Selecteer een pagina

Plaatselijk afslanken

Wil je je nog snel klaarstomen voor je strandvakantie of wil je net die overtollige vakantiekilootjes er terug af?

Het is vaak een eeuwige strijd tegen de kilo’s… om dit op je ééntje te doen is er heel veel wilskracht nodig die meestal niet vol te houden is.

Instituut voor huidverbetering Angenies helpt en coacht je naar de beste versie van jezelf met toestellen van een hoogwaardige kwaliteit die volkomen veilig en medisch onderbouwd zijn.

Al dan niet gecombineerd met de medicosmetische producten van Mesoestetic “Bodyshock”.

Heeft u ook ‘probleemgebieden’?

Jammer genoeg bestaat 80% van ons lichaamsvet uit subcutaan vet dat zich net onder onze huid bevindt en slechts 20% bestaat uit visceraal vet ( dieper in het lichaam rond onze organen).

Ons lichaamsvet is nooit gelijkmatig verdeeld en hierdoor bestaan vetopstapelingen op onze probleemgebieden zoals billen, bovenbenen, buik en heupen.

Deze probleemgebieden bestaan uit subcutaan vet en dat is nu net het vet dat het minst gemakkelijk verdwijnt.

Wat zijn subcutane vetopstapelingen?

Subcutane vetopstapelingen zijn grotendeels vermengd met bindweefsel. Dit bindweefsel zorgt voor een slechte bloeddoorstroming terwijl dat bloed er net voor zou moeten zorgen dat de vetcellen de vetopstapeling verlaten en worden afgevoerd. Door de slechte bloedsomloop zullen de vetcellen blijven rondzweven en ontstaat er cellulite.

Plaatselijk afslanken door een streng dieet te volgen of extreem te sporten is een fabeltje, door de slechte bloeddoorstroming zullen de hardnekkige vetophopingen niet opgelost geraken met de zwaarste cardio en-of krachttrainingen. Je zal een andere levensstijl moeten ontwikkelen om je volledige vetpercentage te kunnen reduceren en de juiste aangepaste behandelingen en/of producten zullen je hierbij kunnen helpen;

Met een goede aanpak en wil van jouw kant uit biedt Instituut voor huidverbetering Angenies een persoonlijk behandelplan aan en werken we samen aan jouw droomlichaam!

Hoe zorgen wij voor plaatselijk afslanken?

TiteFx

TiteFx is een hightech oplossing voor een stevige en strakke huid.

Zonder pijn, blauwe plekken of zwelling  en u kunt uw activiteiten daarna  direct hervatten. Met TiteFx kunt u gericht uw probleemzones aanpakken.

Het pakt niet alleen uw hardnekkig vet aan maar maakt ook slap hangend vel strakker en  geeft een steviger lijf.  De procedure is veilig, vriendelijk en zeer effectief met een blijvend resultaat.

Na één behandeling ziet u dat uw huid écht steviger en gladder is geworden. Iedereen is bij de eerste beurt al laaiend enthousiast. Na een voorafgesproken aantal sessies bent u afgevallen, uw huidstructuur is enorm verbeterd en uw cellulite is verdwenen. Dat effect kan u blijvend maken door gezond te eten, 2 liter water per dag te drinken en goed te bewegen.

Genesis

In combinatie met de medische producten van Mesoestetic Bodyshock kunnen we met Genesis allerlei problemen aangepakt worden zoals huidverstrakking, verbetering van striemen, cellulite of plaatselijk vet verminderen.

Genesis is een combinatie van verschillende technieken waardoor het zeer goede resultaten haalt!

Cellulite crème, lotion, zalf

Het is de bedoeling dat u deze crèmes tegen cellulitis inmasseert op de probleemgebieden; de ingrediënten hebben een vetafbrekende werking. Dankzij een innige massage helpen ze voor lichte cellulite (fase 1 en fase 2).

De crèmes tegen cellulite zijn goed betaalbaar en ook relatief doeltreffend.

Men kan de behandeling thuis uitvoeren, op regelmatige basis. Ze kunnen een goede aanvulling vormen op de andere uiteengezette technieken, of erop volgen.

Bij Huidinstituut Angnies kan u een betrouwbaar assortiment anti-cellulitis producten kopen.  Bovendien hebben we ook een assortiment voedingssupplementen die cellulitis tegen gaan. Maar wij staan u graag bij met het juiste advies!