Meerdere huidproblemen tegelijkertijd opgelost in één behandeling met een snel resultaat!?

Verschillende huidproblemen aanpakken in één behandeling?

Ik wilde graag een behandeling kunnen aanbieden, klanten kunnen helpen, die vele problematieken tegelijkertijd aanpakt! ….zoals :

littekens van acné, couperose, pigmentvlekken, open poriën, huidstructuur verbeteren, rimpels, ….

….en dat alles in één behandeling met een zeer sterk resultaat in een zo kort mogelijke tijd.

Ik ga hiernaar op zoek en mijn droom werd werkelijkheid…..eindelijk een behandeling die het allemaal doet !

Wat nu?

Doe ik het wel of doe ik het niet? Dilemma….

Nog geen moment spijt heb ik hiervan gehad!

Wat een “waauw” effect !

Aan de hand van de foto’s kan ik het resultaat perfect tonen aan mijn klanten….. een jongen die al zoveel gedaan had voor zijn littekens van acné in zijn gezicht heb ik zo blij gemaakt…. klanten met pigmentvlekken, heb ik van hun complex afgeholpen, klanten met een grove huidstructuur, rimpels, wallen onder de ogen, enz…

 

Hoe werkt die Fractorabehandeling nu eigenlijk zodat deze verschillende huidproblemen tegelijkertijd kan aanpakken? 

Bij FRACTORA vernieuwt een matrix micropennen de huid.

De patiënt dient rekening te houden dat de huid 2 dagen rood kan zien.

De energie via de RF warmt de huid op tot 41° Celsius. Dat is precies de temperatuur waarbij je collageenaanmaak wordt aangewakkerd. Na een tiental dagen begint de aanmaak van nieuw collageen effectief.

Doordat de huid zich continu vernieuwt vanuit de diepere huidlagen en deze continu dient te werken van binnenuit , krijg je uitwendig een egale gladde huid, zonder oneffenheden, oedeemvorming (wallen) verkleuringen, coagulatie van de bloedvaatjes (couperose) ,enz… wat resulteert in een prachtige huid!

Kortom het is een droombehandeling en ik heb er al heel veel mensen mee geholpen, een boost aan hun zelfvertrouwen!

Heerlijk toch!?