Tips & Tricks

Posted on 21 september-2017 By Angenies Somers

Tips voor huidverjonging en huidverbetering

Tips & tricks voor huidverjonging en huidverbetering

Deze rubriek biedt voor elke leeftijd heel wat informatie om uw huid gaaf en jong te houden,  zowel voor kinderen als vrouwen als mannen. Uw huidcoach Angenies kan uw huid gaaf houden, uw huid verbeteren en uw huid verjongen, maar even belangrijk is uw levensstijl wat betreft: dagdagelijks verzorgingsritueel, bewegen, eten, drinken en stress.

Zelf aan de slag

Tips & tricks voor huidverbetering1) De belangrijkste boosdoener voor uw huid is en blijft de zon, ook in de winter, zelfs als de zon niet schijnt. Gebruik de juiste zonnecrème in de juiste hoeveelheid dagelijks en leer ook uw kinderen deze gewoonte aan. Dit is een “must” zoals uw tanden poetsen en naar de tandarts gaan.

 

2) Maak er ook een gewoonte van om dagelijks een wandeling te maken en hierbij uw hoofd “leeg te maken”. Concentreer u op uw omgeving, dan vergeet u even de beslommeringen. Hiermee vermijdt u “negatieve stress”.

 

3) Koop en eet dagelijks verse groenten en fruit, liefst met afwisselende kleuren: uw huid haalt hieruit de nodige ingrediënten en houdt haar frisse look.

 

4) Na een correcte huidanalyse beveelt uw huidcoach Angenies u de juiste producten aan (de maximaal “5 must have”) met de juiste ingrediënten voor dagelijks gebruik. Leer samen met haar om de juiste producten in de juiste hoeveelheid op het juiste moment te gebruiken. Oefen zolang tot het spontaan gebeurt!

 

Neem voor uzelf elke dag de tijd om bovenstaande 4 tips stipt op te volgen: dat is wat uw huid vraagt en wij luisteren naar uw huid.

 

 

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

 

Comments are closed.