Een mooiere, jongere huid: dromen we daar allemaal niet van?

Verzorgingsadvies

Het is een wisselwerking tussen jou en je huidcoach…..

De huidcoach en de klant

Dagelijks kom ik in mijn praktijk mensen tegen die alles verwachten van de behandelingen in het instituut, ik merk vaak dat ze mijn advies voor thuis niet nauwkeurig opvolgen en dat is echt zonde.

Gelukkig heb ik ook andere klanten die dit wel doen en hun resultaat is daar dan ook zichtbaar, ze zijn tevreden , ik heb hen van een bepaald probleem verlost en ze stralen en blaken van zelfvertrouwen….daar doe ik het ook voor!

Het geeft mij zo een goed gevoel dat ik anderen gelukkig kan maken!

Echter merk ik nog vaak dat de verwachtingen zeer hoog liggen, ik kan jullie huid echt verbeteren , maar ik kan (nog) niet toveren.

Al onze technieken zijn non-invasief, met de geringste downtown periode , om de veroudering tegen te gaan, rimpels te verminderen, littekens te verminderen, pigment te verminderen en te voorkomen, couperose minder zichtbaar maken,  huidstructuur te verbeteren, opname van producten te verbeteren, enz..

Vandaar dat ik ook zoveel tijd spendeer aan een juiste en correcte huidanalyse met een persoonlijk gesprek, dat is de basis, zodat jullie weten wat jullie mogen en kunnen verwachten.

Daarbij spendeer ik ook heel veel tijd aan de opvolging van mijn cliënten, zodat zij steeds het juiste advies op de juiste moment krijgen en het maximale resultaten kunnen en mogen verwachten mits mijn opvolging na te komen.

Volgens de wetenschap is biologische huidverjonging mogelijk op vijf manieren mogelijk:

  1. Peelings
  2. Insluizen van producten (microneedling)
  3. Lichttherapie met hoog energetisch licht en laag energetisch licht (LEDtherapie/ Fractora)
  4. Stimulatie van collageen , elastine en hyaluron (Firm)
  5. Voedingssuplementen (Mesocaps aangepast aan het doel)

Ook voor de klanten van mijn webshop, zal ik steeds binnen de 24u hen beantwoorden op hun persoonlijke vragen via mail en geef ik heel graag persoonlijk advies met de aangepaste stalen en zelfs met de uitleg hoe ze een bepaald product dienen te gebruiken.   

Ik  vind het soms jammer, dat sommigen hun eigen weg volgen en op die manier ook minder resultaat verkrijgen en op die manier ook minder tevreden blijken?

Daarom geef ik jullie één advies, laat je coachen door éénzelfde persoon, laat regelmatig een huidanalyse doen …..laat je huid hertesten…. Of stel je vragen per mail, zodat jullie persoonlijk advies krijgen.

Persoonlijke benadering  en opvolging geeft de beste resultaten, daar ben ik alvast van overtuigd!  

Wil jij ook eens werk maken van eindelijk resultaat te hebben met de juiste behandelingen en/of producten?

Maak vandaag nog een afspraak of stuur je persoonlijke vraag vandaag nog per mail en krijg GRATIS advies en/of kortingscodes.

Ik coach je van A tot Z tot in de puntjes…. Mijn doel is jou doen stralen!

Ik wens jullie alvast een zonnig en stralende lente zowel vanbinnen al vanbuiten! 😊

Je huidcoach Angenies