Selecteer een pagina

Lasertherapie

door | 22 sep 2017 | Blog Category, Tips | 0 Reacties

De winterperiode is de ideale periode om te starten met de permanente ontharing. Aangezien men minimum 6 behandelingen nodig heeft met een minimum tussenpoze van 4 à 5 weken, is men snel een tijdje bezig. Echter resulteert het zich al na de 3de behandeling.* Men mag min. een week niet in de zon, daar lasertherapie kan zorgen voor pigmentstoornissen in de dermis. Wie dus verlost wil zijn van zijn haartjes kan best in de maand september/oktober starten om de volgende zomer daarop geen vervelende haargroei meer te hebben.

 

Hoe werkt de e-lase?

1) Contact met de huid, begin van cooling

2) Laser verwarmt de haarfollikel voor

3) Radiofrequentie verhoogd de temperatuur in het voorverwarmd gebied (haarzakje) tot 76 graden. Het haarzakje verbrandt aan binnen-en buitenkant.

De haarfollikels worden door de e-lase techniek vernietigd. Daardoor is het onmogelijk dat haren nog teruggroeien.* E-Lase is een combinatie van bipolaire radiofrequentie met een combinatie van lichtenergie (diode, IPL). De e-lase techniek wordt wereldwijd beschouwd als de meest betrouwbare techniek voor permanente ontharing. De methode werd ontwikkeld door de uitvinders van het IPL systeem. Doordat de resultaten met IPL of een diode of andere laser nog steeds niet altijd betrouwbaar leken heeft men de e-lase methode ontwikkeld. Deze is gepatenteerd, getest en goedgekeurd door de strenge Amerikaanse FDA en CE-gecertificeerd. Daardoor bewijzen deze nieuwe technieken dagelijks hun grotere effectiviteit.*

Bij ons bent u steeds welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek, ik zal u met plezier verwelkomen en een professionele uitleg verschaffen, zodat u niet met vragen hoeft te blijven zitten, op geen enkel vlak.

Maak vandaag nog je afspraak voor een kosteloos informatief gesprek op het nr 0477/ 21 24 35

Hopelijk tot binnenkort!


*Disclaimer

De informatie, die u op onze website kan terugvinden over de resultaten van bepaalde behandelingen & eventueel voelen van pijn, is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange praktijk opgedaan hebben. Deze gegevens kunnen daarom niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen verschillen van persoon tot persoon.