Wallen en kringen? Ziet u er ook steeds vermoeid uit?

 

Wallen en donkere kringen onder de ogen? Heeft u ook steeds een vermoeide blik?

 

 

 

 

Maak eindelijk komaf met wallen en kringen, vochtophoping, vermoeide blik met de keuze uit 2 technieken :
1) Oogcontourbehandeling met de medische peelings tegen wallen en kringen, vermoeide blik+ ondersteunend thuisverzorgingsproduct

 

 

5 peelingoogcontourbehandelingen + aangepaste oogcontourverzorging voor thuis

365€ i.p.v. 455€
UW VOORDEEL: 90€

 

 

2) Plaatselijke FRACTORAbehandeling tegen wallen en kringen, vermoeide blik : 1 behandeling om de 4 weken

Wegens groot succes , kan u tijdens de maanden juli en augustus ook nog genieten van deze promotie!

Nu 275€

ADVIES:

Indien je echt donkere kringen en wallen hebt raden wij je aan van het product spot eraser (59€) te gebruiken in combinatie met je aangepaste oogcrème.
Breng na het reinigen van de huid, enkel ’s avonds de spot eraser plaatselijk aan op de hyperpigmentaties , gevolgd door je aangepaste oogcrème (geadviseerd door je huidsspecialiste)
Ook ideaal om op de handen aan te brengen , die we vaak vergeten en waar we op termijn heel vaak pigmentvlekken krijgen.

Actieve substanties:
– Garden cress: anti-oxidant, verbleekt bestaande donkere vlekken
– Glycolic acid : celvernieuwing
– Retinol: anti-rimpel

 

Geniet opnieuw van een uitgeruste, stralende blik!

 

 

 

Ontdek een ware huidverbetering dankzij LEDTHERAPIE

 

 

MIRACLES DON’T EXIST, SECRETS DO!

 

Intense led light facial system

Wat is LED FOTOTHERAPIE?
LED-fototherapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid.

LED-fototherapie zal bijdragen tot het verwijderen van fijne lijntjes, vervagen van diepe rimpels, verkleinen van de poriën, geeft een liftend effect, en is tevens zeer effectief voor andere huidproblemen zoals acné, rosacea, eczeem en psoriasis.

DE METHODE
Wat gebeurt er tijdens een LUMI 8 behandeling?

Het is klinisch bewezen dat Intens LED licht de stimulatie van de fibroblasten en de collageenvorming alsook de celstofwisseling en bloedcirculatie versnellen en verbeteren.

LED energie stimuleert de celgroei, regeneratie en ontgifting van de huid die noodzakelijk is om onze huid te verbeteren en te genezen (na bv een FRACTORAbehandeling, of medische peelings)
LUMI 8 heeft 8 programma’s waarbij meer dan 1300 LED’s om een optimaal resultaat te geven aangepast aan uw wetenschappelijke huidanalyse.
Behandelingen met LED-lichttherapie geven resultaten zonder gebruik te maken van schadelijke UVA en UVB-stralen. LED-lichttherapie zorgt voor een veilige, diepe penetratie van het licht voor gegarandeerd resultaat.

COMFORT EN VEILIGHEID
In tegenstelling tot zoveel esthetische behandelingen die worden aangeboden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning.

WANNEER KAN IK DUIDELIJKE ZICHTBARE RESULTATEN VERWACHTEN?
De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar in combinatie met de kuur medische peelings, medische gelaatsbehandelingen zijn de resultaten nog beter en doeltreffender. Of na de kuur medische peels 1x per week je huid onderhouden met LEDTHERAPIE geeft een serieuze meerwaarde.

POWER WAVE CYCLE: (gepatenteerd)
De LUMI 8 technologie omvat een unieke cyclus die zorgt voor nog betere resultaten. Door een pulse-cyclus gaat de huid constant stimulaties krijgen zodat deze niet gewoon wordt aan de toegediende lichtenergie en op die manier de huid continu geprikkeld wordt om op die manier eigen collageen en elastine aan te maken en de resultaten vlugger zichtbaar worden.

GOLFLENGTES
De 590nm intens LED licht (geel) heeft de 2 meest begeerde objectieven voor huidverjonging:
1. Verhogen en verbeteren van de collageenaanmaak en -structuur
2. Uitstellen van de afbraak van het bestaand collageen ( reductie van de MMP1) = Huidverjonging en collageenstimulatie

De 630nm intens LED licht (rood) stimuleert nieuwe celprofilatie en versnelt de weefselgenezing voor anti-aging behandelingen door het bereiken van 2 gewenste effecten:
1. Versnelt het weefselgenezingsproces door de herstelfasen van de proliferatieve fase te stimuleren
2. Vertraagt de afbraak van het bestaande collageen