Selecteer een pagina

Huidaandoeningen aanpakken

Huidaandoeningen aanpakken bij Angenies Instituut

Bij Instituut voor huidverjonging Angenies kan u terecht om verschillende huidaandoeningen te behandelen.

1. De professionele huidmeting

Welke huidproblemen of -aandoeningen heb ik? Welke moet ik aanpakken? En hoe kan ik dat doen op de juiste manier?

Een wetenschappelijke huidanalyse is de eerste stap voor een persoonlijke verzorging .
De huid is een dynamisch organisme en net daardoor veranderen haar noden continu. Vandaar bieden wij op basis van de staat van uw huid een behandeling op maat aan.

Onze wetenschappelijke huidanalyse werkt met een specifiek systeem van beeldvorming,
een micro-camera en een meetsonde. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd
beeld  vormen van uw huid en een specifieke oplossing bieden voor ieder huidprobleem.

Wij maken een persoonlijk behandelplan op gebaseerd op uw analyse,  u krijgt het dezelfde dag nog in uw mailbox. We bespreken dit samen om zo een specifiek programma op te maken afgestemd op uw tijd en uw budget. Zo kunnen wij steeds op het juiste moment de juiste behandelingen en producten adviseren en dat zal u zien in de spiegel!

De na-analyses voor opvolging zijn GRATIS voor diegenen die de behandelingen en producten aankopen in ons Instituut.

2. Speciaal tarief voor jongeren : Acné, onzuivere huid, zwarte puntjes, … ?

huidaandoening acné bij jongeren

Voor onze jongeren tot 18 jaar hebben wij een speciaal tarief om hen meteen op het juiste spoor te zetten. Zowel voor de thuisverzorging als voor de behandelingen. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals onze peelings met Ledtherapie, specifieke gelaatsbehandelingen en de juiste producten voor de thuisbehandeling.

3. De huid onderhouden en huidveroudering tegen gaan?  (vanaf 25 jaar)

Na de wetenschappelijke huidanalyse, maken we een persoonlijk behandelplan op. Ik luister naar wat u graag beter wil, en zal daar de geschikte oplossing voor zoeken. Dit kan met onze Fractorabehandelingen, Microneedling, medische peelings en LEDtherapie, gelaatsverzorgingen en medicosmeceutische behandelingen.

4. Huidstructuur, rimpels, huidproblemen zoals rosacea of couperose, striemen of littekens aanpakken

huidaandoening couperose aanpakken     huidaandoening aanpakken   huidaandoening rimpels aanpakken

Laat je behandelen met medische peelings en Ledtherapie, Microneedling en Fractora.

5. Lifting van de huid?

lifting van de huid

Laat je behandelen met Fractora Firm techniek, Microneedling of Fractora.

5. Wallen behandelen?

wallen behandelen

Laat je behandelen door de FRACTORA, FIRM of Microneedling of een specifieke peeling voor de oogcontour.

6. Cellulitis behandelen? Plaatselijk afslanken of verstevigen?

cellulitis behandelen

Laat je behandelen met de Body TitefX , na een cellulitismeting in combinatie met de correcte thuisbehandeling voor een optimaal resultaat.

7. En voor onze heren?

Huidaandoeningen bij mannen aanpakken

Ook zij zien er graag verzorgd uit en ook voor hen stellen we graag een persoonlijk behandelplan op!

Huid, gezondheid, ouder worden en toch jong blijven.
Huidaandoeningen aanpakken bij Angenies InstituutWij willen er allemaal goed uitzien en een strakke, gave, jonge huid past bij elke leeftijd. Na uw 25ste levensjaar stopt de opbouw van uw lichaam en ook van uw huid. Ouder worden is niet zo erg en elke rimpel heeft wel een oorzaak. Door een goede huidverzorging thuis, geadviseerd voor uw huid door uw huidcoach Angenies en een regelmatige begeleiding door uw huidcoach blijft uw huid strak, fris en in goede gezondheid.

Uw huidaandoeningen aanpakken ?

Begeleiding door uw huidcoach Angenies

Uw huid doet het van binnenuit, wij geven enkel een prikkelend stootje.
Maak een afspraak met uw huidcoach Angenies om de 6 weken en laat u goed en duidelijk voorlichten. U kunt uw huid met aangepaste producten langs de buitenkant (laten) verzorgen. Of u kan uw huid zelf laten werken van binnenuit, en dat is de opdracht. Dan geeft uw huid u een gelukkig gevoel, dan is uw huid in een totaal evenwicht. In de bindweefsellaag van uw huid bevindt zich het collageen dat zorgt voor de strakheid en stevigheid van de huid, en elastine dat zorgt voor de elasticiteit. Uitgebalanceerde behandelingen zijn beschikbaar bij Angenies om uw huid inwendig weer aan het werk te zetten en de gladheid, stevigheid en strakheid op peil te brengen.
Ook voor mannen is een goede huid- en lichaamsverzorging duidelijk in opkomst. Een goed verzorgde huid straalt dan ook een goede gezondheid uit.

 

huidaandoeningen aanpakken met ervaren huidcoach Angenies SomersUw ervaren huidcoach Angenies Somers

Als kind was ik reeds gepassioneerd door huidverzorging. Mijn moeder werkte 28 jaar als verpleegster in Nottebohm, een gerenommeerde kliniek voor huidziekten en mijn vader was chemisch ingenieur met een passie voor biochemie en gezonde voeding.
Afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, startte ik in 1998 mijn eigen Schoonheidsinstituut Angenies. Aanvankelijk focuste ik mij op ontspanning, verzorging en verfraaiing van de huid , maar mijn passie voor dermatologie bracht mij al snel naar de nieuwe ontwikkelingen voor de instandhouding van de huid. Zowel die van de man als van de vrouw. De huid heeft van nature een geweldig herstelvermogen, dat in tijden van stress en vermoeidheid of gewoon door het natuurlijke proces van veroudering af en toe geholpen moet worden om krachtig te blijven functioneren. Een perfecte behandeling, afgestemd op de behoeften van de huid, met de juiste producten (met de juiste ingrediënten) en speciale technieken die de huid zelf laten werken, zorgt ervoor dat de huid in topconditie blijft, zeker bij regelmatig onderhoud.

Gun uzelf dat onderhoud, net zoals u regelmatig naar de kapper en de tandarts gaat. Naast uw bezoek aan uw huidcoach is ook uw inbreng van belang: door samen te kijken wat uw huid ‘vertelt’, zorgen wij er samen voor dat uw huid goed in balans is en op elke leeftijd haar schoonheid uitstraalt. Uw huid blijft mijn passie en daar ga ik voor.

 

* Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.