Gelaat- en huidverzorging

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

Hoe bepaal je de correcte gelaat- en huidverzorging voor jouw huid?

Voorafgaand gaat Instituut voor huidverjonging steeds een wetenschappelijke huidanalyse uitvoeren, zodat wij exact weten welke werkpunten er zijn , om op die manier steeds het juiste product en/of behandeling te kunnen adviseren, aangepast aan uw persoonlijke analyse. Persoonlijke aanpak zal je ook merken in de spiegel!

Wij werken voor de gelaatsbehandelingen met de merken “Sothys”, “Mesoestetic” en “crystal clear”, deze topmerken zijn compleet, voor elk huidprobleem bieden ze de juiste oplossing wat huidverzorging betreft.

Sothys was en is mijn kindje aan huis, al 21 jaar werk ik zeer graag met deze producten, naast hun verzorgende make-up waar ik grote fan van ben!

Gelaatsverzorgingen zoals de klassieke, de meer geavanceerde zoals bv de 3Ha gelaatsverzorging, Energiegelaatsbehandeling Sothys in verschillende prijscategorieën, aangepast aan elk budget en elk huidtype.

Mesoestetic is er later bij gekomen door de succesvolle medische peelings ben ik uitgebreid met ook hun cosmedische gelaatsbehandelingen en hun medische thuisverzorgingsproducten. 3 maanden gebruikte ik enkel de producten en zag ik een immens groot verschil in de spiegel, daar deze producten nog meer werkstoffen bevatten.

Age is just a number

Mesoestetic is al meer dan 30 jaar pionier in de medische esthetiek. Deze cosmeutische anti-aging lijnen zijn speciefiek ontworpen om de verschillende stadia van huidveroudering tegen te gaan en uitermate geschikt voor de huidverzorging van bepaalde huidproblemen.

Er is een immens verschil tussen de traditionele cosmetica en de medisch onderbouwde, pharmaceutische cosmetica: veel hogere concentraties en hoge kwaliteitsnormen die enkel in de pharmaceutische industrie gebruikt mogen worden.

Mesoestetic_English_vdrone2

 

Energie C
Verhelderende éclat behandeling

éclat behandeling voor energie C - gelaat- en huidverzorging
éclat behandeling voor energie C - gelaat- en huidverzorging

Preventieve, verhelderende, antioxidante behandeling met een hoge concentratie aan vitamine C
Geschikt voor: Fijne lijntjes, expressierimpeltjes en droge/gedehydrateerde huid.

Collagen 360°
Verstevigende behandeling

verstevigende gelaat- en huidverzorging door collagen 360°

Verrijkt met een hoge concentratie aan gehydrauliseerd marine collageen.

Exclusief ontwikkeld om het continue collageenverlies tegen te gaan, de huidelasticiteit te verbeteren en de huid te voeden van binnenuit.

Geschikt voor: De verslapte huid, doffe huid, pigmentvlekken en rokershuid. Van 30 tot 40 jaar.

Stem cell
Bevat een hoge concentratie plantaardige stamcellen.

Stimuleert de celregeneratie, verstevigt het bindweefsel en verbetert de huidkwaliteit en –textuur.

gelaat- en huidverzorging behandeling met Stem Cell

gelaat- en huidverzorging behandeling met Stem Cell

Geschikt voor: De verslapte, gevoelige en reactieve huid.

Radiance DNA
Bevat in zijn formule het gepatenteerde, krachtige herstelcomplex. Zorgt voor een herstellend en hermoddelerend effect voor diepere rimpels.

De huid hervindt haar jeugdigheid, elasticiteit en stevigheid.

gelaat- en huidverzorging behandeling met Radiance DNA

gelaat- en huidverzorging behandeling met Radiance DNA

ULTIMATE WHITENING W+
Unieke lijn, verrijkt met white complex.

Egaliseert de teint, vermindert bruine vlekken, rimpels en fijne lijntjes, beschermt de huid tegen UV-stralen en vervuiling.

verrijkende gelaat- en huidverzorging door ultimate whitening W+

Geschikt voor: de verkleurde huid, donkere vlekken, ongelijkmatige teint.

→ Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.
Test ze! U zal versteld staan van hun ongezien resultaat!

 

 

Microdermabrasie behandeling (MDA) van Crystal Clear
Microdermabrasie van Crystal Clear is een huidpeeling, uitgevoerd door uw huidcoach Angenies met een doeltreffend apparaat van Crystal Clear voor de behandeling van uw huid tegen huidveroudering. Het verwijdert alle dode huidcellen en verplicht uw huid om zelf nieuwe en jonge huidcellen te vormen. Uw huid voelt onmiddellijk weer zacht aan u ziet er veel frisser uit. Ook uw rimpels worden minder zichtbaar.
De behandeling is veilig en is volledig pijnloos. Met een speciale pen reinigt uw huidcoach Angenies uw huid met microkristallen. De intensiteit van het programma wordt afgesteld op uw huidtype. Zo krijgt u altijd een persoonlijke behandeling.

Te verwachten resultaten*:
– Lichte pigmentvlekken, grove poriën en littekens bv. acne worden sterk verminderd
– Doffe en vale huid (rokershuid) straalt weer zoals weleer*
– Vette en onzuivere huid verdwijnt
– Fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar
– Zwarte puntjes worden verwijderd

De microdermabrasie behandeling (MDA) wordt uitgevoerd in meerdere sessies met een tussenpauze van een week. Uw huid doet het nodige werk van binnenuit en vormt nieuw jeugdige huidcellen. Microdermabrasie is een peeling d.m.v. kristallen die rechtstreeks op de huid geprojecteerd worden en die op een zachte wijze de bovenste huidlaag wegschraapt (pijnloos!), waardoor je eigen huid verplicht is van nieuwe jeugdige huid aan te maken. Dit noemt men celvernieuwing.
Tot uw 20ste levensjaar ondergaat uw huid een celvernieuwing om de 28 dagen, vanaf uw 20ste levensjaar verloopt dit proces trager. Uw huidcoach Angenies gaat bij aanvang uw huid wekelijks doen werken en wekelijks een nieuwe huid doen aanmaken, wat op zich al een verjonging gaat teweeg brengen. Rimpels worden minder diep, pigmenteringen verbleken, littekens, striemen en acnehuid gaan zichtbaar een verbetering krijgen. Door de behandeling worden nieuwe collageen-en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect van de microdermabrasie peeling zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een work-out voor het gelaat. Het aantal behandelingen met microdermabrasie die u nodig hebt is afhankelijk van de schade die uw huid heeft opgelopen.
Wanneer u diepe rimpels hebt of een sterk verhoornde huid (huidschilfertjes op elkaar), open poriën, littekens bv. ten gevolge van acne, enz.. zult u meerdere microdermabrasie behandelingen nodig hebben.
Neem contact op met uw huidcoach Angenies en doe eens een proefbehandeling voor uw ogen om het stralende effect te zien.

Reactie klant: “Mijn man wist niet waar ik mee bezig was, maar zelfs hij zei na enkele weken: “jij wordt er precies jonger op! “ Ik kreeg ook vele reacties van vrienden die me vroegen waar ik mee bezig was, omdat ik zo straalde.”

Reactie klant: “Hallo Angenies, het was lang geleden dat ik nog een Crystal Clear behandeling had gedaan, maar wat een verschil! Mijn huid straalt gewoon. Nog eens bedankt voor de gezellige ontvangst en je professionele behandeling en uitleg. Je mag dit op je website plaatsen in mijn naam.
Tot de volgende! Groetjes, Kathleen”

Als de huid terug gezond en ontvankelijk is, na de Microdermabrasie van Crystal Clear kuur, kan gestart worden met de Oxygène behandelingen van Crystal Clear. De resultaten van een oxygène (zuurstof) behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar. Lijntjes en rimpels worden opgevuld, acne littekens verdwijnen haast volledig.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen

 

gelaat- en huidverzorging oxygènebehandelingOxygènebehandeling
Als de huid terug gezond en ontvankelijk is, na een microdermabrasie behandeling van Crystal Clear, kan de oxygènebehandeling opgestart worden.
Oxygène (= zuurstof en hyaluronzuur) wordt tot in de lederhuid geblazen met een soort van jet-systeem, dat de rimpeltjes van binnenuit gaat opvullen.
Tot in de lederhuid geraken we met geen enkel andere behandeling als met de oxygènebehandeling. Ook is deze behandeling enorm geschikt voor acnehuiden, omdat het serum dat Angenies tot in de lederhuid blaast antibacterieel werkt! De oxygènebehandeling vereist minimum 5 sessies op 2,5 week tijd. Elke sessie duurt ongeveer 35 minuten. U kunt dit vergelijken met een reservoir dat gevuld wordt in minimum 5 behandelingen op zeer korte tijd van elkaar.
Dit geeft een ongeloofwaardige huidverbetering!* De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling nog 3 uur door, wat de celregeneratie stimuleert*.

Na dit Oxygène huidverjongingsprogramma onderhoudt u best uw huid om de 28 dagen (natuurlijke celvernieuwing nabootsen) met in het begin
van de week een microdermabrasie behandeling en op het einde van de week een oxygènebehandeling.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.

Thuisverzorging
Om maximale resultaten te bereiken is het belangrijk de richtlijnen van uw huidcoach Angenies te volgen met het gebruik van Crystal Clear
huidproducten voor thuisgebruik. Om allergische reacties te voorkomen en om uw huid optimaal te vernieuwen adviseren wij u tot minstens 4 dagen na een microdermabrasie behandeling geen enkel ander verzorgingsproduct te gebruiken dan een Crystal Clear product.
De Crystal Clear producten zijn immers afgestemd op de behandelingen en gaan zodoende het resultaat maximaal bevorderen.
Na dit huidverjongingsprogramma onderhouden we onze huid om de 28 dagen (natuurlijke celvernieuwing nabootsen) met in het begin van de
week een microdermabrasie behandeling en op het einde van de week een oxygènebehandeling.

Oxygen Therapy
Ontdek hoe u met Crystal Clear Zuurstofbehandeling ultieme schoonheid bereikt
Uitgelezen behandelingen die uitstekende resultaten geven: hier ziet u stapje voor stapje hoe…

1. Persoonlijk advies van Angenies
Uw huidcoach Angenies bespreekt uw huidproblemen met u en stelt een behandelingsprogramma op dat speciaal op uw behoeften is afgestemd.

2. Reiniging
De huid wordt grondig gereinigd met Crystal Clear Soothing Cleansing Gel om diepliggende onzuiverheden te verwijderen. Dan wordt de huid gepeeld met Crystal Clear Microdermabrasie om dode huidcellen te verwijderen en de huid ontvankelijker te maken voor de actieve bestanddelen van het serum.

3. Behandeling: Gezicht en hals
Het gepatenteerde Oxygen Serum wordt aangebracht en de Oxygenhandset wordt met opwaartse bewegingen over de huid gestreken, te beginnen bij de hals. Als de kop van de handset over het serum wordt gehaald, drukt de kracht van de zuurstof het serum in de diepere huidlagen. Deze handeling wordt herhaald tot het serum volledig door de huid is opgenomen. Lijntjes en rimpels worden meteen opgevuld en het vochtgehalte van de huid neemt van binnenuit toe.

4. Behandeling: Ogen
Er wordt een kleine hoeveelheid serum aangebracht op de gevoelige huid onder en rondom de ogen. De handset geeft een zachte stroom zuurstof vrij om fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Dezelfde handeling wordt toegepast op de oogleden en onder de wenkbrauwen. Dit heeft een onmiddellijk liftend effect op de vermoeide, verslapte huid onder de wenkbrauwboog.

5. Afronding van de behandeling
Ter afronding van de behandeling masseert uw huidcoach Angenies een mengsel van twee delen Brightening Complex en drie delen Skin Repair
Serum in uw huid. Dan wordt de huid met Revitalising Tonic bespoten om het vocht vast te houden en de huid een beschermend laagje te geven.

6. Verzorging thuis
Uw huidcoach Angenies adviseert u welke Crystal Clear huidverzorgingsproducten u thuis kunt gebruiken om een optimaal resultaat te behalen.

 

Maak hier vandaag nog een afspraak en gebruik eindelijk producten en behandelingen die afgestemd zijn op je persoonlijke analyse! Resultaat gegarandeerd!

 

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.


* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Prijsaanvraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Inschrijven

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
close-link