Selecteer een pagina

Van dubbele kin naar strakke onderkin

Zelf had ik al in mijn puberteitsjaren een grondige hekel aan mijn dubbele onderkin. Die heb ik geërfd van mijn grootmoeder en van mijn vader. Op elke foto van mezelf zag ik maar één ding en dat was die dubbele kin. Zo ging ik op zoek naar allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes om die onderkin weg te werken (massages, suikervrije kauwgom, oefeningen waarvoor ik te weinig geduld kon opbrengen, cosmetica, make-up…). Niets hielp echt afdoende en definitief.

De oorzaak van de dubbele kin is ophoping van vetcellen en verslapping van de huid door overgewicht of door erfelijke oorzaken.

Behandelingen voor een dubbele kin

Plastische chirurgie door plastisch chirurg

Plastische chirurgie wordt toegepast door een erkend plastisch chirurg op een jonge huid (tot 35 jaar). Het litteken zit onder de kin en is dus quasi onzichtbaar. Bij oudere mensen wordt een paar centimeter van de huid weggesneden, zeg maar een lifting van de onderkant van het gezicht.

U kunt dezelfde dag nog naar huis.  Aanvankelijk kunnen er bloeduitstortingen en zwelling optreden, maar die verdwijnen spontaan. In het begin zijn de littekens dik en rood, maar na een tijd vervagen ze. Ze blijven wel zichtbaar, maar vallen weinig op onder de kin.

Fractora Firm door uw huidcoach Angenies

Schrikt plastische chirurgie je af en wil je toch snel van die vervelende onderkin af, dan is Fractora Firm voor jou de meest geschikte techniek.

Fractora van Invasix helpt jouw huid om van binnenuit collageen en elastine aan te maken met een opmerkelijk resultaat vanaf de eerste beurt!

De vetcellen worden vernietigd en door de huid natuurlijk afgevoerd, zodat een mooie gave en strakke onderkin een blijvend resultaat is. Deze methode is niet zo pijnlijk en vergt geen of slechts beperkte nazorg.

Fractora Firm wordt in kuur gevolgd: 1 behandeling per week en dit 7 weken lang (6+1). U kunt dit best combineren met een aangepaste Atache gelaatsverzorging. Uw huid wordt eerst gereinigd; dan behandelt Angenies u gedurende 20 minuten met de Firm en als de huid in de dermis is opgewarmd tot 40° (niet zo pijnlijk, zelfs aangenaam) krijgt u een Atache gelaatsverzorging. De huid zal de ingrediënten eens zo goed opnemen, daar de dermis in werking is gezet door de Firm behandeling.
Er wordt steeds een persoonlijke aanpak gehanteerd; de eerste keer neemt uw huidcoach Angenies rustig de tijd om een programma op te maken.

Tip van uw huidcoach Angenies Somers

Een snelle, tijdelijke oplossing is make-up. U kunt de onderkin maskeren door de juiste make-up te gebruiken. Uw nek lijkt langer door het creëren van schaduwen. 

Hiervoor gebruikt uw huidcoach Angenies een mat poeder dat twee tinten donkerder is dan je huidskleur. Met behulp van de kwast wordt een schaduw gelegd net langs uw kaaklijn. De schaduw geeft uw kaak meer vorm en uw dubbele kin zal minder opvallen. Van dichtbij ziet het er zeer natuurlijk uit en daarom is deze methode ook geschikt voor mannen.

De vrouwen kunnen eventueel ook nog de aandacht verplaatsen naar de ogen en jukbeenderen door ook andere make-up te gebruiken.