Fractora behandeling

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

  • Wij luisteren naar uw huid

FRACTORA BEHANDELING

Wilt u uw huid verbeteren en verjongen?

Dan is de Fractora behandeling van Invasix bij Instituut voor huidverjonging Angenies, een techniek die verschillende huidproblematieken tegelijkertijd kan aanpakken!

WAT IS EEN FRACTORA BEHANDELING?
De Fractora behandeling van Instituut voor huidverjonging Angenies is de nieuwste generatie fraxel radiofrequentie. De behandeling breekt oude onderhuidse vezels af met fijne micropennen en maakt zo plaats voor nieuw collageen en elastine.

Op die manier zorgt de Fractora behandeling voor een vernieuwde huid die er veel egaler, gezonder en jonger uitziet. Het resultaat is meteen zichtbaar en de herstelperiode is zeer kort. Op die manier kunnen we verschillende problematieken, zoals diepe rimpels, littekens van acné, couperose, pigmentvlekken, striemen, enz… aanpakken.

Fractora van INVASIX, het bewezen revolutionaire verschil tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding van de Benelux.
De innoverende technologie die uw verwachtingen definitief waarmaakt voor een natuurlijke facelift (weg met de rimpels,…) zonder snijden. *

Fractora van INVASIX is uitermate geschikt om uw huid een nieuwe look te geven: weg die diepe fronsrimpels, weg die couperose (rosacea), vermindert drastisch de zichtbaarheid van littekens van acne, striemen ….

Fractora™ is de eerste, gefractioneerde behandeling met bipolaire radiofrequentie. Gefractioneerde ablatie van de huid en herstructurering van het dieper gelegen weefsel verstrakt de huid, vermindert rimpels en verwijdert de vetcellen. Zonder snijden, zonder injecties van lichaamsvreemde stoffen, weinig pijn, met snel herstel, zeg maar vernieuwing van de huid, zonder veel nazorg*. Vanaf de eerste behandeling een spectaculair resultaat*.

VOOR WIE IS DE FRACTORA BEHANDELING?

Wilt u uw huid vernieuwen en verjongen zonder een chirurgische ingreep? Of wilt u uw littekens behandelen? Dan is de Fractora behandeling een ideale oplossing voor u.

De Fractora behandeling vermindert en verwijdert fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acnelittekens. De methode wordt in de VS ook veelvuldig gebruikt voor mini-facelifts.

 

Kom ik in aanmerking voor een Fractora-behandeling?
U wordt ouder en uw huid verliest zijn elasticiteit (elastine). Rimpels duiken op en worden elke dag groter en dieper. Uw teint wordt doffer, u zit minder strak in het vel, uw lichaamscontour verslapt, sommige zones worden gevoeliger voor dat extra laagje vet. Kortom, veel kleine ergernissen eigen aan het verouderingsproces.

Veel gestelde vragen : 

Wat zijn de voordelen van gefractioneerde energie? 

Een Fractora behandeling met gefractioneerde energie levert uitstekende resultaten en verbetert het uitzicht van oudere huid aanzienlijk. Bovendien hoeven patiënten niet lang te herstellen.

Verschillende wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten van de Fractora behandeling. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de studie “Fractora™ RF Technology Achieves Excellent Results” van The Aesthetic Guide (January/February 2013).”

Wat zijn de voordelen van RF-energie? 

Een Fractora behandeling warmt de huid gecontroleerd op met RF-energie waardoor:

  • uw diepe collageen verstevigt
  • het uitzicht van uw rimpels verbetert
  • uw huid vernieuwt op een zachte, fractionele manier
  • uw teint en huidtextuur verbetert zodat u er stralender uitziet

Waarom is een Fractorabehandeling beter dan een FRAXEL LASERBEHANDELING? 

Een Fractora behandeling gebruikt gefractioneerde energie in de plaats van lasers om uw huid te verbeteren. Daardoor loopt u geen kans op laserlittekens.

Fractionele lasertherapie is bovendien een verouderde manier om littekens te behandelen. De nieuwere Fractora technologie is snellerveiliger en effectiever dan een fraxel laserbehandeling (ook wel fractional laser behandeling).

Wanneer zie ik resultaat na mijn Fractorabehandeling? 

Soms is het resultaat onmiddellijk zichtbaar, maar doorgaans duurt het 2 weken tot 3 maanden voor u het effect duidelijk ziet.

Welke nazorg is vereist na een Fractorabehandeling? 

Na een Fractora behandeling dient u de behandelde zone(s) vochtig te houden met een post-procedure crème en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht te vermijden. Uw huidspecialiste geeft het aangepaste advies en volgt het op.

Wanneer kan en mag ik opnieuw make-up aanbrengen na een Fractorabehandeling? 

U kunt 1 tot 2 dagen na de Fractora behandeling weer make-up aanbrengen. Vraag advies aan uw huidspecialiste.

Hoeveel kost een Fractorabehandeling? 

Het aantal sessies verschilt van persoon tot persoon (1 tot 3 sessies). Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u een beter idee van de totale kostprijs.

Maak hier uw afspraak voor vrijblijvend advies.

Littekenbehandeling voor en na: 

Littekens voor en na Fractora behandelingLittekens voor en na Fractora behandeling

Striemenbehandeling voor en na: 

Striemen voor en na Fractora behandelingStriemen voor en na Fractora behandeling

Anti – ageing voor en na: 

Anti - ageing voor en na Fractora behandelingAnti - ageing voor en na Fractora behandeling

CONSULTATIE EN ADVIES

Instituut voor huidverjonging Angenies staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, problemen en wensen eerst tijdens een consultatie eventueel voorafgaand met een wetenschappelijke huidanalyse.  Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Fractora behandeling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.

Knop maak een afspraak zie link : https://www.body-skin-clinic.be/fractora-behandeling

 

Fractora behandeling bij Angenies Huidverjonging

 

Met de Fractora van Invasix zijn er 4 verschillende behandelingen mogelijk:

 

1.1 Fractora Resurfacing (fractionele huidvernieuwing/verbetering/acne/rimpels/pigmentatievlekken)
1.2 Fractora Firm huidverstrakking: thermische huidversteviging
1.3 Fractora TiteFx: figuurcorrectie
1.4 FracTotal Facial: dit is een combinatie van de “Fractora fractionele huidvernieuwing “en de “Fractora Firm”

 

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Prijsaanvraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.