Hoe kan ik thuis voor celvernieuwing zorgen?

Afbeelding brightening peel booster

Waarom is celvernieuwing belangrijk? (zeker na een lange winterperiode)
Ze hebben het doel om de bovenste huidlagen te vernietigen, waardoor necrose optreedt en de huid zich uit noodzaak opnieuw moet opbouwen.

Afhankelijk van het soort zuur, de PH-waarde kan de huid er aanzienlijk jonger uitzien, omdat producten beter zullen worden opgenomen , de aanmaak van collageen wordt versterkt en het collageen zal zich herstructureren.

Hoe doen we dat nu thuis?
Gebruik ’s avonds na de reiniging (melk en tonic) :
– of de brightening peel booster:

Is een verhelderende en regenererende gel die hyperpigmentatie, ongelijke teint, onvolkomenheden en tekenen van veroudering tegengaat. Brightening peel booster vermindert de melanogene activiteit waardoor pigmentatie vermindert. Verbetert het vermogen van de huid om vocht vast te houden, stimuleert de celvernieuwing en vermindert pigmentvlekken en oneffenheden. Poriën worden zichtbaar kleiner.

– of de Glycorepair:

Regenererende gel, die de celvernieuwing versnelt en de dode huidcellen verwijdert. Heeft een olie regulerende actie en werkt op mee-eters. Verheldert de huid. Bij dagelijks gebruik kan dit helpen tegen openstaande poriën en hyperkeratose

– of de Recurfacing peel booster :

Is een lichte en goed absorberende crème, geschikt voor de vette huid. Elimineert de tekenen van huidveroudering

afhankelijk van jouw huidtype kies je voor een aangepaste celvernieuwer.

Gebruiksaanwijzing: gewoon aanbrengen, niet afspoelen.

Doe jij al aan celvernieuwing thuis?

Bestel hieronder snel jouw aangepast product, indien je hier vragen over zou hebben welk product nu geschikt is voor jouw huid, contacteer me , ik geef je graag persoonlijk advies.

Ik wens iedereen alvast een heerlijk zonnig paasweekend!

Je huidcoach,
Angenies