Waarom de FRACTORAtechniek voor huidverbetering?

Waarom ben ikzelf zo overtuigd over de FRACTORA techniek voor huidverbetering?

Ook voor en na plastische ingrepen haal je een serieus voordeel met de fractorabehandelingen, ik spreek van eigen ondervinding. Al jaren kampte ikzelf met een complex over mijn dubbele kin. Ik ben slank , maar had door erfelijke oorzaken een echte dubbele kin. Ik wilde er echt vanaf! zo gezegd zo gedaan. Op voorhand liet ik me behandelen met de FRACTORA om mijn eigen huidskwaliteit te verbeteren. Meer elasticiteit, eigen collageenaanmaak. Ik ging op consultatie en ze adviseerden me een liposuctie aan van de onderkin. Een lifting van de hals zal niet nodig zijn (dat was heel wat geld bespaard!) , want jouw huid is nog zo elastisch op jouw leeftijd!? …. Hoe doe je dat? Uiteraard vertelde ik dat ik aan de bron zat en de FRACTORA laser ook voor mijn eigen huid gebruikte. De arts wist hiermee al direct genoeg . Ook nadien zal ik me nog laten behandelen met de FRACTORA, al moet ik nu eventjes wachten tot het helemaal hersteld is. Ik ben eindelijk van mijn complex vanaf en voel me veel zelfzekerder! Nog meer ben ikzelf overtuigd van de FRACTORAbehandelingen!

Vele vragen me…. ja maar nu? Als de lente begint, je mag dan niet in de zon? Ik kan jullie maar één raad geven, blijf uit de zon met je huid of minstens beschermd met een spf 50 om de 2uur aangebracht.(kan je onbezorgd genieten), op die manier is het geen enkel probleem de FRACTORAbehandelingen nu nog op te starten. Ik zie heel veel zonbeschadigde decolletés, diepe rimpels, pigmentatieproblemen , allemaal veroorzaakt door de zon, voor maar heel eventjes te kunnen genieten van een gebruinde huid? Doe het aub niet , je krijgt er echt spijt van later! Beter voorkomen dan genezen en dat wil zeker niet zeggen dat je niet meer in het zonnetje mag! Een verwittigd persoon is er 2 waard!

Hieronder enkele foto’s voor mijn ingreep:

Rechtse persoon ben ik bij een onbewust genomen foto waar je duidelijk mijn dubbele kin ziet.

Als ik wist dat er een foto werd genomen deed ik al mijn hals bewust naar boven.

Net na de operatie (liposuctie)

1 dag later (nog gezwollen maar al zo een resultaat en niets loshangende huid dankzij de FRACTORA)

VOOR FRACTORA en LIPOSUCTIE

NA FRACTORA EN LIPOSUCTIE


 

Inschrijven

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
close-link