Voor thuis

Posted on 26 september-2017 By Angenies Somers

Horst Tappert jonge huid huidcoach AngeniesWallen onder uw ogen? De eenvoudigste en goedkoopste manier om donkere kringen minder te laten opvallen is camouflage. Vooral cosmeticaproducten met reflecterende deeltjes kunnen wonderen doen. Drie nieuwe oogcontourproducten van Sothys met direct resultaat voor vrouwen en mannen!

1) ‘s Morgens: Roll-on anti-poches/anti-fatigue: een ijskoude Sothys oogroller voor directe ontzwelling van uw wallen: een plantaardig anti-wallen complex op basis van extract van lipune zaad. Leg deze applicator met metalen kogel ‘s avonds in uw koelkast en rol uw wallen ’s morgens weg. Het laat een dunne laag gel achter op de oogcontouren om wallen meteen te ontzwellen: € 44.

2) Correcteur anti-cernes van Sothys: Werkzame ingrediënten: vitamine PP, gist extract. Deze correctiecrème, verrijkt met specifieke werkstoffen in een poederige, gekleurde emulsie, corrigeert kringen en donkere wallen onder uw ogen: € 34.

3) ’s Avonds wilt u er stralend uitzien: Soin regard multi-actions van Sothys: reflecteert het licht om lijntjes te doen vervagen. Deze verfijnde en delicate samenstelling is verrijkt met actieve bestanddelen die speciaal geselecteerd zijn voor een stralend effect zonder rimpels, kringen en wallen en een werking die gericht is op een jeugdige blik: € 54.
Ziet u er steeds vermoeid uit ’s morgens?
Fractora eye lift is de nieuwste technologie die radiofrequentie gebruikt en door Angenies met succes wordt toegepast. Fractora stimuleert uw huid tot een natuurlijk genezingsproces, wat resulteert in een steviger, jonger uitziende huid. De behandeling duurt slechts een paar minuten en verstevigt de huid onder uw ogen. Het resultaat is grandioos.

 

Uzelf ontharen, tips van huidcoach Angenies
Thuis uzelf ontharen (bovenlip, oksels) met laser
Er zijn inmiddels meerdere apparaten op de markt om thuis uw haren te kunnen weglaseren. Dit lijkt een handige oplossing te zijn voor de ogenschijnlijk dure kost die uw huidcoach berekent voor een laserbehandeling met E-lase. Bovendien kunt u met het apparaat gewoon thuis werken op een tijdstip dat u het beste uitkomt. De werking van de laser voor thuisgebruik is dezelfde als bij de apparaten in schoonheidssalons en huidverjongingsinstituten. Echter is de kracht van deze “thuis laser” veel lager waardoor er weinig of geen ontharingsresultaat geboekt wordt. De reacties zijn wisselend, sommige mensen bemerken helemaal geen resultaat, anderen merken op dat hun haargroei ietwat is verminderd. Maar het lijkt erop dat definitief ontharen met dit soort apparatuur niet gaat lukken. Voor een gespecialiseerd instituut is het ook veel gemakkelijker om een professioneel laserapparaat te bedienen, daar heeft men immers de juiste kennis en ervaring om met een dergelijk apparaat om te gaan. Een ander nadeel van de “thuis lasers “ is: het duurt enorm lang door de kleine behandelingskop van het “thuis lasertje”.

Must have-top 5 voor thuis:

Bij elk huidtype hoort een persoonlijk verzorgingsplan.

U kunt in de winkel, het schoonheidsinstituut, het grootwarenhuis en op internet kiezen uit tientallen, zelfs een duizendtal producten, maar u heeft er niet meer nodig dan maximum 5: de “5 must have”.

Een reiniger, een tonic, een peeling, een 24u crème en een zonnebrandcrème. Het is reuze simpel: houdt u aan uw persoonlijk stappenplan. Uw huid wordt mooier dan ooit binnen 1 maand. Fris, gezond en stralend. Vraag uw huidcoach voor een gratis advies. Dit advies gaat om de juiste producten met de juiste ingrediënten in de juiste concentratie voor de conditie van uw huid op moment van analyse. De conditie van uw huid zal duidelijk verbeteren binnen de maand en bij een nieuwe check-up zal de frequentie en de hoeveelheid voor gebruik van deze “5 must have” producten aangepast worden. Na verloop van 6 maanden kunnen ook de “5 must have producten” aangepast worden omdat uw huid niet meer dof, gevoelig, droog of vettig is.

De 5 must-have producten van Excellence volgens huidcoach Angenies
De juiste reiniger voor uw huid: omdat het allemaal begint met een schone huid! Een cleanser, ook wel gezichts- of lichaamsreiniger genoemd, is een must, wat voor huidtype u ook heeft. In de loop van de dag en de nacht stapelen zich talg en dode huidcellen op. Ook luchtvervuiling laat sporen achter op uw huid. Als u deze reinger niet ’s morgens en ’s avonds gebruikt, zal uw huid er dof en onregelmatig blijven uitzien en hebt u meer kans, zelfs de garantie om puistjes en rimpels te krijgen. Als u de juiste reiniger niet en ’s morgens en ’s avonds gebruikt hoeft u ook niet verder te lezen! Dan is het vervolg complete onzin en weggegooid geld! Bel of e-mail compleet vrijblijvend naar uw huidcoach Angenies!

De juiste tonic: dit is misschien een minder bekend product. Het is bedoeld om uw gezicht op te frissen na het reinigen, maar het kan nog veel meer. Een goede toner bevat ook stoffen die uw huid kalmeren en beschermen. Als uw huid erg vet is, kan gebruik van een toner voldoende zijn en een moisturizer (crème) zelfs vervangen.

De juiste peeling: Ook dit is opnieuw een minder bekend product. Dit product haalt dagelijks het laagje dode huidcellen van uw gelaat, waardoor uw huid frisser, egaler en stralender wordt. U ziet het resultaat zeker al binnen enkele weken. Goede exfoliants zijn glycolzuur (voor de droge, door de zon beschadigde en wat oudere huid) en salicylzuur (voor de vette huid met onzuiverheden en voor de gevoelige huid). De werkzame ingrediënten moeten in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Instituut voor huidverjonging Angenies adviseert de juiste ingrediënten met de juiste concentratie voor uw huid. In concreto putten wij uit 3 professionele productlines: Sothys, Atache en Crystal Clear.

De juiste moisturizer of crème. Dagelijks smeren haalt zeker je rimpels niet weg, maar lijntjes en rimpeltjes vallen wel minder op als je huid beter vocht kan vasthouden en beschermd is tegen uitdroging. Een goede moisturizer bevat bovendien stoffen die de beschermende functie van de huid herstellen, irritatie verhelpen en de komst van nieuwe rimpels vertragen.

De juiste zonnebrandcrème. De zon is de grootste vijand van uw huid en de nummer één veroorzaker van rimpels, pigmentvlekken en andere verouderingsverschijnselen. Als afsluiting van uw dagelijkse verzorgingsritueel is het smeren met een zonnefilter van minimaal SPF 15 daarom een absolute must. Zomer en winter, zelfs als de lucht compleet zwart is. Wie hier jong mee begint (als baby dus), houdt gegarandeerd een egale en vrijwel rimpelloze huid tot op hoge leeftijd. Bovendien verlaagt u op deze manier het risico op het krijgen van huidkanker (dodelijke huidkanker verdubbelt in de Benelux elke 10 jaar). Zeker ook een dagelijkse must voor baby’s en kinderen! Oefenen tot het spontaan wordt toegepast!

Tips voor thuis van huidcoach Angenies

 

Leer samen met uw huidcoach Angenies om de dagdagelijkse behandelingen correct uit te voeren: het juiste product in de juiste hoeveelheid op het juiste moment.

Geheugensteuntje:

1) Reiniger: en ’s morgens en ’s avonds; reiniger vergeten, vergeet dan ook de rest (maar niet de zonnecrème)

2) Zonnecrème SPF 15 of liefst hoger alvorens buiten te komen!

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Comments are closed.