Selecteer een pagina

Huidverzorging en leeftijd

Sophia Loren leeftijd en huidverzorging bij huidcoach Angenies

Leeftijd en huidverzorging

De enige betrachting van uw huidcoach Angenies en ook haar passie is om uw huid in de conditie te houden van het maximaal mogelijke.
Leeftijd en huidverzorging gaan hand in hand met het juiste advies, aangepast aan de behoeften van uw huid.
De dagdagelijkse verzorging van uw lichaam en uw huid kan je dagelijks zelf realiseren met de juiste producten geschikt voor uw huidtype en uw leeftijd.

 

Uw huidcoach beveelt 5 producten aan de “5 must have” met de juiste ingrediënten en het juiste gebruik in functie van uw leeftijd en van uw huidtype.

Een verzorgde uitstraling oogt mooi op elke leeftijd!

Start op elke leeftijd met de juiste thuisbehandeling van uw gezicht en lichaam.
Neem de telefoon of klik op contact en wij bellen/mailen je binnen de 12u terug.

 

Een gratis gesprek kost niets. Wij gaan samen luisteren naar uw huid! of maak nu een afspraak voor een wetenschappelijke huidanalyse zodat u de juiste huidverzorging heeft voor de juiste leeftijd ! Al na enkele maanden ziet u een duidelijk verschil!

Leeftijd en huidverzorging bij huidcoach Angenies

*Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.