huidverzorging voor jouw huid?

Voorafgaand gaat Instituut voor huidverjonging steeds een wetenschappelijke huidanalyse uitvoeren, zodat wij exact weten welke werkpunten er zijn , om op die manier steeds het juiste product en/of behandeling te kunnen adviseren, aangepast aan uw persoonlijke analyse. Persoonlijke aanpak zal je ook merken in de spiegel!

Wij werken voor de gelaatsbehandelingen met de merken “Sothys”, “Mesoestetic” en “crystal clear”, deze topmerken zijn compleet, voor elk huidprobleem bieden ze de juiste oplossing wat huidverzorging betreft.

Sothys was en is mijn kindje aan huis, al 21 jaar werk ik zeer graag met deze producten, naast hun verzorgende make-up waar ik grote fan van ben!

Gelaatsverzorgingen zoals de klassieke, de meer geavanceerde zoals bv de 3Ha gelaatsverzorging, Energiegelaatsbehandeling Sothys in verschillende prijscategorieën, aangepast aan elk budget en elk huidtype.

Mesoestetic is er later bij gekomen door de succesvolle medische peelings ben ik uitgebreid met ook hun cosmedische gelaatsbehandelingen en hun medische thuisverzorgingsproducten. 3 maanden gebruikte ik enkel de producten en zag ik een immens groot verschil in de spiegel, daar deze producten nog meer werkstoffen bevatten.

Age is just a number

Mesoestetic is al meer dan 30 jaar pionier in de medische esthetiek. Deze cosmeutische anti-aging lijnen zijn speciefiek ontworpen om de verschillende stadia van huidveroudering tegen te gaan en uitermate geschikt voor de huidverzorging van bepaalde huidproblemen.

Er is een immens verschil tussen de traditionele cosmetica en de medisch onderbouwde, pharmaceutische cosmetica: veel hogere concentraties en hoge kwaliteitsnormen die enkel in de pharmaceutische industrie gebruikt mogen worden.

Mesoestetic_English_vdrone2

 

Energie C
Verhelderende éclat behandeling

éclat behandeling voor energie C - gelaat- en huidverzorging
éclat behandeling voor energie C - gelaat- en huidverzorging

Preventieve, verhelderende, antioxidante behandeling met een hoge concentratie aan vitamine C
Geschikt voor: Fijne lijntjes, expressierimpeltjes en droge/gedehydrateerde huid.

Collagen 360°
Verstevigende behandeling

verstevigende gelaat- en huidverzorging door collagen 360°

Verrijkt met een hoge concentratie aan gehydrauliseerd marine collageen.

Exclusief ontwikkeld om het continue collageenverlies tegen te gaan, de huidelasticiteit te verbeteren en de huid te voeden van binnenuit.

Geschikt voor: De verslapte huid, doffe huid, pigmentvlekken en rokershuid. Van 30 tot 40 jaar.

Stem cell
Bevat een hoge concentratie plantaardige stamcellen.

Stimuleert de celregeneratie, verstevigt het bindweefsel en verbetert de huidkwaliteit en –textuur.

gelaat- en huidverzorging behandeling met Stem Cell

gelaat- en huidverzorging behandeling met Stem Cell

Geschikt voor: De verslapte, gevoelige en reactieve huid.

Radiance DNA
Bevat in zijn formule het gepatenteerde, krachtige herstelcomplex. Zorgt voor een herstellend en hermoddelerend effect voor diepere rimpels.

De huid hervindt haar jeugdigheid, elasticiteit en stevigheid.

gelaat- en huidverzorging behandeling met Radiance DNA

gelaat- en huidverzorging behandeling met Radiance DNA

ULTIMATE WHITENING W+
Unieke lijn, verrijkt met white complex.

Egaliseert de teint, vermindert bruine vlekken, rimpels en fijne lijntjes, beschermt de huid tegen UV-stralen en vervuiling.

verrijkende gelaat- en huidverzorging door ultimate whitening W+

Geschikt voor: de verkleurde huid, donkere vlekken, ongelijkmatige teint.

→ Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.
Test ze! U zal versteld staan van hun ongezien resultaat!

 

 

 

Maak hier vandaag nog een afspraak en gebruik eindelijk producten en behandelingen die afgestemd zijn op je persoonlijke analyse! Resultaat gegarandeerd!

 

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.


* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.